Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 godzin temu, McDrive napisał:

Od razu NG+

Kurwa szkoda, wkręciłem się w lochy i chciałem tam pobiegać z kosa :/

Aktualnie mam 132 level (gra wlasciwie skonczona oprócz jak wspomniałem ostatniego bossa) więc jestem ciekaw jak będę kosił wszystkich na ng+

Opublikowano (edytowane)

@standby Lochy zostają ziomeczku, nie skalują się wyżej na NG+ ani nic ;) Wszystkie otwarte Ci zostaną, no i materiały i kielichy w kielni też.
Ze 132 poziomem będziesz leciał jak przecinak :D

Edytowane przez cotek
  • Lubię! 1
Opublikowano
10 minut temu, standby napisał:

Widzialem wykaz tych wszystkich chalice dungeonów, niemniej jednak skoro 132 poziom to duży to czy nie bedę troche za silny na dlc który mam zamiar kupić?

Nie będziesz za silny. DLC daje popalić niezależnie od lvl.

Opublikowano

Pograłem sobie jeszcze trochę w lochy, gierka jest świetna ale ma naprawdę parę wad.  

Podczas walki z dużymi bestiami, kamera totalnie wariuje, obraca się chaotycznie, wpada za ścianę albo za potwora, no dramat po prostu. Nieraz nic się nie widzi i przegrywa się przez pracę tej jebane kamery. Dwa to hitboxy, przecież tu wracają błędy z dks2. I znowu jest to najbardziej widoczne podczas walk z dużymi bestiami, machają łapami i,ZAWSZE cie trafia a ty? Chuj. Stoję między nogami jakiejś bestii napierdalam jej między nogami i oczywiście zero dmg.  Zasięg niektórych broni też jest nieoczywisty i trudny do oszacowania, i sobie napierdalasz często w pustkę. 

Ale gra wspaniała i tak:) 

• This 1
Opublikowano
5 godzin temu, standby napisał:

[...]Ch.uj. Stoję między nogami jakiejś bestii napierdalam jej między nogami i oczywiście zero dmg. [...]

Mam taki szalony pomysł. Może trzeba trafiać w nogi a nie pomiędzy nimi?

Opublikowano

Zapomniałem o jeszcze jednym minusie gry.

Framerate.

Jak się napierdalamy z bestami wokół których, ciągle błyska prąd, albo ulatnia się ogień, to w momencie ich specjalnego ataku framerate krztusi się okrutnie i właściwie uniemożliwia to podjęcie odpowiedniej reakcji, uniku. Dramatycznie to wkurwia bo, rozne efekty mają miejsce w ostatniej fazie walki z bossem, gdy mamy już mało PZ i fiolek z krwią :(

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Oby, oby. Jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji, po rewelacyjnym Eldenie z chęcią bym po raz któryś tam wrócił do Bloodborne w odświeżonej oprawie.

Niestety wygląda na to, że fake. 

Edytowane przez Qbon
Opublikowano
W dniu 30.05.2022 o 21:41, Il Brutto napisał:

Ta gra nie potrzebuje remastera, wystarczy patch na 60fps. Miejcie troche godnosci.

Ano potrzebuje patcha na 60fps. Próbowałem ostatnio w to grac na Ps5 i odpuściłem właśnie przez technikalia. Lifting tej grze by dobrze zrobił, 60fps plus jakieś szmery bajery graficzne i będzie si. Obecnie szkoda mi życia by grać w Bloodborna w takim stanie, na PS4 go zrobiłem kilkukrotnie więc ciśnienia nie mam.

• Plusik 1