SpacierShark123 1 506 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Jeszcze mam pytanko o co chodzi z tym szałem bestii? Mam jakieś kuleczki co to dodają , jest to jakiś boost dmg czy coś? I jeszcze te czaszki szaleńca nie wiem do czego służą. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 masz tutaj wszystko tylko ostrożnie ze spoilerami (w dziale o bossach wystarczy zajrzeć w ogólne, gdzie podane są ich lokacje) http://bloodborne.wikidot.com/ Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Oglądajcie od numeru 5, 3:14 Szarku, tu masz niezły poradnik. http://www.pssite.com/poradniki-1601-poradnik__bloodborne.html Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Po ograniu DeS ,DS,DSII właśnie tego się obawiałem , ukończyłem grę i według listy nie walczyłem z 4-5 bossami. Do DSIII bez poradnika nie podchodzę bo znów pół contentu mnie ominie . No nic będą chęci przejdę NG+ ale na razie jakoś specjalnie się nie chce. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Oglądajcie od numeru 5, 3:14 Szarku, tu masz niezły poradnik. http://www.pssite.com/poradniki-1601-poradnik__bloodborne.html nr 3 i 5 mnie nawet rozbawiły, nr 4 to akurat znany i prosty sposób na ubicie tego przeciwnika Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 #2 >wpaść 2 razy pod rząd w przepaść walcząc z tym samym graczem. XD Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Przeszedłem. Jedzenie pępowin GOTY Szybko luknąłem w internet co przegapiłem, no i jak pewnie prawie każdy gracz w pierwszym podejściu przegapiłem walkę z gehrmanem i z tym jakimś innym ostatnim bossem Jest dodatkowa motywacja, że by rozpocząć drugi playthrough, ng+ sobie na razie zostawię i stworze postać pod arcane, coby wypróbować te "czary", jak broń melee się najlepiej scaluje z arcane? edit; O kurde, ale zaje.biste bronie przegapiłem. Cudownie. Edytowane 7 czerwca 2015 przez mate5 Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Najlepiej z Arcane skaluje się Ludwig's Swag Sword. Generalnie po patchu zbufowano trochę czarki, zmniejszono bullet costy, więc można się teraz nimi naprawdę pobawić. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja zostawiłem sobie sejva sprzed końca gry więc mam jeszcze szansę na oszukańczą platynę. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Najlepiej z Arcane skaluje się Ludwig's Swag Sword. Generalnie po patchu zbufowano trochę czarki, zmniejszono bullet costy, więc można się teraz nimi naprawdę pobawić. Dzięki, wypadałoby jeszcze plusa kupić żeby znów dostęp do pvp... Nawiasem mówąc, BB > Dark Souls = Demon's Souls >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dark Souls 2. Niby robią z tego tasiemca, ale po Bloodborne mam takie zaufanie do From, że bardzo, bardzo czekam na DS3. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Moge pomoc. . Dzięki, już zrobione Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) ja mogłeś przegapic Gehrama? przecież gdy we śnie tropiciela pojawia się ogień można wejsc za tę bramę i wybrać czy chce sie z nim walczyć Edytowane 7 czerwca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) ja mogłeś przegapic Gehrama? przecież gdy we śnie tropiciela pojawia się ogień można wejsc za tę bramę i wybrać czy chce sie z nim walczyć Zapytał się mnie czy poświecę się dla sprawy, zaakceptowałem, mimo że wiem jak to w grach Fromu jest z "dobrymi" zakończeniami. I dzięki temu ujrzałem, choć kliszową, to fantastyczną cut scenkę Edytowane 7 czerwca 2015 przez mate5 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) ja za bardzo miałem ochotę sprawdzić się w ostatniej walce. piękna jest ta muzyka i sceneria, która kojarzy mi się z ostatnią walką w trzecim mgsie i też wymaga podobnego timingu Edytowane 7 czerwca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 ja za bardzo miałem ochotę sprawdzić się w ostatniej walce. piękna jest ta muzyka i sceneria, która kojarzy mi się z ostatnią walką w trzecim mgsie i też wymaga podobnego timingu Ja myślałem, że jak wcisnę "refuse" to po prostu odroczyłbym koniec gry i mógł sobie jeszcze pochodzić po lokacjach, do głowy mi nie przyszło, że będzie można walczyć z Gerhmanen, choć wydało mi się dziwne, że nie miałem typowo ostatniego bossa. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Też myślałem ja za bardzo miałem ochotę sprawdzić się w ostatniej walce. piękna jest ta muzyka i sceneria, która kojarzy mi się z ostatnią walką w trzecim mgsie i też wymaga podobnego timingu Ja myślałem, że jak wcisnę "refuse" to po prostu odroczyłbym koniec gry i mógł sobie jeszcze pochodzić po lokacjach, do głowy mi nie przyszło, że będzie można walczyć z Gerhmanen, choć wydało mi się dziwne, że nie miałem typowo ostatniego bossa. Też właśnie liczyłem na to że będzie okazja jeszcze pochodzić po świecie ale chociaż ng+ w grach FS jest o tyle dobry że wszystko zostaje zachowane a ja sobie z czasem dokończę grę jeszcze raz tyle że z poradnikiem nie omijając żadnej lokacji , całkowicie ominął mnie chociażby jakiś śnieżny zamek. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Zapomniany Zamek to interesująca placówka łowów. Interesujący przeciwnicy, a także jeden z bardziej wymagających bossów trybu fabularnego. Szkoda przegapić te kilka godzin dreptania po śniegu. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Ale i tak Painted world of Aramis>>>>>Cainhurst Castle edit: oba te snieżne zamki są opcjonalne a dostęp do nich nie-tak-oczywisty ^_^ Edytowane 7 czerwca 2015 przez ornit 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ale i tak Painted world of Aramis>>>>>Cainhurst Castle edit: oba te snieżne zamki są opcjonalne a dostęp do nich nie-tak-oczywisty ^_^ Mnie właśnie Dark Souls nauczyło i w Bloodborne dokładnie czytałem opis każdego przedmiotu jaki znalazłem. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 No i klasycznie dla serii dusz pojawia się tajemniczy jegomość, który pod płaszczem przyjaźni skrywa ostrze dla naszych znajomych z bazy wypadowej. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Wydaje mi się, że jednak do Cainhurst łatwiej trafić niż do Painted World, bo w przypadku tego drugiego trzeba jeszcze wcześniej odnaleźć opcjonalną lokację; dodatkowo opis przedmiotu pozwalającego nam na "transport" jest dużo bardziej klarowny w przypadku BB. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Zapomniany Zamek to interesująca placówka łowów. Interesujący przeciwnicy, a także jeden z bardziej wymagających bossów trybu fabularnego. Szkoda przegapić te kilka godzin dreptania po śniegu. Logarius trudny? -> visceral , -> visceral , -> visceral , -> visceral , -> visceral , -> visceral , aż zdechnie Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 dopiero co zacząłem pykać w gierę.... masakra...nie daję rady .... macie jakieś rady dla cieniasa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi