Masorz 13 196 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Dodatek jest rewelacyjny, dzisiaj graliśmy z ekipą do jakiejś 6ej rano Ja jestem w normalnym New Game i mam 103lvl, więc jakoś to idzie, ale ten pierwszy boss tak daje w kość, że musiałem wzywać forumkowych kolegów do pomocy bo irytacja motzno W ogóle nie zazdroszczę Bansaiowi grania na chyba New Game ++++ Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Atakowaliscie to wielkie bydle co śpi na ołtarzu w archikatedrze? Tam jest ten wisiorek z okiem. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Tego osobnika nie można zaatakować. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Tak się obsrałem, że zabiłem NPCa w kapturze... Ludwig okazał się za to lamusem. Ale fajny design i ogólnie dobra walka. GG Ludwig . Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Tego osobnika nie można zaatakować. A zaklad? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Wczoraj boss mnie skosił dwa razy i dziś wieczorem trzecie podejście. Karva ng+5 na lvl 100 i jest cieżko w uj ale to dobrze. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Tego osobnika nie można zaatakować. A zaklad? Szieeeeeeet, no to już wiem o co Ci chyba chodzi z ukrytym bossem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Hehe ja uruchomiłem grę po pół roku i odkryłem że nie upgradowałem broni tymi kryształami a miałem takie na lvl 14. Nagle moja broń do podstawowcyh 200 dołożyła + 423 :> Chyba teraz będzie łatwiej w ng+ Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Masorz, wyjaśnij plis o co kaman z tym ukrytym. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 (edytowane) Masorz, wyjaśnij plis o co kaman z tym ukrytym. Jak podejdziesz do tego leżącego Cleric Beast'a z czaszką Laurence'a, to on ożyje i będziesz z nim walczył. PS. Da się wezwać NPC do pomocy z bossami w DLC? Nie żebym potrzebował (128 lvl bez NG ), ale chciałem sprawdzić jak to wygląda. Edytowane 24 listopada 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Mały spoiler, ale śmiało możecie sprawdzić. ludwig jest w Cursed Clan. Jest przeklęty jak Rai i cały klan. 5 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Doszedłem do lokacji z dodatku i jest trudno. Przed dojściem tam 3 h przechodziłem na ng+ lokacje i 3 bosow bez śmierci. (no dobra raz zginąłem ale w bardzo głupi sposób) potem 1,5 h w nowych lokacjach i 5 zgonów Według mnie jest trudniej niż w podstawce albo po pół roku przerwy nadal nie doszedłem do siebie. Za to wrogów cholernie łatwo parować w tym dodatku. W sumie nie dziwie się czemu tak zrobili bo jak nie sparujesz to prawie na 100 % giniesz Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Nic nie giniesz bez parowania. Wczoraj streamowalem i na ng+ 5 lvl 100 wyczyściłem cała mapę ginąc raz. Potem boss 3 razy mnie rozwalił. Jest cieżko, ale bez przesady. Niby 11 nowych broni - znalazłem już chyba 6 i larwa żadna nie jest pod bloodtinge na czysto z dodatkiem skilla. Rozsierdzili mnie to jak żadna nie bedzie bo do bt buildu jest tylko katana. Uwielbiam nią grać, ale mogli by chociaż jeszcze jedna broń dorzucić, a nie ze na 27 broni bedzie tylko jedna bo chciałbym tez jeszcze jedna mieć do tego buildu. Natrafiliscie moze na jakaś pod bt? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 No i dodatek ukonczony oraz prawilnie 100% trofek, CUDOWNE DLC, CUDOWNE. Calosc byla konczona i maksowana na NG+++ - chwilami dostawalem kur*icy. 3 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Widze, ze Bladebow sie moze nadac, C C do bt i skill, ale to D do arcane niepotrzebne. W sumie gemami mozna to arcane jeszcze zmniejszyc takze nie jest zle bo ta bron mi sie podoba. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 new game, level 65 (na koniec urósł do 80) kirkhamer +8 na start, potem wymiana na lizaka (zayebisty, s na str) boss1 - trzy podejścia boss2 - jedno podejście boss3 - jedno podejście boss4 - z 10 podejść boss opcjonalny - 1 podejście 10/10 must have Widze, ze Bladebow sie moze nadac, C C do bt i skill, ale to D do arcane niepotrzebne. W sumie gemami mozna to arcane jeszcze zmniejszyc takze nie jest zle bo ta bron mi sie podoba. marne szanse, że będzie broken jak chikage+evelyn+fiolkowanie, nie napalaj sie Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Ja mam pytanie. Początek gry przed pierwszymi bossami i teraz pytanie - co levelować przy 1wszym przejściu? Daje w vitality i endurance - rozumiem że powineniem też skill/strenght? Czy dać sobie spokój na początku? Tak samo ugprade broni jest sens? Czy walić na + 3 początkową kosę czy poczekać na lepsze i potem upgrade? Jakoś minionki w kanałach często dają blood stone'y więc się zastanawiam czy podpakować czy dać sobie spokój? Czy levelowanie na początku psuje rozgrywkę? Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Jak uważasz. Jak bedzie ci zbyt ciezko to podleveluj bron czy postac. Jedni leveluja od razu inni potem. Droga wolna. Osobiscie z poczatku nie levelowalem postaci. Wstyd sie przyznac, ale nie wiedzialem jak. Pomimo to gralo sie extra. Przy pierwszym przejsciu rob jak uwazasz. Lepszy fun. W kolejnych mozesz stosowac juz jakies buildy postaci. Baw sie dobrze. Nie czytaj i ogladaj za duzo. W drugim przejsciu bedziesz juz bardziej wymagajacy. 1 Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Upgrade broni da ci w early game większego boosta do obrażeń niż nawet kilka leveli w STR/SKL, a kamienie do fortyfikacji z czasem będziesz mógł kupować w Śnie Tropiciela, więc nie ma co ich kisić. 1 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 (edytowane) Zastanawiam się nad powrotem do BB. Przyznam szczerze, że nie przeszedłem podstawki bo mi po prostu nie przypasowała... Nie wiem czy nie lepiej byłoby mi zacząć od nowa. 4 albo i 5 miechów nie grałem i nie wiem czy taki powrót na głęboką wodę nie będzie przesadą. Zostało mi z 6 końcowych bossów (wliczając z dodatkowymi). Edytowane 25 listopada 2015 przez Plamek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi