YETI 10 968 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) Puk, puk, kto tam? http://instagram.com/p/rkZEn9FZDW/ Edytowane 11 sierpnia 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Będzie można we wtorek na żywo oglądać te nowe informacje o których figaro mówił w statusach? Tak, o 19tej. Oczekujmy też wielu filmików od graczy w Kolonii oraz braku lockowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 wyglada kozacko, troche pachnie mi tu Nightmare Creatures, ktore uwielbiam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Trailer świetny. Dla mnie design miażdży Soulsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Będzie większe nastawienie na akcję niż RPG to bierę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 ograj najpierw Dark i Demon's Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Klimat wylewa się z ekranu, i ta muzyka po prostu miażdzy jądra - CZEKAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Łapcie i trzymajcie się mocno, 1080p. http://www.gamersyde.com/news_gc_bloodborne_trailer-15676_en.html Edytowane 12 sierpnia 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Niektorzy bali sie broni palnych, ale widac ze predkosc wylotu kuli jest na poziomie kusz z DS'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 ja musze powiedzieć że nowy trailer nie urwał mi jaj.... chociaż ufam FS i wiem że robią świetne gry, nieporównywalnie lepsze niż większość współczesnego badziewia, ale mimo to mimo że trailer był fajny, to jednak "jedynie" fajny, a nie urywający jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Miałem tu nie zaglądać, ale ostatecznie nie wytrzymałem - gęsty klimat wprost wylewa się z tych trailerów... Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Trochę beka że projekty humanoidalnych stworów prezentują się nawet lepiej niż w The Evil Within. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Płonę cały w środku jak patrze na ten trailer czy screeny wrzucone przez pokrytego. Design maszkar czy lokacji pierwszorzędny, do tego świetny jak na FS soundtrack. Ohhh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 ja musze powiedzieć że nowy trailer nie urwał mi jaj.... chociaż ufam FS i wiem że robią świetne gry, nieporównywalnie lepsze niż większość współczesnego badziewia, ale mimo to mimo że trailer był fajny, to jednak "jedynie" fajny, a nie urywający jaja Co Ty pleciesz człowieku, przecież trailer urwał jaja wszystkim, ten klimat? Ten mrok? TA MUZYKA?! WTF Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 ja musze powiedzieć że nowy trailer nie urwał mi jaj.... chociaż ufam FS i wiem że robią świetne gry, nieporównywalnie lepsze niż większość współczesnego badziewia, ale mimo to mimo że trailer był fajny, to jednak "jedynie" fajny, a nie urywający jaja Co Ty pleciesz człowieku, przecież trailer urwał jaja wszystkim, ten klimat? Ten mrok? TA MUZYKA?! WTF Ale to jest Yano, więc wszystko w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 ja musze powiedzieć że nowy trailer nie urwał mi jaj.... chociaż ufam FS i wiem że robią świetne gry, nieporównywalnie lepsze niż większość współczesnego badziewia, ale mimo to mimo że trailer był fajny, to jednak "jedynie" fajny, a nie urywający jaja Co Ty pleciesz człowieku, przecież trailer urwał jaja wszystkim, ten klimat? Ten mrok? TA MUZYKA?! WTF moje jaja są jeszcze na miejscu oczywiście że klimat jest super, być może moja reakcja wynika z tego że mam naprawde ogromne oczekiwania po nowożytnych grach od fromsftware, i bloodborne wygląda świetnie, i zapowiada się świetnie, jednak dzisiejszy materiał w moim odczuciu nie pokazał nic nadzwyczajnego, pokazał świetne rzeczy, ale właśnie takich rzeczy się spodziewałem, i dostałem to na co czekałem. czyli bardzo wysoki poziom (który pewnie w samej grze będzie jeszcze wyższy). ale ponieważ oczekiwałem świetnego poziomu i właśnie taki dostałem to moja reakcja była bardziej na zasadzie "oooo ale to fajne, dokładnie tak jak sie spodziewałem" , ale jednak nie było efektu typu "ooo WOW!!!! za(pipi)istość przerosła moje oczekiwania! wygląda lepiej niż sie spodziewałem! urwało mi jaja!!" - no właśnie, nie urwało mi jaj bo dostałem to na co się nastawiałem a nie "coś więcej" - oczywiście mowie o dzisiejszym gameplayu, bo sama finałowa gra może przerosnąć moje oczekiwania, ale na obecną chwile to dzisiejsze materiały wpisują się w ten bardzo wysoki poziom na jaki oczekiwałem, ale go nie przerastają i żeby nie było - nie mówie nic złego o grze!! nic z tych rzeczy! mówie tylko że oczekiwałem wysokiego poziomu i właśnie taki wysoki poziom dostałem dzisiaj, więc jestem zadowolony. jednak nie zostałem powalony na ziemie czymś niesamowitym, ponad moje oczekiwania. zostałem jedynie w pełni zaspokojny świetnym poziomem, takim jakiego oczekiwałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Kiedy to ma premierę, tzn na kiedy szykować kesz na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Q1 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 W przeciwieństwie co do niektórych, mi jaja urwało i to bardzo boleśnie! Klimat i design rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Mam dobrą nić, może Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 13 sierpnia 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Po nowych materiałach widać, że FS trzyma poziom jeśli chodzi o wyborny design. W końcu jakaś gra dla której warto by było rozważyć zakup nowego pudełka do gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi