nobody 3 504 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 + papier ścierny na broń o żywiole ognia 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Dzisiaj już 4 raz walczyłem z Amelią i nie mogę go ubić. Jakieś wskazówki?Jak zaczyna się leczyć to uderzaj od boku kilka razy, a później ładowany od tylca. Praktycznie zawsze miałem stun. 1 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Dzięki Panowie za porady. Ginę przez niefortunne uniki najczęściej. Zamiast uniknąć ciosu to wpadam na niego Dzisiaj udało mi się trochę pofarmić i kupiłem Ludwiga i zrobiłem +3 na razie. Może on będzie lepszy niż topór. Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 18 września 2015 Autor Opublikowano 18 września 2015 Ciekawostka - Miały być dwa DLCki, ale zdecydowali się je połączyć w jedno, zwane Old Hunters. Miło. There will be three new areas within The Old Hunters, with some familiar locations folded in with the all-new ones. Considering Bloodborne's approximately 13 areas took players some 30-40 hours to complete, The Old Hunters should present around 8 hour of content in its entirety - depending on your own pace, of course. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 No i dobrze Bedzie sie dzialo! Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Żeby tylko było choć jedna lokacja, która będzie się wizualnie wyróżniała od tych z bazowej gry. DLC do pierwszego dark souls mimo że działo się wiadomo gdzie miało całkiem inną atmosferę i wizualia. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 Miśki kochane, gdzie mogę zdobyć i farmić Ritual Blood (4)? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 W lochach glebokosci trzeciej. Najlepiej zrob tam crf kielich jak mozesz i nazbierasz. Mozna tez kupowac, ale to zapewne jeszcze nie mozesz. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Wszystkie ofiary w kielichu czyli Cursed, Fetid i Rooted Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Zapraszam do Mergo. Padaja jak muchy. Tutaj w momencie parry juz nie zyl i po tym jeszcze cios i riposta. Brutal!! 1 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Pokonałem tego Amelie. Znowu padłem kilka razy i przyzwałem pomoc. Pierwszy nie wytrzymał 15 sekund walki co mnie bardzo zdziwiło. Zjechałem go do prawie zera jednak jeden niefortunny roll i mnie zabił. Znowu przyzwałem pomoc. Tym razem wytrzymał trochę dłużej jednak dalej słabo. Na szczęście udało mi się go pokonać. Ciężko było ale dałem radę. Wcześniej trochę podexpiłem postać na 40lv. Warto dawać więcej niż 20 str na tym etapie rozgrywki? Hp i stamine mam po 24. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Tę Amelię, toż to kobietka. A czemu masz nie dawać w STR? Do Ludwiga Ci się przyda. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 (edytowane) W lochach glebokosci trzeciej. Najlepiej zrob tam crf kielich jak mozesz i nazbierasz. Mozna tez kupowac, ale to zapewne jeszcze nie mozesz. Dobra, znalazłem. Lower Pthumeru Chalice i z pierwszej lampy idziemy w prawą odnogę, po drabinie i szukamy Snatchera. Zawsze dropi jedną. EDIT: Jednak nie zawsze Edytowane 19 września 2015 przez Rozi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Pokonałem tego Amelie. Znowu padłem kilka razy i przyzwałem pomoc. Pierwszy nie wytrzymał 15 sekund walki co mnie bardzo zdziwiło. Zjechałem go do prawie zera jednak jeden niefortunny roll i mnie zabił. Znowu przyzwałem pomoc. Tym razem wytrzymał trochę dłużej jednak dalej słabo. Na szczęście udało mi się go pokonać. Ciężko było ale dałem radę. Wcześniej trochę podexpiłem postać na 40lv. Warto dawać więcej niż 20 str na tym etapie rozgrywki? Hp i stamine mam po 24. Pamiętaj o tym żeby wyłączać auto locka przy unikach Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 (edytowane) No przy niektórych bossach lepiej rollować aniżeli unikać normalnie. Chodzi o zasięg ich ciosów, ale też o operowanie kamerą. Z całym szacunkiem dla MGSa, ale Bloodborne to jest gra roku. No kurde, po BB każdy inny szpil wydaje się ubogi, łatwy, napier.dolony wskazówkami, strzałeczkami i innym guwnem obesranym. Jak wyjdą Soulsy III, to może spróbuję zagrać, chociaż mnie klimat taki rycerzykowy w ogóle wogle nie grzeje. Chodzę sobie teraz po Lochach ubrany jak Van Helsing, jak prawdziwy maderfaker gengsta dżi i kurde w ogóle sie nie nudzę. A mój kolega po dojściu do Ojca odpuścił, chociaż pokazywałem mu jak się gra dobrze. No niestety, jego nawyki z samo przechodzących się gier zostały i co zrobisz? No nic nie zrobisz. Prawdziwy mężczyzna kocha cały rok. Edytowane 20 września 2015 przez Rozi Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 (edytowane) Zgadzam sie i +1 A bedzie przeciez na czasie dodatek i to podobno bardzo spory, bo polaczony w jeden z dwoch. Polecam tez DkS3, bo tam bedzie sie dzialo. Beda rycerzyki, bedzie najczarniejsza strona ciemnej mocy, bedzie mega klimat, bedzie wszystko. DkS3 rowniez roz(pipi)i baniak to wam mowie juz dzis i nie ma strachu jak przed DkS czy DkS2 - to jest pewniak, wiec Rozi w day 1 musisz kupic i wejsc od razu w to pieklo Edytowane 20 września 2015 przez Jerome Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 trudno żebyś się nie zgodził skoro od pół roku grasz tylko w BB ograłem 60% metala, obczaiłem u ziomka gameplay Wieśka 3 i GOTY pozostaje BB. Hidetaka Miyazaki to dziś jeden z najważniejszych filarów japońskiego gejmingu Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 No ja w DS3 na pewno nie będę w zbroi grał, to nie jest tak że jesteśmy zmuszeni do grania rycerzykiem - będą jak zawsze jakieś fajne, ciemne i poszarpane szmaty. Ale i tak bardziej czekam na nowe IP od From, nie mogę się doczekać co to będzie. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 trudno żebyś się nie zgodził skoro od pół roku grasz tylko w BB ograłem 60% metala, obczaiłem u ziomka gameplay Wieśka 3 i GOTY pozostaje BB. Hidetaka Miyazaki to dziś jeden z najważniejszych filarów japońskiego gejmingu Problemem W3 jest moim zdaniem bardzo drewniane sterowanie i nawet patch z alternatywną opcją tego nie zmieni Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 mate5 koniecznie zainteresuj się tematem Ni-oh (dział ps4). właśnie na coś podobnego miałem nadzieję ze strony From ja grałem własnie bez sprawdzania opcji alternatywnego sterowania. standardowe jest zyebane, ale model jazdy bardzo ok Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 mate5 koniecznie zainteresuj się tematem Ni-oh (dział ps4). właśnie na coś podobnego miałem nadzieję ze strony From ja grałem własnie bez sprawdzania opcji alternatywnego sterowania. standardowe jest zyebane, ale model jazdy bardzo ok Mówiłem już to zbyt wiele razy ale chciałbym zniszczoną przyszłość, Akira plus bestie plus energetyczny miecz i magia będący jaki skille w transistorze. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 mi chodziło bardziej o gatunek; tytuł wygląda jak mix demon's soulsowego action rpg ze slasherem w stylu Ninja Gaiden. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi