Szermac 2 612 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Nie no kurna, ciężary z One Rebornem tragiczne, ale jak go pykne to już BL4 formalność, ofkorz Any%. Wszystkich bossów, może za rok xD Edytowane 6 Marca przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Udało się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Super gratulacje, z Ebrietas też dałeś radę? Bo czytałem, że to jeden z najcięższych na bl4. Tak ogólnie to nie ma tragedii, tyle się naczytałem jaki to jest ciężki run, ale saw cleaver nawet na bl4 robi tak giga dobrą robotę, że przyjemnie się gra Edytowane 6 Marca przez Rotevil Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca To prawda, rozbuchane wyzwanie ostatecznie xD Oj nieee, zrobiłem tylko głównych + BSB, Witches, Paarl, Cleric Beast. Ale pobiegam sobie jeszcze do reszty, się spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Czy ktoś z was gral w BB w coopie? Ja próbuję z bratem machnąć teraz old hunters ale za cholere nie chce nas połączyć ustawiając hasło nawet. Nawet ustawiliśmy sobie nowe postacie na próbę i nie zmieniło za wiele. Z randomami łączy mnie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Powinno działać z hasłem ja ze znajomym bez problemu w coopie kielichy i DLC robiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Ja probowalem coop ale z nikim mnie nie laczylo, mozliwe ze mialem zbyt wysoki SL. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Ale nawet jak masz dużą różnicę poziomów to skaluje w jedną stronę niby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Jak coś to 24, 25 marca jest rocznicowy powrót do Yharnam, dużo ludzi z community gra i można się ponaparzać, albo razem polatać Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Ja pierwszy raz wbilem w dlc. Ten pierwszy boss to niezla przeginka Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca 3 godziny temu, oFi napisał: Ja pierwszy raz wbilem w dlc. Ten pierwszy boss to niezla przeginka To zobaczysz później co to przeginka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Nie spodziewałem się, że ta gra mem wyląduje na Steamie, z ciekawości sprawdzę . Zmienili też nazwę na NIGHTMAE KART z wiadomych względów :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca wjeżdża znana muzyczka i siurek staje, ehh sonka daj remasterałeda za 3,5 bomby Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 16 minut temu, messer88 napisał(a): ehh sonka daj remasterałeda za 3,5 bomby Nie wierzę, że jeszcze nie zagrali tą kartą - regularnie od kilku lat widzę w necie prośby, groźby i płacze o tego BB (czasami sam pojęczę nawet) a sonka doi markę przez kurwa ciuszki, poradniki i figurki - wszystko tylko nie samą grę xD Kaman, najwyższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Albo będzie remake by BP na start ps6 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca A Bluepoint nie jest przypadkiem zajęte tym swoim oryginalnym IP, które już od dłuższego czasu tworzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 7 godzin temu, messer88 napisał(a): wjeżdża znana muzyczka i siurek staje, ehh sonka daj remasterałeda za 3,5 bomby |Jak na mod, wygląda legitnie :). 6 godzin temu, messer88 napisał(a): Albo będzie remake by BP na start ps6 xD Wystarczy leciutkie odświeżenie do 60 fps i 4k + wersja PC i każdy zadowolony, cena nie gra roli . Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Sprawdziłem sobie co tam u mojej postaci premierowej na ng+ I Logarius za pierwszym xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Jest jakies boost grajac na PS5. Cos sie lepiej wczytuje, jakies ficzery? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca No masz taki ficzer że możesz się poczuć młodziej o te 9 lat i powspominać BB z ps4 amatora Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Boost do wspomnień jedynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Niestety nie. Jest oczopląs, ale po 15 minut już oki xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca No i sobie ukończyłem kolejny raz. Kiedyś ciezko, teraz easy. Klimat dalej miażdży. Trzecie zakończenie na wymarzony remake. Cudowna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Moze tez sie skusze. Niektórych broni z dlc nigdy nie użyłem. Wstyd przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi