Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Powiedzcie mi Panowie co to za g obsrane kolo drzewa mi sie pojawia [emoji16] [emoji15][emoji33] Zdobadz 40 insight (wglad), wroc w to miejsce i sie dowiesz Napisz mi w spoilerze o co chodzi bo jestem juz przy jednym z ostatnich bossów a byłem przy tym tylko po otrzymaniu wiadomo czego i nic sie nie działo oprócz straty HP.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Powiedzcie mi Panowie co to za g obsrane kolo drzewa mi sie pojawia [emoji16] [emoji15][emoji33] Zdobadz 40 insight (wglad), wroc w to miejsce i sie dowiesz Wystarczy kontynuować fabułe do drugiej zmiany nieba.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l O szit, pies w Defield Chalice jest niemożliwy . Ktoś chciałby mi pomóc? 144 lvl.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Nie chcę mi się zbierać znowu matsow żeby dungeon otworzyć chyba że będę mógł je kupić jak tak to mogę ci jutro tego kundla zabić
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l O szit, pies w Defield Chalice jest niemożliwy . Ktoś chciałby mi pomóc? 144 lvl. U mnie właśnie padł za trzecim podejściem Za pierwszym razem nawet nie zdążyłem się przywitać, bo mnie obalił szarżą i poprawił jednym atakiem. Przy drugiej walce zabrałem mu 1/3 życia zanim mnie znowu ubił szarżą. Przy trzeciej już się pilnowałem i po 6min 20sek, tętnie 120/s kundel padł Amygdala, dziwko będziesz następna EDIT: Amy gryzie glebę 8) Edytowane 10 kwietnia 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Witam, pomoże ktoś ubić tego psa w defiled chalice ?Mam 110 poziom, psn id: Tricker20PL
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Ja chce psa zabić na 100 lvl bez dotknięcia mnie. Wstawię filmik. Wieczorkiem odpalę i będę próbował
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Próbowałem z 10 razy z psem. Nigdy mu nawet do połowy HP nie doszedłem :x
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Też akurat jestem w Defiled, chociaż równocześnie brnę dalej w Isz i Lorany (mój ulubiony typ na razie). Ogólnie Chalice spodobały mi się bardziej niż myślałem, chociaż czyste dungeon crawlery zawsze lubiłem, więc mogłem się spodziewać, że ten pomysł dla mnie wypali w BB.Jeśli wyjdzie kontynuacja to mam nadzieję na jeszcze bardziej dopieszczony tryb Chalice.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Filmik z PvP troche lamie bo mam z tego typu gra pierwszy raz stycznosc ale skill rosnie zapraszam na pvp lokacje to koszmary tam mozna mnie znalesc https://www.youtube.com/watch?v=3Zx3pYgbSQA&list=PLrqa0msp9DPQHzyfBzEq7zQYhMqTJtDPm
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l od czego zależą zakończenia gry? ja podejrzewam, że miałem te złe przed ostatnią rozmową zrobiłem sobie save na pendrive to sprawdze jeszcze pozostałe - mam jeszcze co robić bo widze po trofkach, że bossa jakiegoś ominąłem i schodzimy na dangeony wszystko sie paliło na próbe na NG+ pobiegłem do pierwszego bossa na moście, padł za pierwszym razem, miałem ze sobą 6 potionów, skill coś tam jest btw na platyne trzeba przejść gre na NG+ ? bo jakoś nie widziałem takiego trofika Edytowane 10 kwietnia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Nie trzeba, trofea dotyczą tylko obejrzenia zakończeń, a te można właśnie machnąć kopiując sejwa na pendrajwa.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Które koszmary? Ja jestem mergos loft jak cos Wlasnie sie krece od 2h po tej lokacji.
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l Dwa endingi masz do wyboru po prostu z ostatniej opcji dialogowej. Do trzeciego musisz zebrać 3 określone itemy, z czego zdobycie przynajmniej jednego wiąże się z subquestem, więc można sobie to zakończenie zablokować ;/ (będąc bardziej specyficznym, trzeba zebrać 3 z 4 dostępnych w grze itemów, ale jeden z nich wiąże się z subquestem NPC, a drugi z zabiciem określonego NPC w określonym czasie, więc też można stracić szansę na zdobyie go). Edytowane 10 kwietnia 201510 l przez Qjon
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l są jakieś moby które wysysają insighty? bo miałem 45 zginąłem kilka razy na takich sukach, patrze a tu nagle 18 nie wiem jak mogłem inaczej je stracić
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Pierwsza godzian z ta gra to lekki zonk. Gra wydawje sie mocno archaiczna, grafika nie powala, kamera obraca sie skokowo i nieplynnie i zdecydowanie nie widac tych "betonowych 30 klatek". Jakbym mial oceniac ta gre pod wzgledem technicznym to zadalbym sobie pytanie skad takie dobre noty ? LOTF za podobne rzeczy zostalo totalnie w prasie zjechane, a tutaj ludzie albo nie chca tego widziec, albo przymykaja na to oko. Druga i 3 godzina gdy juz przywyknie do tego oko to totalny mind blow ! Ta gra jest wrecz fenomenalna ! Juz nawet nie chodzi o designy przeciwnikow, czy klimat wylewajacy sie z ekranu - po prostu nie mozna sie oderwac! Jasne - loadingi wkurzaja, ginie sie tak czesto, ze w sumie po 1 posiedzeniu do rana mozna napisac, ze progresu nie mam zadnego, ale to wlasnie w tej grze jest najfajniejsze - roznorodnosc przeciwnikow i mobilizujaca do samodoskonalenia trudnosc rozgrywki ! Zdecydowanie polecam !
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Co do Psa w Defilied, poza oczywistą taktyką z trzymaniem się głowy i unikaniu zamachów łba, to po sprowadzeniu pieska do parteru, radzę odrazu iść za niego i potem charge z r2 (najlepiej LHS, KirkHammer w formie młota, bądź riffle spear), nie zmieniać pozycji, odskoczyć do tyłu gdy robi falę ognia, poprawić kolejnym chargem z r2, jak dobrze pójdzie można wsadzić jeszcze jednego nie pełnego charge'a i znowu powalić psa. Maksymalnie udało mi siię 4 powalenia pod rząd zrobić. Co prawda taka ilość jest nie dokońca powtarzalna, lecz przy dobrym timingu 2 powinny wchodzić bez problemu.W ostatniej fazie walki trzeba pamiętać o 4-ciosowym combo łbem ( zamach w jedną stronę, drugą, szeroki "gryz" po łuku i charge głową do przodu), Ognistych ugryzieniach (które w ostatniej fazie walki lubi łączyć jeden po drugim ). Mając ułamek zdrowia zaskoczył raz mnie skokiem z dalszej odległości i atakiem rozłożonymi łapami z góry (bardzo duże AoE), więc trzymałbym bliski/średni dystans.Reszta ataków jest łatwa do unikania, więc nie ma się co rozpisywać (chociaż trzeba pamiętać, że charge psa to OHK). No i atak z rzyganiem lawą to najlepszy czas na próbę obalenia. To tyle. Najważniejsze to się nie poddawać, każdy boss w końcu padnie
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Córka kosmosu… ty k*rwo za.sra.na. Męczę się od wczoraj. Już dwa razy doprowadziłem ją do 5% hp i padłem Dzisiaj ją zgwałcę i idę do drugiego koszmaru. Edytowane 11 kwietnia 201510 l przez estel
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Kosa ma chyba najlepszy charge po rozłożeniu z R2, bo nawala hard knockdown i ostatni boss z chalice nie miał nic do powiedzenia.