mozi 1 987 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 Chodzi o to że jak nie otworzysz skrótu to musisz po śmierci w walce z bossem zasuwać cały level. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 chodzi o to że z tym itemem nie będziesz musiał zapjerdalać pół mapy do lampy na początku w celu podlewelowania w śnie łowcy Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 Ok, jak mnie boss rozwali to i tak odrodze się przy lampie. Ale rozumiem że chodzi o to że jak mnie boss tlucze to mogę się teleportowac bez straty tetnien. Bo i tak po walce z bossem jak otworze skrót to szybko do niego wrócę. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 teleportacje do lampy, no ale najpierw trochę ich pozbieraj/ pokupuj To nie rozumiem. Po co się teleportowac do lampy? Mam skrót to po śmierci skrótem do bossa? Czy jak...? jak wiesz, że nie dasz rady bossowi, to możesz się przenieść do lampy, zamiast ginąć i zasuwać do bossa po dusze Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 @Bansai raczej znasz już to video n.t. lore ale wrzucam 1 Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Wczoraj coś pękło. :-) Ponad tydzień biegalem po jednej ulicy w centrum (pierwsza lokacja) a wczoraj coś poszło i za pierwszym podejściem wybilem wszystkich w Centrum, zatluklem creric beast za pierwszym podejściem. Przeszedłem przez kanały, doszedłem do cmentarza. Spotkałem kolejnego bossa (jakiś dziadek) który padł za pierwszym podejściem. Doszedłem do katedry i po rozwaleniu kilku poszedłem do snu, podbilem statsy i wyłączyłem bo spać trzeba było iść. Dumny z siebie jestem :-) Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Gratsy. Pisz jak sobie radzisz, filmiki tez sa ciekawa opcja imo Rozpracowany gosciu z Ludwigiem w kilka sekund i zabawa. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Ile Wam zajęło ogranie DLC? Zastanawiam się czy kupować i ogrywać. Mam czas do 6 kwietnia i boję się, że nie zdążę odpowiednio wyniuchać nowych lokacji. Nie lubię pozostawiać TAKIEJ gry na długą przerwę(3 miesiące). Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Do 6 kwietnia to spokojnie ograsz, chyba ze chcesz grac dziennie po 30min to wtedy nie. Dodatek ogarniesz w jakies 10h tylko ciezko tutaj to okreslic, bo kady radzi sobie inaczej. Ogolnie dodatek jest mega za(pipi)isty i nawet nie ma sie co zastanawiac czy kupowac czy nie. Cytuj
Frantik 2 574 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 A ja nadal nie kupiłem BB. Od dobrych sześciu miesięcy coś mnie ciągle odciąga i tylko myślę i tu piszę. Teraz niby promo na psnie, ale takie średnie, bo cyfra w cenie używanego pudełka z alledrogo. Jedynie opłacalnie wychodzi combo podstawka + DLC, ale bez sensu kupować, skoro nie wiem czy podołam samej podstawce. Więc pewnie wyłapię używkę po świętach. Pewnie... Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Gra jest świetna tylko trzeba imo mieć sporo czasu na nią, bo przynajmniej narazie nie mam przyjemności odpalając ją tylko na godzinę Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Nikt przeciez nie zmusza do skonczenia w jeden wieczor Gra jest obok Demonsow gra wszech czasow i jesli ktos nie kupil jeszcze to robi sobie zle. Zaufajcie mi. Na zachete dla was moj filmik z walki 10min temu. Uciekal, uzywal leadow i wszystkiego zamiast dac sie zabic od razu, bo koniec zawsze jest ten sam Dla was instynkt Stalkera. Krola Vilebloods. Bo w moich oczach jest ciemnosc. Ten skok, ten instynkt 1 4 Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Dwa pytania: 1. Jak zginalem w walce z bossem to tetnienia są pewnie u niego chyba że znowu zginę albo zginę zanim do niego dojdę. Ale czy mogę dobrowolnie wracać do snu tropiciela, podbijać statsy z walk w innych miejscach i zakładając że nie zginę i wrócę do bossa to tetnienia będą u niego? 2. Co to za oko w prawym górnym rogu pod licznikiem tetnien? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 No musze przyznac Jerome ze ten skok byl calkiem spoko, chyba pierwszy twoj filmik po ktorym nie mialem ochoty wydlubac sobie oczu i bic cie po glowie tepym narzedziem za te tanie zagrywki. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 27 marca 2016 Opublikowano 27 marca 2016 Dwa pytania: 1. Jak zginalem w walce z bossem to tetnienia są pewnie u niego chyba że znowu zginę albo zginę zanim do niego dojdę. Ale czy mogę dobrowolnie wracać do snu tropiciela, podbijać statsy z walk w innych miejscach i zakładając że nie zginę i wrócę do bossa to tetnienia będą u niego? 2. Co to za oko w prawym górnym rogu pod licznikiem tetnien? 1. Tak, zgadza sie. Mozesz. 2. Insight. Kupujesz za to, dzieki temu przywolujesz do pomocy, widzisz rzeczy ktore wczesniej nie widziales, czy zwiazek np u jednego bossa. Dzieki Bansai. Mam rozne na kanale, imo duzo lepsze Cytuj
shinian 639 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Alez ta gierunia jest cudowna Na poczatek gralo mi sie dziwnie. Brak tarczy byl dokuczliwy. Meczylem sie z pierwszym bossem. Potem okazalo sie, ze okienko czasowe na stun przeciwnika jest duzo wieksze w pistolecie bloodborne niz tarczy dark souls i od tego momentu jest juz z gorki. Fajny pomysl z ta regeneracja zycia. Mozna wpasc na 3-4 mobkow jednoczesnie i polozyc cala grupe w kilka sekund. Nawet jezeli Cie ktos trafi to hp wraca po kilku ciosach. Smuci mnie jedynie brak pomyslu From Software na wielkowymiarowych bossow. Nadal wystarczy wejsc pomiedzy ich konczyny i mlocic w ciemno. Amelia padla za pierwszym razem, podobnie jak wiedzma i cienie. Czuje platynke w powietrzu . Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Na PS Store teraz przeceniony BB na 115 i dodatek za 45, razem 160. Jest tez wersja GOTY za 190 chyba. GOTY ma w sobie jeszcze jakies bonusy? Sprzedalem swoja podstawke bez robienia lochow i dodatku. Mysle teraz jak nadrobic Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Ja za 115 kupiłem pudełkową z wysyłką na allegro (używka, stan idealny, jakbym przed chwilą folię ściągnął). Dodatek trza kupić, bo dla plusowców jest za 44,10 - taniej już chyba nie będzie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Czyli GOTY nie rozni sie niczym od podstawki z dodatkiem? (Takie bylo moje pytanie ) Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Wreszcie się wezmę za ten tytuł Poczytałem kilka(dziesiąt) stron tego tematu i jeszcze mi się apetyt zaostrzył ! Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 He he, też tak mam - lubię tu zajrzeć i poczytać wynurzenia czubków, stawiających ołtarze From Software (spokojnie, nie bijcie - też się do nich modlę, choć po DSII ciut mniej, ale Bloodborne odbudował moją wiarę). Ledwo liznąłem BB, na razie tylko Cleric Beast na rozkładzie (za pierwszym razem, choć zupełnie się walki z bossem nie spodziewałem), a zaraz być może Father Gascoigne, który kilka razy ostro mnie już sprał. Pytanko odnośnie dodatku - zakupiłem przed chwilą, ale nie pojawiła się opcja "Download" - WTF? Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 jeśli masz zwykłą edycję - dodatek ściąga się w którymś patchu, a kupno tylko odblokowuje dostęp w grze 1 Cytuj
Frantik 2 574 Opublikowano 28 marca 2016 Opublikowano 28 marca 2016 Dobra, stało się. Kupiłem Na razie sama podstawka, a dodatek dopiero jak się wkręcę i będę dawał radę. Podchodzę z pokorą, zobaczymy jak to będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi