Ukukuki 6 899 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 From już raczej nie zdecyduje się na eksa na jedną platformę, obecnie to jest już zbyt duże studio na takie rzeczy. Chyba ,że PS5 + PC jak Sony sypnie hajsem. Jak za 2 zabierze się inne studio to będzie gierka klasę niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Eh a pamiętacie pierwsze teasy Sekiro? Ja wtedy myślałem że tam jakiś trick weapon jest a to była protezka Ważne że wkrótce i tak będziemy grać w Elden Ring. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 4 hours ago, Szymek said: Zeby to jeszcze bylo 30fps. Znaczy sie moze byc ale obraz to rwie dosyc mocno. Bardzo nie lubie tego efektu w grach Podobno pacing klatek był zły i niektóre klatki się powtarzały. Daje to właśnie efekt rwania i spadków do 20fps. Ja się jakoś przyzwyczaiłem i ukończyłem, ale jest jakiś czas potrzebny do przestawienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 1 hour ago, messer88 said: Eh a pamiętacie pierwsze teasy Sekiro? Ja wtedy myślałem że tam jakiś trick weapon jest a to była protezka Ważne że wkrótce i tak będziemy grać w Elden Ring. Po tym pierwszym sie toczyly zazarte dyskusje ze bedzie gierka w klimatach Aztekow bo to jakas kosc czy inne narzedzie xD Ja tam bylem bardzo sceptyczny co do Sekiro az do momentu jak sam zagralem, po tych pierwszych gameplayach w ogole nie mialem cisnienia. Teraz na ER cisnienie mam i bez wzgledu na to co pokaz trailery i tak leci day one. No chyba ze bedzie kolejna turlanka rycerzem to sie troche wkurwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 No właśnie bardzo mnie ciekawi czy tam będzie klasycznie levelowanie statsów znowu, kreator czy gra pójdzie bardziej w stronę Sekiro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Wydaje mi się ,że Elden Ring to następca serii DS więc będzie to pewnie RPG akcji jak DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Najgorsze że nie ma praktycznie żadnej informacji więc równie dobrze gra może wyjść za 2 lata.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Czuję, że zaczęli jakiś czas temu od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 A ja jestem zdania ,że w tym roku zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 (edytowane) Lecę już z ostatnią lokacja w dlc. Walka z Lady Maria dobra i poszła za 5 razem. Za pierwszym razem zabrakło trzech ciosów a było blisko. Lubię takie walki gdzie można parować bo szybko idzie. Zobaczymy jak pójdzie ostatnia lokacja. Jestem już przed ostatnim bossem i oprócz niego ten z pierwszej lokacji i ta studnia która faktycznie jest masakryczna. Edytowane 24 lutego 2021 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Ten Laurence z tą jego trzecią fazą to niezła masakra. Bez nóg jest bardziej ruchliwy i zajmuje więcej miejsca a jakbyś chciał go zajść z tyłu to jest zawsze trochę ławy tak na wszelki Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Co polecicie bardziej quality build z np. Ludwikiem czy może na bloodach z Chikage? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) W dniu 25.02.2021 o 21:08, BRY@N napisał: Ten Laurence z tą jego trzecią fazą to niezła masakra. Bez nóg jest bardziej ruchliwy i zajmuje więcej miejsca a jakbyś chciał go zajść z tyłu to jest zawsze trochę ławy tak na wszelki Trzymaj się z jego prawej strony jak zatacza koła i się wscieka. Trzymanie się z tyłu lub przed nim = śmierć. W dniu 25.02.2021 o 21:28, Starh napisał: Co polecicie bardziej quality build z np. Ludwikiem czy może na bloodach z Chikage? Chikage ciekawiej ale też trudniej się gra szczególnie z chikage bo trzeba ogarnać transform attack tak żeby tracić najmniej hp. Ale jak sie już build ma gotowy i dopalisz kamyki z lochów to jest tak op że ojaciepierdhole. Do tego do bloodtinge masz fajne bronie szczególnie w dodatku. Bossowie z dotatku? Lochy splugawione? No czysta przyjemność jak się zadaje taki dammge. Ludwig quiality - też fajnie ale jakoś tak nie jest mocno inaczej niż zwykły build z saw cleaver. Edytowane 27 lutego 2021 przez mozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Dodatek skończony co prawda z laurencem i sierotą pomógł mi znajomy ale w obu przypadkach odpad na początku drugiej fazy. Dalej uważam że laurence jest przegięty. Co do sieroty to faktycznie jest mega agresywny ale można go parować co trochę ułatwia, tym bardziej że można nawet sparować to jego rzucanie jak wyrywa to coś ze swojej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 A w studni byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Byłem ale w ich przypadku poszedłem na łatwiznę i załatwiłem ich z drugiej strony jak nie mogli mnie sięgnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Lady Maria wiedziała co robi wrzucając tam Rakuyo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 (edytowane) @BRY@N Mi tez zadawali to pytanie przy moim orgazmatycznym doznaniu z gra. “Byles juz w studni?” Bylem kurva...20 razy. Z Lawrencem sie tyle nie meczylem co z tymi dwoma chamami. Pozniej byla jeszcze koncowka, ktora przyprawiala mnie o zdrapywanie skory z ryja (dzien poswiecilem na spuszczenie cisnienia z krwiobiegu w glowie) by w koncu na swiezaka, z asysta wrzeszczacej instrukcje zony, dobic do cudnego konca. Edytowane 2 marca 2021 przez Yap Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 No niestety to miejsce jest przerąbane. Niby można ich parować ale nie mogłem ich dobrze wyczuć. Dodatkowo sami przeciwnicy dosyć ciężcy do pokonania. Jesteś blisko to ryzyko że dostaniesz bo mają długi zasięg. Odejdziesz trochę to się na Ciebie rzucą i napierdzielają łapami do okoła. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Pamiętam że najlepiej to było na szybkości zacząć dojeżdżać tego co sobie chodził jak był po drugiej stronie, jak mu zostały opary hp jak drugi zeskoczył to już widziałem że będzie do ogarnięcia. Ale trochę tam siedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Shaman Bone Blade i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 No mają trudny do wyczucia timming ataków więc parry jest ciężkie ale da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Amygdala z Plugawego Kielicha - 0 hitów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 1 hour ago, Zimol said: Amygdala z Plugawego Kielicha - 0 hitów Super. Splatynowałem całą grę, a nawet nie wiedziałem, że w grze jest łuk Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Nie mogłeś wbić platyny chyba że nie liczysz dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi