Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Po wejściu do Catedral Ward Zabiłem kobiete koło latarni Raczej nie powinienem był tego robić. Będą jakieś konsekwencje potem? Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez Suboshi
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l pokonałem wiadomo kogo metodą Willego, czyli rozłożony axe, charge attack i czekanie z timingiem aż podejdzie. aż mi wstyd że w ogóle zaliczałem go do wymagających przeciwników. świetny tip. Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Rozlozony axe to bron imo dla najwiekszych noobow Ogólnie używanie jakichkolwiek broni i levelowanie postaci ponad lvl 4 są dla noobów.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Nie. Sa rozne typy graczy. Gracze pve, speedrunerzy, pvp itd - a co do broni to jest to prawda.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Nie, bo gra zaczyna się dopiero na 4 poziomie Chalice dungeonów. Na chalice to ona sie kończy i to z obrzydzeniem - serio jak komuś nie zależy na platynie to niech sobie nie psuje końcowego efektu tym (pipi)
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Ja jestem odmiennego zdania. Siedze w kielichach juz kupe czasu i mi sie tam za(pipi)iscie podoba. Farmie najlepsze gemy i runy na Rottach i reszcie. Jest tam mrocznie i ciekawie plus sporo bossow ktorych nie ma w grze, swietnych i mocnych.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Nie, bo gra zaczyna się dopiero na 4 poziomie Chalice dungeonów. Na chalice to ona sie kończy i to z obrzydzeniem - serio jak komuś nie zależy na platynie to niech sobie nie psuje końcowego efektu tym (pipi) dokładnie, im dalej ide w dungeony tym niżej oceniam tą gre
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l brak klimatu to jej nie można zarzucić Teraz się zastanawiam czy jej się pozbyć czy czekać na DLC
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l 5lvl phu last lvl, ktos na coopa? teraz/dzis jedziemy od warstwy 1 Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Pthumerian 5lvl, 1 warstwa 125lvl mam Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Po tym co napisales to nic nie wiadomo. Po pierwsze jaki level, a po drugie dokladnie jakie kielichy i jak chcesz robic swoje w coopie to potrzebny kod kielichow.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Amelia zaczyna mnie wkurzać. Rozwalę jej 2/3 paska i za każdym razem cofka i regeneracja. Nudzi mnie to już
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l ja na 5lvl z typ s(pipi)ielem z sierpami sie ciagam, co za pedał jade mu 2/3 hp i wykancza mnie w swojej 3 fazie, gdy ma 2 sierpy, nie moge go wtedy nawet zestunowac z broni any tips?
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l ja na 5lvl z typ (pipi)m z sierpami sie ciagam, co za pedał jade mu 2/3 hp i wykancza mnie w swojej 3 fazie, gdy ma 2 sierpy, nie moge go wtedy nawet zestunowac z broni any tips? On Ci nic nie zrobi jesli atakujesz i zadasz 2 3 ciosy, bo aby go zestunowac musialbys z 5 czy 6 uderzen wykonac (jak moja katana) wtedy odskocz. Gdy on atakuje to poczekaj az skonczy machac. Ja wskakiwalem na jego bok lub za plecy w momencie jego pierwszego ataku i wtedy masz czas wykonac swoje ataki.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l ale mówisz o 3 fazie czy o początku? bo na początku jakoś idzie z nim jeszcze, ale pozniej jest prze(pipi)ane chodzi mi o stuna ze strzelby
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l On chyba najwięcej nerwów mi napsuł. Ostatecznie padł poprzez parry, ale po kilkunastu próbach.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Rzuć w nią mgłą odrętwienia.Będę musiał, a chciałem to zrobić bez mgły.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l ale mówisz o 3 fazie czy o początku? bo na początku jakoś idzie z nim jeszcze, ale pozniej jest prze(pipi)ane chodzi mi o stuna ze strzelby Tak. Po tej ostatniej fazie wskakuj mu przy pierwszym jego ciosie za niego, dwa uniki i jak Cie nie siegnie to kilka ciosow i wycofanie. Parry jest ryzykowne i czasochlonne, a tutaj go oklepiesz normalnie i szybciej.