Mejm 15 292 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Trofea z dungeonow mozna cheesowac uzywajac kodow i bedac online. Znajdziesz tutoriale w necie. A legitnie to juz nie pamietam, z 15h? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 3 minuty temu, Mejm napisał(a): Trofea z dungeonow mozna cheesowac uzywajac kodow i bedac online. Znajdziesz tutoriale w necie. A legitnie to juz nie pamietam, z 15h? Chciałem to zrobić bez cheesowania, no ale 15h takiego "grindu", boję się że grę mogę sobie obrzydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 426 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września A tak z ciekawości co tam można cheesować? Jest na pewno trofeum za bossa a reszty jakoś nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 7 minut temu, BRY@N napisał(a): A tak z ciekawości co tam można cheesować? Jest na pewno trofeum za bossa a reszty jakoś nie pamietam. Z tego co wiem to można większość pominąć i iść do ostatniego bossa z lochów, prosto po trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 426 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Szkoda, że kiedyś tego nie wiedziałem Chociaż niektóre walki były ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 444 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 1 godzinę temu, Lochu napisał(a): Z tego co wiem to można większość pominąć i iść do ostatniego bossa z lochów, prosto po trofeum. Tak, bo jest jedna lokacja przygotowana z kielichów przez gracza i nie ma problemu tego wbić. Tylko trzeba z poradnikiem, bo trzeba najpierw odpalić konkretny kielich by ten się później pojawił jako drugi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 30 minut temu, oFi napisał(a): Tak, bo jest jedna lokacja przygotowana z kielichów przez gracza i nie ma problemu tego wbić. Tylko trzeba z poradnikiem, bo trzeba najpierw odpalić konkretny kielich by ten się później pojawił jako drugi. Na którym levelu najlepiej tam iść? Teraz mam 70 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Zalezy od skila Nie pamietam levelu ale pewnie blizej 100 bo robilem po dlc. Wiec pierwsze kielichy byly smiesznie latwe, potem poziom dorownal do koncowki fabuly. e: zobacz od strony 374 zaczynaja sie moje pytania o lochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 444 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Ostatnio robiłem. Zrobiłem podstawkę dwa razy chyba i później polazłem na DLC i zrobiłem te kielichy na samym końcu, bo tam jeszcze jakieś brońki trzeba znaleźć (ale to też znajdujesz na tych kielichach z poradnika). Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 25 września Udostępnij Opublikowano 25 września Porobiłem trochę normalnie lochy ale za dużo zachodu z nimi, więc wpisałem numer glifa ręcznie z netu, tam znowu level mobków bardzo do góry skoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi