Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Ja kurde jestem na NG4+ i rozumiem twój ból... Chyba czas zebrać ekipę Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Szkoda, że stun wchodzi losowo (?), bo do tej pory dostałem go tylko raz. A walczyłem z tym koniem je.banym z 37 razy. Chłopoki, trzeba w trzech zawalczyć, bo słabo, słaaaaabo. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Ktoś chętny na zabawę w niedziele? Bo mam do wyboru albo walczyć moim pierworodnym 186 lvl albo podbijać poziom u 10 levelowca.. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Mogę zagrać w niedzielę. O ile nie damy rady pokonać tego skur.wysyna do tego czasu. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Ja moge zaraz pomoc z Ludwikiem. Tzn postaram sie pomoc, bo sam na ng+5 robilem miny na nim jakbym Jezusa zobaczyl, ale udalo sie. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Jakby co powalcze z nim o 1.00 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 (edytowane) Ten Ludwig to jest kur.wa jakiś żart XDDDDD Przeszedłem do drugiej fazy, z pomocą Valtra i jak tam miało być łatwiej, to XD Absolutnie przeje.bany boss. Przy pierwszym przejściu może być łatwy, ale na NG+3 jest przeje.bany. niedawno padł na NG4 kilka zgonów na szok, kilka na ogarnięcie i kilka na realizacje planu. co by nie mówić, to jest to zdecydowanie moment, w którym trzeba już umieć grać w tą grę a nie tylko naciskać przyciski bardzo dobrze, że sobie pierwszy raz ogarnąłem umiarkowaną postacią na NG, odpowiednie wyzwanie bez płaczu i frustracji, połączone z chłonięciem całości Jedynym sukcesem do tej pory było zbicie mu życia do połowy to byłeś bliżej jak dalej, bo pierwsza faza jest trudniejsza Szkoda, że stun wchodzi losowo (?), bo do tej pory dostałem go tylko raz jeśli chodzi ci o stuna, kiedy można odpalić viscerala, to kwestia szybkiego dobrego sklepania zaraz po stagerze (kiedy się zachwieje). w pierwszej fazie trudno o to, bo jest szybki i agresywny, więc brakuje openingów, w drugiej spoko ogólnie to możecie wyluzować z podawaniem nazw bossów 2 dni po premierze, bo nie dla wszystkich jest wszystko jedno, kogo i kiedy będą bili w tej "grze bez fabuły" Edytowane 27 listopada 2015 przez Kazub 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 (edytowane) Co za dlc!! Co za klimat!! Miazga!! Nie bedzie więcej Soulsow? To nic jeśli bedzie BB2! Oby! Jestem na 4 bosie wszystko epickie. Fishing Hamlet wow! Miałem robić build pod saif, ale chyba pójdę znowu w bt ale ze str i zrobię pod bloodletter. Miyazaki Bóg! Edytowane 27 listopada 2015 przez Jerome Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Wczoraj nie dałem rady amygdali, poprobowalem jeszcze ze 30 min, pizglem padem i poszedlem spac. Dziś wieczorem znow będę probowal zrobic jej kuku, więc ktos chetny do pomocy mile widziany. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Nawet i bym ci pomógł ale nie mam tego dungeona odblokowanego. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 No to najlepsze przed Tobą Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Eeeee ja mam platyne jako 3 osoba na tym forum i pewnie trzecia w Polsce xD nie mam po prostu już tej postaci na której to robiłem bo ze miała Build zrobiony na oko to ja skasowalem. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 No to najlepsze przed Tobą To ten kielich w którym masz pol hp? daj znac pozniej na psn to go złoimy Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 To to ten. Wczoraj we dwoch go przelecialem z kumplem, bez większych problemow aż do spotkania amygdalki prawdziwa suka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Ukyo król!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po chyba 5 próbach ubiliśmy tego skur.wysyna. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Eeeee ja mam platyne jako 3 osoba na tym forum i pewnie trzecia w Polsce xD nie mam po prostu już tej postaci na której to robiłem bo ze miała Build zrobiony na oko to ja skasowalem. Jak Ty w Polsce nie mieszkasz Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 ta znaj swoje miejsce murzynie 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Ok z Polaków!!! Soban [*]R.I.P[*] Bansai i Ja. Jako że Sobana z nami już nie ma to mam drugą platynke na tym forum!!! Czy czyni mnie to Legenda? Nie wiem nie mnie oceniać. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Dla mnie jestes legendą Bloodborne. O(pipi)iłbym Ci laskę gdybym Cię spotkał! Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Szybka platyna która nikogo i oszukane savy także postać na banie i piszesz, ze postać sam usunąłeś. Tiaaa Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Tak, bo Ty byłeś wieśniaku przy tym jak Ukyo robił platynę Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Wali mnie platyna i szybkość jej zrobienia - bo platyna nic nie znaczy. Do tego jest łatwa. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 ogólnie byłaby trudniejsza dla ogółu graczy, gdyby nie było opcjo coopa z żywymi ludźmi. a tak, to każdy może się ustawić z kimś mającym całą grę rozpykaną, a teraz po haśle nawet z postacią wszystkomającą. nie trzeba, ale można.... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Szybka platyna która nikogo i oszukane savy także postać na banie i piszesz, ze postać sam usunąłeś. Tiaaa [Jerome]Nikogo i oszukane, to jest twoje pierwsze miejsce w rankingu jak bijesz ludzi zanim im ekran wczytywania zniknie[/Jerome] Platyna przed Ukyo, 0 kombinacji z sejwami, nawet otwarcie gardzilem tym sposobem jak gralem z chlopakami. Wyscigow zadnych nie bylo, po prostu samo wpadlo. Czy platyna byla szybka? Nie bardzo, bo zajelo mi to prawie 2 tygodnie. @Kazub Po czasie to wiadomo ze mozna coopem cala gre przeleciec, na poczatku jednak jest troche inaczej kiedy wszyscy sa jeszcze jak dzieci we mgle wujka miyazakiego. Choc jedno jest pewne, platyna do jakis arcy-trudnych nie nalezy, ale to glownie dlatego ze jest uczciwa i nie trzeba nic grindowac jak np w DkS2. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi