Opublikowano 10 marca 20214 l 10 godzin temu, mozi napisał: Nie mogłeś wbić platyny chyba że nie liczysz dodatku. Ja BowBlade kompletnie zignorowałem robiąc platynke + DLC, miałem już 3-4 bronie +9 albo +10 z dobrymi gemami , tym bardziej, że by w pełni wykorzystać łuk trzeba jednak mieć postać pod BLT Build, a wątpię by ktoś na pierwszym playthrough od razu, wiedział jak rozwijać postać pod Bloodtinge. To jest moja pierwsza postać tego typu, którą pomagam szwagrowi robić lochy na platynke xd Edytowane 10 marca 20214 l przez Zimol
Opublikowano 10 marca 20214 l ja splatynowalem BB, zebralem to cos, ale nigdy nie uzylem, wiec tez mnie ten filmik zaskoczyl
Opublikowano 10 marca 20214 l Ja też zrobiłem platynę a o łuku dowiedziałem się jak oglądałem jakiś filmik z Laurencem. Próbowałem go używa ale na +8 zabierał mu śmieszne 143 punktów życia
Opublikowano 13 marca 20214 l On 3/10/2021 at 1:19 PM, BRY@N said: Ja od początku Hunter Axe i tak cała gra Tak samo u mnie. Platynka jedną bronią od początku do końca. Później tylko piff paff z magii przy Arcana 99 dodałem.
Opublikowano 25 marca 20214 l Przy 60 fpsach visceral attacki pewnie wchodzą jak złoto No pograłoby się przy takich ustawieniach w tego sztosa, ale nawet się nie napalam
Opublikowano 26 marca 20214 l Czemu te chujki z sony czy tam fs nie potrafi tego ogarnąć? Wiadomo że może gra nie ma takiej bazy graczy jak jakiś horizon czy inny god of war ale to soulsowe community to dobre świry są i się należy im kurcze
Opublikowano 26 marca 20214 l Bo łajzy z Sony wolą wydać remaster który trzeba będzie ponownie kupić. Dopóki nie będą mieli takiego ciśnienia jak na początku ery PS3, to nie ma co liczyć na darmowe fps boosty, patche pod next geny i normalnie działającą wsteczną kompatybilność ze starszych konsol (wkładasz płytkę z PS2 i grasz albo pobierasz zrekompilowaną wersję jak na Xie).
Opublikowano 5 kwietnia 20214 l Dzis odpalilem sobie na startym savie i straszne kalectwo ten BB. Ciezko jest wrocic po Demonsach. Niech oni sie ogarna chociaz z wydajnoscia niech cos zrobia. Z chcecia bym przeszedl jeszcze z kilka razy ale nie w tym stanie.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Ograłem dawno temu Bloodborne, teraz zastanawiam się nad zakupem wersji GOTY. Czy save będzie działał?
Opublikowano 16 kwietnia 20213 l Zas sie wkrecilem.. Nawet spadki animacji nie maja tutaj większego znaczenia
Opublikowano 17 kwietnia 20213 l Na płycie mam anglika, a z psn Polaka to wypróbowałem. Ważne ze save działa i levele sie zgadzają: 136 aktualnie
Opublikowano 17 kwietnia 20213 l Zgadza sie. Ng+++. Goscie sa na hita, albo 2 Albo skil mi sie podciągnął przez Demonsy, albo level
Opublikowano 18 kwietnia 20213 l 19 godzin temu, mozi napisał: Mevek, NG oznacza New Game. NG++ oznacza 3 przelot. Just Sayin... Nie o to pytales ?