kanabis 22 469 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Najłatwiejszy to jest ten robal co pomagają mu pajączki. Nie pamietam jak sie nazywał bos zybko o nim zapomniałem. Ten co walczy sie z nim skacząc do wody. Żałosnie prosty. Szczerze? Bardziej niz bossowie krwi mi napluły te nindżory czy tam klony naszego bohatera. W jednym miejscu chyba z 3 trzeba sie mierzyc w najlepszym przypadku dwoma. No nienajłatwiej jest. Szybkość, zwrotność, mniejsza przewidywalnosc niz u bossów. No killerzy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 typ się nazywał rom czyli cygan a i ci przeciwnicy to nie klony tylko inni hunterzy Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Heh a to ci dopiero smieszna sytuacja. Hunterzy , jo tego słowa mi brakowało Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Też nie miałem problemów z romem. Za to trzech łowców to był dla mnie nie lada kłopot. Nie pamiętam ile razy tam zginąłem. Co do dodatku to nie trzeba będzie rozpoczynać gry od nowa? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Kiedy dlc ma wyjsc? Do platyny kielichow mi brakuje, ale cos motywacji brak. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 od czego zalezny jest wzrost cen za itemy w snie tropiciela? od ilosci ile juz sie tego kupilo czy po prostu po zabiciu bossa, dojsciu do jakiejs kolacji, progresu w grze nagle koszt koktaili molowa i innych itemow ostro idzie do gory? Cytuj
ubol 59 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 od czego zalezny jest wzrost cen za itemy w snie tropiciela? od ilosci ile juz sie tego kupilo czy po prostu po zabiciu bossa, dojsciu do jakiejs kolacji, progresu w grze nagle koszt koktaili molowa i innych itemow ostro idzie do gory?Od progresu w grze, czyli ubicia bossa. 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Jak wyzej. Potem zdobywa sie duzo wiecej krwi z przeciwnikow, wiec i itemy sa drozsze dla rownowagi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Ta ku.rwa Bestia jest nie do ubicia na NG+ Nawet z pomocą Alfreda. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 XD jeden z najprostszych przeciwników. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Tak tak, banał U mnie na NG+ sam się opluł jadem i zmarł. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 (edytowane) No dla mnie najprostszy przeciwnik to ten kosmiczny podróżnik. Wolny i głupi. Podbiegalem napierdalałem i uciekałem. Tak kilka razy. Rom w sumie też jak broń igniem wzmocniłem. Dla mnie najgorszy był gabg bang 3 hunterow, hunterka pewna w kościele i gang bang 3 bossow w lesie. Edytowane 25 października 2015 przez blantman Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Tych 3 hunterow to naraz mozna zalatwic. Wystarczy aby pobiegli za nami, w miejsce z ktorego przyszlismy (do takiego drzewa) i oni tam nie wejda, a my mozemy bezkarnie ich lac. Przez czysty przypadek na to wpadlem jak uciekalem przed nimi. Na ng+ poszli od strzala bez tego myku. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Ta ku.rwa Bestia jest nie do ubicia na NG+ Nawet z pomocą Alfreda. Alfred xd Mnie zeszła prawilnie za pierwszym drugim razem na ng+. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Hahahaha, ale mi się udało. Jak jej życie zeszło do momentu, gdzie zaczyna pluć trucizną i stawać na dwóch nogach, to robiła to, tylko, że nie pluła trucizną co chwilę tauntując XD Troszkę szwindel, ale uff. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Odpaliłem Bloodborne po ~2 miesięcznej przerwie. NG+ las przed Cieniami Yharnam. Jak w to się dobrze gra ;-) Cienie padły za 1 razem (co śmieszne ostatnio się trochę przyblokowałem na nich). Co ciekawe udało mi się zmienić broń na Burial Blade. Czy do zrobienia trofeum z królewną wystarczą surowce z 2 przejść gry? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Czy wystarcza to zależy ile grałes w kielichach bo normalne ng+ ci w tym nie pomoze Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 dobra. jak wiecie to mówcie a a jak nie wiecie to szczym ryj, bo w necie jest i tak pełno plotek i niepewnych źródeł 1. czy insight wpływa na drop rate albo rare drop 2. czy discovery ma jakieś dobre przełożenie na dropy, czy marginalne a jeśli tak to ile 3. najlepsze, pewne sposoby na farmienie blood chunków/odłamków 4. czy istnieje jakaś super kompletna i potwierdzona lista rzeczy, na które insight wpływa i powoduje (np. słyszałem ploty, że bossowie mogą gadać ludzkim głossem, ale żadne wiki tego nie potwierdza) na razie chyba tyle Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Ad3. Gorny Rewir Katedralny. Wilkolaki. Co do reszty to wzglad na nic wg mnie nie ma wplywu, procz tego, ze widzisz to czego nie widziales jak miales mniej. Patrz akcja z kamieniem migdalkowym. Obecnie latam z 99 insight i zadnej roznicy nie ma czy to z bossami czy z wiesniakami. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) 1. Nie wpływa 2. Ma przełożenie, ale zwiększa ilośc, a nie jakość. Jakość minimalnie, bardzo monimalnie 3. 4 bestie w low cathedral, lub robienie lochów bo z bossów wypada od 4 głębokości 4. Widzisz Amygdale, zmienia muzykę w hunters dream Edytowane 27 października 2015 przez Jerome Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight Trochę rzeczy jednak się pojawia. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Ale tych rzaczy schowany za filarem nie widzi więc się nie czepiaj! Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Przyznam, że nie sledzę. Ten filmik to cos nowego czy Jewjitsu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi