Yano 3 697 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 swoją drogą w wiedźminie 3 można obcinać wrogom części ciała a nawet przecinać na pół, w bloodborne pewnie tego nie będzie, troche szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Pierwsze słyszę, ale jeśli tak, to fajno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) swoją drogą w wiedźminie 3 można obcinać wrogom części ciała a nawet przecinać na pół, w bloodborne pewnie tego nie będzie, troche szkoda To już NG2 miało ten bajer, szkoda, że next genowść jedynie w grafice widać i nie mam tu na myśli tylko BB, niech wreszcie zaczną stawiać na mechanikę gry a później na super grafę. Bo IMO każda gra tego typu powinna pochwalić się wy(pipi)istą dekapitacją przeciwników. Pamiętam jak grałem w pierwszego NG z myślą w głowie..." kurde na następnej konsoli chce widzieć jak strzępy ubrań fruwają w powietrzu wraz z obciętymi kończynami"..... Edytowane 20 sierpnia 2014 przez Soul 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) Pierwsze słyszę, ale jeśli tak, to fajno no właśnie ja nie słyszałem żeby sie tym gdzieś chwalili, ta gra ma taki ogrom fajnych rzeczy że wiele smaczków które wybijają się na plus nawet nie jest omawiana mimo że inne gry tego nie mają tak czy siak widać to np na gameplayu z gamescomu - obcina głowy, albo nawet cały bark na skos (głowa+ręka+kawałek korpusu jednym ciosem na skos), wydaje mi się że widzialem też jak przeciął na wysokości brzucha na pół poziomo, chociaż tu akurat nie mam pewności Edytowane 20 sierpnia 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 swoją drogą w wiedźminie 3 można obcinać wrogom części ciała a nawet przecinać na pół, w bloodborne pewnie tego nie będzie, troche szkoda "O czym ty bajdurzysz odmieńcze?!" Jak na razie pokazali w grze tylko odcinanie ramion, a konkretniej prawych ramion. Wiedźmin 3 nie ma mieć systemu pozwalającego dowolnie odcinać kończyny. To była jedna z obietnic podczas zapowiedzi, ale skończy się pewnie tylko jedną z kilkunastu animacji wykończeń przeciwników w efekcie których będą tracić konkretne partie ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 nie napisałem że mozna roibć to co w metal gear solid i ciąć na 100 kawałeczków, ale ogólnie da się coś obcinać, nawet jeśli to będzie kilkanaście przedefiniowanych cięć to i tak lepsze to niż ciachanie mieczem bez przecinania czegokolwiek jakie jest w większości gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Mi tam starczy jak (pipi)ne z Great Club'a i przeciwnicy na plask. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) Analiza gejmpleja wg. ENB, trochę można się dowiedzieć Edytowane 21 sierpnia 2014 przez Zebra Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 koles ktory nam pomaga ma ten sam uniform co my (...) z do van helsinga to spoko rzeczywiście podobne klimaty i moj ulbubiony aktor Zabawy w skojarzenia ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Parę artworków: Oraz trochę info z japońskiej strony o grze: http://www.dualshockers.com/2014/08/21/ps4-exclusive-bloodborne-gets-lots-of-new-info-on-characters-enemies-gameplay-weapons-and-locations/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 A propo ifno. Aaaa, mowilem ze jakas "infekcja" jest lizac buciory Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) http://www.eurogamer.pl/articles/2014-08-22-demo-gry-bloodborne-ujawnia-wiele-nawiazan-do-serii-souls Eurogamer szczegółowo o demie z Gamescomu. Edytowane 22 sierpnia 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Dotarło to do mnie po zakupie Vity: BLOODBORNE na VICIE dzięki remote play <3 <3 <3 <3 muszę kupić PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) 5.02.2015 Data padła na TGS, znana była wcześniej? Tylko nie wiem, czy to 5.02 czy 2.05 Edytowane 1 września 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 byłu tłumaczone, że february. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 czyli dwa dni po moich urodzinach. Lepszego prezentu jak kupienie sobie tej szpili sprawić sobie chyba już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Tyle że to data premiery na rynku japońskim , więc niema pewności że i u nas będzie ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 U ciebie dwa dni po urodzinach a u mnie dokładnie w urodziny:-) cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 http://www.ustream.tv/recorded/52140592 Zapis konferencji Sony z angielskim komentarzem, w 48 minucie trailer Bloodborne. Stawiam też dolary za orzechy, że premiera na zachodzie będzie w tym samym tygodniu co w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=LYKh_LxrAJQ Edytowane 1 września 2014 przez YETI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Dla tej gierki zrobię ten sam głupi motyw co w przypadku ps2 i SH2, czyli kupię ją zanim sprawie sobie konsole. Pierwsze dwa lata życia nowego hardware zmaga się jeszcze z chorobami wieku dziecięcego, a wykonanie analogów ds4 to xDDDD, ale to właśnie dla takich produkcji warto wyłożyć te 250 zeta, by sygnał dla wydawcy był jasny i czytelny. Wlasnie takich gier chcą Gracze. To samo zamierzam zrobić w przypadku The Evil Within i Alien Isolation, jeśli opinie będą pozytywne. #yebaćpifpafy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Z reddita: - How will they make the moonlight greatsword transformable? - obvious transformation would be from this fast-paced broad dagger and when transforming you raise hand to the sky and moonlight will be casted upon this dagger changing it into Large Sword of Moonlight. Ciekawy pomysł, chciałbym to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 No, zwłaszcza w pomieszczeniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Oj tam, wyobraź sobie, że ciachasz szybko sztyletem z nieproporcjonalnie duża rękojeścią, by później wcisnąć L1 i zobaczyć jak materializuje się na sztylecie turkusowa powłoka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Jakaś dobra dusza znająca japoński mogłaby przetłumaczyć co jest napisane na stronie z poniższego linka? http://www.jp.playstation.com/scej/title/bloodborne/limited_edition/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi