Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko ja jestem na ng+. Ogólnie to tak powoli idę do przodu bo gram jeszcze w GOT. Tego dziada na schodach rozwaliłem i skończyłem dziś na tym gdzie była pierwsza lampa w podstawce. 

Trochę dziwny przeciwnik bo jak go skontrowałem to visceral bardzo mało mu zabrał, bardziej się opłacało normalnie go lać. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.02.2021 o 23:00, giger_andrus napisał:

Masz bezpieczny lvl jak na dodatek. Ciekawe jak z bossami. 

Stawiam browara ze w *uj ciężko. 

Ps

Zaraz pewnie wpanie kazio i znowu zacznie ze wypowiada sie typ ktorego boostowal " Marcinie slyszysz to" :rofl:

Edit

Kuzwa kazia nie ma. Zaczynam sie martwic. 

Edytowane przez sajmon34
Opublikowano (edytowane)

Drobnymi kroczkami jestem po pierwszym bossie. Musiałem wziąć bota do pomocy bo samemu musiał bym się długo męczyć. Nie dość że szybki agresywny to jeszcze strasznie ruchliwy. 

Edytowane przez BRY@N
Opublikowano

Miałem jedną postać którą z początku robiłem pure arcane, ale że to i tak nadal głównie walka wręcz (tyle że "umagicznionymi" bróńmi), to skończyło się na 50ARC/50STR. To był mój ulubiony build, Moonlight Greatsword + klika czarów i lamusy takie jak cursed Watchdog czy Amygdala padały elegancko. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Dzięki, czytam że jedyny problem jest z pure arcane bo narzędzia są późno dostępne i trza mieć wysoki level. Zrezta podbnie było z bloodtinge tam też żeby kosić trzeba było iść 50 i wyżej ale za to ło panie nie było mocnych. Nawet Amy w lochach z połowa kreski klękała przy evelym i chikage. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 19.02.2021 o 21:41, mozi napisał:

Dzięki, czytam że jedyny problem jest z pure arcane bo narzędzia są późno dostępne i trza mieć wysoki level.

Polecam i pozdrawiam :] Ja z Arcane bawiłem się przednio :D

Edytowane przez cotek
  • Plusik 1
Opublikowano

Kiedyś po 2 bosach zostawiłem, warto dać drugą szansę? 

Czy może dalej czekać na patch 60fps/remaster.

Po DSach z PS5 ciężko będzie w to grać w 30 klatach coś czuję ;/

Opublikowano
26 minut temu, japco napisał:

Gra generacji a gościu pyta czy warto dać drugą szansę. No trzymajcie mnie. 

Nier Automata - było grą generacji to po pierwsze:)

Opublikowano

Ja się waham czy grę generacji przechodzić po raz nie wiem który, ale faktycznie szkoda, że nie ma 60 klatek. Swoją drogą, gdzie jakieś zestawienie/głosowanie na gry generacji na FPE? Z przyjemnością bym zagłosował.

Opublikowano
23 godziny temu, Starh napisał:

Po DSach z PS5 ciężko będzie w to grać w 30 klatach coś czuję ;/

Zeby to jeszcze bylo 30fps. Znaczy sie moze byc ale obraz to rwie dosyc mocno. Bardzo nie lubie tego efektu w grach :(

Opublikowano

Sam koncept świata (koncepcja postaci uwięźionej we śnie) daje nieogarniczone moliwości. Jak się za to weźmie from a nie ekipa od 2 to będzie tylko dobrze. Dopracowali by mechanikę itd no kurna kto ma dać radę jak nie oni? Na ten moment za co się wezmą to złoto. 

Z ich grami jest tak że jak się złapie temat to już się nie uwolnisz a więc fanów i graczy przybywa.