Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yh, chodzi mi o liczbę (+), ja wymiękam na +++, na YT janusze na normalnym ng walcza, to i troche hitów moga przyjąć wiec podpatrzec taktyki sie nie da. Wole tez unikac randomowych video na yt co by na jaki spoiler nie trafic.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Yh, chodzi mi o liczbę (+), ja wymiękam na +++, na YT janusze na normalnym ng walcza, to i troche hitów moga przyjąć wiec podpatrzec taktyki sie nie da. Wole tez unikac randomowych video na yt co by na jaki spoiler nie trafic.

no całe szczęście ty nie jesteś januszem i poszedłeś twardo w engie plusów trzy, jak wojownik. jak już zginiesz 25 razy na bossie, przejrzysz wszystkie dostępne tutoriale na bossa i rozwalisz go wreszcie w towarzystwie summona na levelu milionpińcet, to nie zapomnij zaznaczyć, że na plus 3 grałeś !

• Plusik 2
Opublikowano

Kazup jaki ból 4 liter :dynia:

Czego nie możesz przejść co mam ci zabic? Albo jeszcze lepiej CZEGO NIE WIESZ?

eheh.....uderz w stół. piłem do kolegi, no ale skoro wychyliłeś dzioba, to możesz opowiedzieć, jak ZABILIŚMY bossa   

Opublikowano

Nie wiem o czym mówisz :dunno:

Bedziecie sie napyerdalac? :cool:

"szmaaaaato"

"ataaaaakuuuuuj"

xD

@Jeez

NG+++ jest jak najbardziej do ogarniecia, byly momenty w ktorych chcialem sobie wlosy wyrwac, ale determinacja + metoda prob i bledow wszystko ogarniete.

choc raz musialem summona uzyc na dodatkowym bossie jak mnie na 2 gongi bral z byle jakiego ataku :/ zaraz do lamusa na NG zwyklym lece i mu piesciami dupe spiore

Co do 1 bossa, to staraj sie trzymac pod nim lub za nim i klepac po nogach, czesto lubi zlapac stagger jak sie mu w nogi wali.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem o czym mówisz :dunno:

no o tym, jak chciałeś wyebać konsole po całym dniu męczarni z bossem, więc przyszedłem moją postacią na levelu 70 i zabiliśmy go we trzech. 

Czego nie możesz przejść co mam ci zabic?

możesz znów zabić mi logariusa, kiedy będę leciał underleveled po katanę nową postacią. tylko nie zgiń znowu 3 razy swoją wykoksowaną postacią z czikage na bloodzie i nie krzycz na końcu kazub ratuj mnie bo nie mam fiolek !!!

Albo jeszcze lepiej CZEGO NIE WIESZ?

teraz wiem wszystko. pewnie dlatego co chwile sie o coś pytasz 

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

Tego pier.dolonego śmieciarza je.banego Ludwiga sie kur.wa nie da pokonać, po prostu kur.wa nie.

Opublikowano

Da się. Przeżyłem horror na tym niskim levelu ng+5 ale padł. Dasz rade rozi

Jedynym sukcesem do tej pory było zbicie mu życia do połowy.

Opublikowano

Tez zrobiłem sobie ta broń na +10 willy bo nadaje się pod bt i skill. Jednak używać jej raczej nie bede. Po dlc nowy build, chociaż pod str amygdala sword tez bym popykal. Dlaczego nie ma Itemu zmieniającego statsy :(

Opublikowano

heh drugi boss z dodatku to zawód  nardzo przypominał pewnego opcjonalnego bosa z podstawki i ogólnie prosto. Za to 3 .... ponad godzinkę się męczyłem i moja para wybawców musiała wpaść :D  Teraz zablokowałem się na drodze do następnego bosa. Głupi hunterzy mnie zabili kilka razy oraz wpadłem do studni. Na dziś koniec.

Opublikowano (edytowane)

Czuje że za dwie godziny to będę już łysy z nerwów :)

Przed chwilą pomagałem komuś ją ubijać, także mogę teraz załatwić.

Edit: Kur.wa ale musiałbym chyba być w tym samym miejscu co Ty w lochu? A jeśli tak, to ni chuchu, bo jeszcze pieska nie ubiłem.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Ten Ludwig to jest kur.wa jakiś żart XDDDDD Przeszedłem do drugiej fazy, z pomocą Valtra i jak tam miało być łatwiej, to XD Absolutnie przeje.bany boss. Przy pierwszym przejściu może być łatwy, ale na NG+3 jest przeje.bany.