YETI 10 979 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 To się chyba tyczy DS, niby trójka to ostatnia część, a później coś nowego. BB2 na pewno powstanie, jedynka odniosła duży sukces, a poza tym Yoshida dopilnuje aby kontynuacja powstała. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 nowe IP w 2017 i dopracowane technicznie BB2 od Miyazakiego pod koniec generacji bym jeszcze chętnie przywitał Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 To moze być cokolwiek From poza Soulsami i BB ma pare innych ciekawych IP Otogi, Tenchu, King's Field, Kuon albo moze coś kompletnie nowego. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Oddałbym wszystko za Otogi3. BB2 rownież musi być plus cos podobnego w klimacie cyberpunkowym. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 To moze być cokolwiek From poza Soulsami i BB ma pare innych ciekawych IP Otogi, Tenchu, King's Field, Kuon albo moze coś kompletnie nowego. No i trzeba pamietać, że od zawsze specjalizowali się w grach z mechami Armored Core, Chromehounds, Another Century czy Gundamy mogą coś solidnego w tym temacie wysmażyć również. Co do Otogi to oj tak, fajnie jakby Spencer się do nich po to odezwał. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Najbardziej przeraziłbym się jakby wyszli z jakimiś tworem Armored Core X Dark Souls. Inwazja mechów phantomów na smoki Edytowane 30 grudnia 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Mariiiiiiiiiiiiiiiia, you've gotta see her Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) 3 minuta, Sen jak epicko zabity Zakladam sie, ze teraz placze Edytowane 2 stycznia 2016 przez Jerome Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Mariiiiiiiiiiiiiiiia, you've gotta see her czy zrozumienie tego teasera wymaga ode mnie zapoznana się z dlc? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 W końcu i ja dorwałem Bloodborne. Jedyny mój kontakt z tego typu grami to Demon's Souls na PS3, innych Soulsów nie ruszałem bo myślałem że mnie nie kręcą takie gierki. OJEZU JAK JA SIĘ MYLIŁEM Zacząłem o 17, skończyłem o 2, w międzyczasie skończyłem kilka browarów. Ginę często i gęsto, ale za każdym razem jest coraz lepiej, drugi boss padł za pierwszym podejściem więc dla mnie to już sukces Teraz się obudziłem wyspany no i cóż, wracam do tego świata, jak dobrze że dopiero 11 do roboty <3 2 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) Dwóch bossów dodatku już za mną, może dzisiaj zrobię całość i znów będzie 100% na liście trofeów. edit: Słowo się rzekło, znów jest 100%, BB moją grą roku. http://psnprofiles.com/trophies/3431-Bloodborne/HelaKun Edytowane 3 stycznia 2016 przez Hela Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 No to z cichego czytelnika tematu przechodzę w czynnego, dzisiaj klepłem 100% w BB i w Old Hunters, w sumie nie zamierzałem grać w BB, grałem w Demon Souls, obawiałem się, że jak zacznę to się wciągnę i tak jakoś udawało mi się przejść obok BB miesiącami, aż to niedawna, wciągnął mnie znajomy i obawiam się, że jak to jest z wieloma grami, po zakończeniu odkłada się pada, tutaj tego nie zrobię... Najbardziej dali mi się we znaki pies z kielicha, Ludwig i Laurence, a tak, tutaj chciałbym się podzielić filmikiem, jak go w końcu ukatrupiłem pistoletem w fazie drugiej... Ehh, Bloodborne to nie jest gra, to jest nad gra, straszne, ale żadna inna pozycja mnie tak już nie jara! New game plus dla mnie oraz Dark Souls Prepare to Die Edition muahahaha... 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Tak w ogóle to ostatni pacz zauważalnie znów poprawił framerate/ frame pacing, bo biegałem wokół stosu w centralnym Yarham i bijąc mieszczan nie zauważyłem już żadnych widocznych "freezów". Ofkors mowa o offline, bo w co-opie wciąż zdarzają się czasem chrupnięcia. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 A ja dziś dostałem okrutne lanie od ostatniego bossa z dodatku. Powoli też zabrałem się za kielichy i od czwartego zaczyna się robić ciężko (chociaż do tej pory jakoś nawet spoko). Teraz bede zbierał składniki na ten co się ma połowe życia. Zobaczymy jak będzie. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 A ja zaczalem 6 build - tym razem pod Rakuyo. Ja (pipi)e juz okolo 1700h jak nie wiecej nawalilem. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Pomoże mi ktoś ubić Martyra póki jeszcze nie roz(pipi)ałem konsoli? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja dopiero o 23 00 bede kończył build ale jak cos to pomogę jeśli jeszcze bedzie trzeba. Zostanie mi do rozdania jeszcze 20 punktow do 120lvl przy już 50 vita i skill i myśle jak to pociągnąć. Nowa postac nadchodzi - poznacie ja niebawem. Shadow Mareza. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 strzelaj we wbity miecz, a pod atakiem, gdzie wyskakuje w górę rób rolla do przodu, przy pozostałych ciosach można go skontrować 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Miej godnosć i nie pros o pomoc w tej grze. Jak nie możesz sobie z nim poradzić to podleveluj trochę (jego zamek idealnie się do tego nadaje) Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 No i jest, zdaje się, dosyć mocno podatny na elektryczność. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja dopiero o 23 00 bede kończył build ale jak cos to pomogę jeśli jeszcze bedzie trzeba. Zostanie mi do rozdania jeszcze 20 punktow do 120lvl przy już 50 vita i skill i myśle jak to pociągnąć. Nowa postac nadchodzi - poznacie ja niebawem. Shadow Mareza. Lepiej ją nazwij Shadow Of The Column. 2 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 strzelaj we wbity miecz, a pod atakiem, gdzie wyskakuje w górę rób rolla do przodu, przy pozostałych ciosach można go skontrować Głupi jestem i sam o tym nie pomyślałem. Poszło, chyba za 20 razem, dawno nie czyłem takiej ulgi. A wiem że będzie jeszcze gorzej Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja go ubiłem za drugim razem metodą kontra -> cios, czasem kontra -> visceral. Trzeba się go tylko cały czas trzymać blisko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi