Opublikowano 24 listopada 20159 l Dodatek jest rewelacyjny, dzisiaj graliśmy z ekipą do jakiejś 6ej rano Ja jestem w normalnym New Game i mam 103lvl, więc jakoś to idzie, ale ten pierwszy boss tak daje w kość, że musiałem wzywać forumkowych kolegów do pomocy bo irytacja motzno W ogóle nie zazdroszczę Bansaiowi grania na chyba New Game ++++
Opublikowano 24 listopada 20159 l Atakowaliscie to wielkie bydle co śpi na ołtarzu w archikatedrze? Tam jest ten wisiorek z okiem.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Tak się obsrałem, że zabiłem NPCa w kapturze... Ludwig okazał się za to lamusem. Ale fajny design i ogólnie dobra walka. GG Ludwig .
Opublikowano 24 listopada 20159 l Wczoraj boss mnie skosił dwa razy i dziś wieczorem trzecie podejście. Karva ng+5 na lvl 100 i jest cieżko w uj ale to dobrze.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Tego osobnika nie można zaatakować. A zaklad? Szieeeeeeet, no to już wiem o co Ci chyba chodzi z ukrytym bossem
Opublikowano 24 listopada 20159 l Hehe ja uruchomiłem grę po pół roku i odkryłem że nie upgradowałem broni tymi kryształami a miałem takie na lvl 14. Nagle moja broń do podstawowcyh 200 dołożyła + 423 :> Chyba teraz będzie łatwiej w ng+
Opublikowano 24 listopada 20159 l Masorz, wyjaśnij plis o co kaman z tym ukrytym. Jak podejdziesz do tego leżącego Cleric Beast'a z czaszką Laurence'a, to on ożyje i będziesz z nim walczył. PS. Da się wezwać NPC do pomocy z bossami w DLC? Nie żebym potrzebował (128 lvl bez NG ), ale chciałem sprawdzić jak to wygląda. Edytowane 24 listopada 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 24 listopada 20159 l Mały spoiler, ale śmiało możecie sprawdzić. ludwig jest w Cursed Clan. Jest przeklęty jak Rai i cały klan.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Doszedłem do lokacji z dodatku i jest trudno. Przed dojściem tam 3 h przechodziłem na ng+ lokacje i 3 bosow bez śmierci. (no dobra raz zginąłem ale w bardzo głupi sposób) potem 1,5 h w nowych lokacjach i 5 zgonów Według mnie jest trudniej niż w podstawce albo po pół roku przerwy nadal nie doszedłem do siebie. Za to wrogów cholernie łatwo parować w tym dodatku. W sumie nie dziwie się czemu tak zrobili bo jak nie sparujesz to prawie na 100 % giniesz
Opublikowano 24 listopada 20159 l Nic nie giniesz bez parowania. Wczoraj streamowalem i na ng+ 5 lvl 100 wyczyściłem cała mapę ginąc raz. Potem boss 3 razy mnie rozwalił. Jest cieżko, ale bez przesady. Niby 11 nowych broni - znalazłem już chyba 6 i larwa żadna nie jest pod bloodtinge na czysto z dodatkiem skilla. Rozsierdzili mnie to jak żadna nie bedzie bo do bt buildu jest tylko katana. Uwielbiam nią grać, ale mogli by chociaż jeszcze jedna broń dorzucić, a nie ze na 27 broni bedzie tylko jedna bo chciałbym tez jeszcze jedna mieć do tego buildu. Natrafiliscie moze na jakaś pod bt?
Opublikowano 25 listopada 20159 l No i dodatek ukonczony oraz prawilnie 100% trofek, CUDOWNE DLC, CUDOWNE. Calosc byla konczona i maksowana na NG+++ - chwilami dostawalem kur*icy.
Opublikowano 25 listopada 20159 l Widze, ze Bladebow sie moze nadac, C C do bt i skill, ale to D do arcane niepotrzebne. W sumie gemami mozna to arcane jeszcze zmniejszyc takze nie jest zle bo ta bron mi sie podoba.
Opublikowano 25 listopada 20159 l new game, level 65 (na koniec urósł do 80) kirkhamer +8 na start, potem wymiana na lizaka (zayebisty, s na str) boss1 - trzy podejścia boss2 - jedno podejście boss3 - jedno podejście boss4 - z 10 podejść boss opcjonalny - 1 podejście 10/10 must have Widze, ze Bladebow sie moze nadac, C C do bt i skill, ale to D do arcane niepotrzebne. W sumie gemami mozna to arcane jeszcze zmniejszyc takze nie jest zle bo ta bron mi sie podoba. marne szanse, że będzie broken jak chikage+evelyn+fiolkowanie, nie napalaj sie
Opublikowano 25 listopada 20159 l Ja mam pytanie. Początek gry przed pierwszymi bossami i teraz pytanie - co levelować przy 1wszym przejściu? Daje w vitality i endurance - rozumiem że powineniem też skill/strenght? Czy dać sobie spokój na początku? Tak samo ugprade broni jest sens? Czy walić na + 3 początkową kosę czy poczekać na lepsze i potem upgrade? Jakoś minionki w kanałach często dają blood stone'y więc się zastanawiam czy podpakować czy dać sobie spokój? Czy levelowanie na początku psuje rozgrywkę?
Opublikowano 25 listopada 20159 l Jak uważasz. Jak bedzie ci zbyt ciezko to podleveluj bron czy postac. Jedni leveluja od razu inni potem. Droga wolna. Osobiscie z poczatku nie levelowalem postaci. Wstyd sie przyznac, ale nie wiedzialem jak. Pomimo to gralo sie extra. Przy pierwszym przejsciu rob jak uwazasz. Lepszy fun. W kolejnych mozesz stosowac juz jakies buildy postaci. Baw sie dobrze. Nie czytaj i ogladaj za duzo. W drugim przejsciu bedziesz juz bardziej wymagajacy.
Opublikowano 25 listopada 20159 l Upgrade broni da ci w early game większego boosta do obrażeń niż nawet kilka leveli w STR/SKL, a kamienie do fortyfikacji z czasem będziesz mógł kupować w Śnie Tropiciela, więc nie ma co ich kisić.
Opublikowano 25 listopada 20159 l Zastanawiam się nad powrotem do BB. Przyznam szczerze, że nie przeszedłem podstawki bo mi po prostu nie przypasowała... Nie wiem czy nie lepiej byłoby mi zacząć od nowa. 4 albo i 5 miechów nie grałem i nie wiem czy taki powrót na głęboką wodę nie będzie przesadą. Zostało mi z 6 końcowych bossów (wliczając z dodatkowymi). Edytowane 25 listopada 20159 l przez Plamek