nobody 3 504 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) broń jest najlepsza do stunowania. bez niej nie dałbym rady paru skurysynom edit: w sensie Evelin Edytowane 20 sierpnia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 No wiem misiu kolorowy, ale przecież i bez tego da się roznosić wszystkich. Z Mieczem Ludwiga +9 idę gładko lecę bandą idę łukiem. Pistoletów chyba nie opłaca się nawet ulepszać, bo i tak każdy stunuje, prawda? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 prawda to, ale swoje zrobi przedostatni boss, oraz jeden z opcjonalnych (na ng+ już nawet bestia żądna krwi). stuna i idący za nim potężny visceral attack używa się także prościej od unikania zagrań wroga, przy których tracimy również staminę. broń nasączana krwią umożliwia także kolejne szanse na ogłuszenia i visceral atacks (w dodatku jedna z run odnawia dwie kule za każdym razem gdy wyegzekwujemy to zagranie). Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Zalezy jaki build. Ja uzywam swoj BT build takze w tym pistolet daje sporo, bo jest mocny. Potrafie zabic jednym strzalem jak zaskocze np biegnacego przeciwnika ktory mnie nie widzi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 No z Działa jak przywalę w słabego, to go zabija od razu, ale zżera 12 kul, więc na co mi to, jak Garłaczem stunuję i zjada tylko jedną kulę. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 U mnie to samo tylko szybszy strzal z Evelinki i jedna kula Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 W Evelyn już nie pójdę raczej bo Bloodtinge i Arcane mam na poziomie 8. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 jedyny przeciwnik któremu nie dałbym rady bez stuna to ostatni. Wczesniej przez całą gre praktycznie nie używałem pistoletów. No jeszcze na duze pająki to jest dobre. Ciekaw jestem jak rozi sobie z nim poradzi Duzo ci jeszcze zostało? Dla mnie wiedzmin , bloodborne i batman i dłuuuugo dłuuugo nic w tym roku. Choc zobaczymy jeszcze tego mgsa czy cos zdziala Piekne podium ps4 w tym roku, cudowne, mega miodne trzy tytuły. Jak ja sie dark souls 3 nie moge doczekac boze Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Właśnie zabiłem łowcę z Archikatedry. Trochę się spociłem przy nim, ale strategia z nadziewaniem się na ładowany atak zadziałała. No i chyba do tej pory najłatwiejszym bossem był Gwiezdny Emisariusz XD Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Nie chce mi sie kolejny raz przechodzic gry zeby zdobyc ostatnie zakonczenie i nie chce mi sie latac po tych nudnych lochach chyba mala przerwe uskutecznie i platyne na pozniej odloze :v Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 (edytowane) Gurwa, dzisiaj pocisnąłem od rana, dotarłem do Loftu Mergo: podstawa i wybiłem chyba wszystkich opcjonalnych bossów do tej pory. Czy zostali jeszcze dwaj bossowie, czy też mylę się? Edytowane 24 sierpnia 2015 przez Rozi Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 3 O ile zabiles Corke Kosmosu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Tak, miałem na myśli właśnie tylu. Ona już za mną. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 (edytowane) zakładam że wszamałeś 3 pępowiny? mi zostało 3 ukończenie (szkoda ze je sobie zaspoilerowałem w sieci :_; ) i ubicie final bossa w lochach . jeszcze tylko 8-14 dni cieciowania za biurkiem i... pochłonie mnie MGS V Edytowane 24 sierpnia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Jakiś czas temu widziałem filmik jak gość załatwia duchy Yharnam w kilkadziesiąt sekund przy pomocy 1 zielonego sztyleciku. Walnął raz w strzelającego ducha i po chwili zostały mu 2 duszki z 20-30% życia. Jako że gram na Ng+ i nie chce mi się jakoś specjalnie wysilać przy bossach spróbowałem tej metody. 1 trafienie i duszki zdzieliły sie po razie i koniec efektu. 2 sztyletem nie trafiłem. 3 przyniósł podobny efekt jak pierwszy. Co robię źle? :-) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Przeszedłem całość Niestety nie miałem true endingu, bo myślałem, że zjadłem wszystkie wiadomoco, a tak naprawdę nie zjadłem Gehrman twardy sukinkot; chyba była to najcięższa walka dla mnie. Upociłem się jak głupi. A jak miał troszkę życia i nie zdążyłem uskoczyć przed rzuconą z powietrza kosą, to chciałem wyłączyć grę. 10/10, polecam tego użytkownika. Mówię to jako świeżak w serii. Teraz NG+, ogarnięcie lore i inne rzeczy. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Przeszedłem całość Niestety nie miałem true endingu, bo myślałem, że zjadłem wszystkie wiadomoco, a tak naprawdę nie zjadłem Gehrman twardy sukinkot; chyba była to najcięższa walka dla mnie. Upociłem się jak głupi. A jak miał troszkę życia i nie zdążyłem uskoczyć przed rzuconą z powietrza kosą, to chciałem wyłączyć grę. 10/10, polecam tego użytkownika. Mówię to jako świeżak w serii. Teraz NG+, ogarnięcie lore i inne rzeczy. Nie czytaj nic o lore zanim nie ograsz gry drugi raz. Sam wyłapiesz wiele rzeczy, których nie zauważyłeś w pierwszym podejściu. Ja sam jestem podczas drugiego przejścia teraz, ale tak jest w soulsach. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 @mate uszu widziałeś już true ending? bez niego nie warto oglądać spoilerującego go The Honest Trailler, a samo THT obejrzeć warto jak najbardziej. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Nie widziałem, ale niestety mam go cześciowo zaspoilerowanego. Tak czy inaczej nie moge się doczekać jak ukończę drugi raz i go zobaczę. Aha, spróbuj sobie kiedyś pograć Rifle Spear, nobody. Fantastyczna broń, mam masę frajdy z nią, jak na razie najbardziej lubię jeszcze Saw Spear, Reiterpallasch i Chikage. Ale nie wypróbowałem jeszcze Logarius Wheel, Cannon, Tornitrusa, tych szponów które są głęboko w lochach ( ), Burial Blade i Stake Driver. Częśc ludzi narzeka że Bloodborne ma małe replayabillity ale dla mnie własnie ma przez to jak różnorodne są bronie. No ale szkoda, że spatchowali możliwość wejścia do Forbidden Woods nawet przed walką z ojczulkiem. Nie daje to przecież żadnych ułatwień, a dawałoby tę różnorodność. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 rozkładana kosa to jak dotąd mój #1. rifle spear tylko krótko przetestowałem, bo na ng+ jednak lepiej mieć weapon +9 i więcej. bardzo oki są też niebiańskie ostrza kruczycy. uświadomiłem sobie że po skończeniu pracy czeka mnie dobre 10 gierek do kupienia/ogrania. anyway Beast Roar to fantastyczny gadżet do użytku ze szponami + pięknie nadaje się do zrzucania graczy w przepaści w pvp. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Przeszedłem całość Niestety nie miałem true endingu, bo myślałem, że zjadłem wszystkie wiadomoco, a tak naprawdę nie zjadłem Gehrman twardy sukinkot; chyba była to najcięższa walka dla mnie. Upociłem się jak głupi. A jak miał troszkę życia i nie zdążyłem uskoczyć przed rzuconą z powietrza kosą, to chciałem wyłączyć grę. 10/10, polecam tego użytkownika. Mówię to jako świeżak w serii. Teraz NG+, ogarnięcie lore i inne rzeczy. W dark soulsy nie grałeś? No ja tez miałem sytuacje ze był na strzała i zrobił mi tego fatala co leci w góre. Mysle ze jak wtedy ktokowiek by sie do mnie odezwał wyrwałby bombe w ryj. xD tez sie z chu.jem meczylem, ale jedna IDEALNA walka i po gosciu. To wlasnie uwielbiam w soulsach/bb, w soulsach to przy wiekszosci ale i w bb sie zdarza ze musisz zrobic pojedynek idealny, z max jednym popełnionym błedem zeby pokonac bossa. To jest wlasnie piekno tej serii w której sie zakochałem Tak jak swojego czasu w dwóch pierwszych czesciach Ninja Gaiden Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jest sens podczas przechodzenia na NG+ walić w inne statsy i zagrać inną bronią, czy też to ma tylko sens przy graniu nową postacią? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jest sens podczas przechodzenia na NG+ walić w inne statsy i zagrać inną bronią, czy też to ma tylko sens przy graniu nową postacią? jak masz w dupie pvp to ma sens Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 No chciałbym używać Chikage teraz i Evelyn np. PVP mam w dupce lekko, może kilka razy zagram. A przy takich statystykach skończyłem grę: Do tego Ludwig +10 i Garłacz +8. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi