Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trofea z dungeonow mozna cheesowac uzywajac kodow i bedac online. Znajdziesz tutoriale w necie. A legitnie to juz nie pamietam, z 15h?

• Dzięki 1
  • Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Mejm napisał(a):

Trofea z dungeonow mozna cheesowac uzywajac kodow i bedac online. Znajdziesz tutoriale w necie. A legitnie to juz nie pamietam, z 15h?

Chciałem to zrobić bez cheesowania, no ale 15h takiego "grindu", boję się że grę mogę sobie obrzydzić.

Opublikowano
7 minut temu, BRY@N napisał(a):

A tak z ciekawości co tam można cheesować?

Jest na pewno trofeum za bossa a reszty jakoś nie pamietam.

Z tego co wiem to można większość pominąć i iść do ostatniego bossa z lochów, prosto po trofeum.

Opublikowano
1 godzinę temu, Lochu napisał(a):

Z tego co wiem to można większość pominąć i iść do ostatniego bossa z lochów, prosto po trofeum.

Tak, bo jest jedna lokacja przygotowana z kielichów przez gracza i nie ma problemu tego wbić. Tylko trzeba z poradnikiem, bo trzeba najpierw odpalić konkretny kielich by ten się później pojawił jako drugi.

• Plusik 1
Opublikowano
30 minut temu, oFi napisał(a):

Tak, bo jest jedna lokacja przygotowana z kielichów przez gracza i nie ma problemu tego wbić. Tylko trzeba z poradnikiem, bo trzeba najpierw odpalić konkretny kielich by ten się później pojawił jako drugi.

Na którym levelu najlepiej tam iść? Teraz mam 70

Opublikowano

Zalezy od skila :leo:

Nie pamietam levelu ale pewnie blizej 100 bo robilem po dlc. Wiec pierwsze kielichy byly smiesznie latwe, potem poziom dorownal do koncowki fabuly.

e: zobacz od strony 374 zaczynaja sie moje pytania o lochy.

• Dzięki 1
Opublikowano

Ostatnio robiłem. Zrobiłem podstawkę dwa razy chyba i później polazłem na DLC i zrobiłem te kielichy na samym końcu, bo tam jeszcze jakieś brońki trzeba znaleźć (ale to też znajdujesz na tych kielichach z poradnika).