Opublikowano 15 września 20159 l ŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK
Opublikowano 15 września 20159 l Łuk, to 'koło na kiju', beast mode, boooże ale to dlc zrobi w chooooy
Opublikowano 15 września 20159 l Alez piekny okres sie zbliza Pamietaj o podpaskach Wydaje mi sie ze po tym zawodzie jakim okazal sie "beast" mode w podstawce, postanowili cos fajnego w dodatku wykombinowac
Opublikowano 15 września 20159 l Alez piekny okres sie zbliza Pamietaj o podpaskach Ehhehe dobre. Jak w Taptalku przeglądałem myslałem, że wylądował na pierwszym miejscu tej swojej listy a tu takie rozczarowanie Fajny lizak. Oby tym razem dali jakies konkretne czary.
Opublikowano 15 września 20159 l Sword'n'shield nikogo nie poruszył? Teraz każdy będzie w stanie przejść BB bez stękania
Opublikowano 15 września 20159 l Fajnie byłoby jak to się dostawało za pokonanie najtrudniejszego i ostatniego bossa w DLC. No i będzie Ludwig pewnie, nie? W sensie jako npc albo boss.
Opublikowano 15 września 20159 l Autor chyba sie pomylilem Edytowane 15 września 20159 l przez Figaro
Opublikowano 15 września 20159 l Achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Będzie piękna, mroczna jesień. Dostaniemy tylko dodatkowe bronie, czy miejscówki i fabułę też?
Opublikowano 15 września 20159 l Wiem, ale jeste pijany więc pytam. Mam nadzieję, że pokonam Ludwiga mieczem Ludwiga.
Opublikowano 15 września 20159 l Jesteście pewni, ze bedzie Ludwik? Mam nadzieje, ze ludwik to nie ten z okładki, a ludwik okaże się ciota, bo tak mi się kojarzy : coolface:
Opublikowano 15 września 20159 l I cie za(pipi)ie mieczomłotem łaski Ludwiga i co będzie? spadniesz w rankingu
Opublikowano 16 września 20159 l Nie ma szans, bo ten na tronie to ja a Ludwik to pedał. Oby jego miecz spałował się najlepiej z bloodtinge. Please! Edytowane 16 września 20159 l przez Jerome
Opublikowano 16 września 20159 l To...jest Ludwig Takie DLC w moje urodziny Na BD wyjdzie trzeciego Grudnia.
Opublikowano 17 września 20159 l http://www.gamersyde.com/news_tgs_bloodborne_dlc_gameplay-17113_en.html
Opublikowano 17 września 20159 l Dzisiaj już 4 raz walczyłem z Amelią i nie mogę go ubić. Jakieś wskazówki?
Opublikowano 17 września 20159 l bij w przednie łapy od boku, to złapie stuna i robisz visceral attack, a gdy ucieknie, żeby się leczyć, biegniesz do niej i maszujesz light attack (R1)
Opublikowano 17 września 20159 l No i chyba Mgła Odrętwienia działa, jak zaczyna łapać medalion i się leczyć.