mmatys85 7 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Grał ktoś na innych gemach niż + obr fizyczne ? Zaczynam NG i ciekawy jestem czy warto pobawić się w inne gemy ? Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 ja próbowałem przez chwile ale dmg mały leci i jakoś nie zauważyłem tych specjalnych ataków pomimo że gemy przypisywały? Może robiłem coś źle Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Na początku miałem dwa zbliżone gemy jeden fizyczny i jeden do ognia, teoretycznie bestie powinny dostawać od ognia większy dmg ale właśnie tak nie było dlatego pytam czy to ma sens Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Stoodio, możesz napisać jak postępowałeś z zakończeniami pod platynę ? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Nie bardzo wiem, na czym polega problem - najpierw dwa standardowe, potem to "ukryte". Sprecyzuj może, co dokładnie masz na myśli? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Nie bardzo wiem, na czym polega problem - najpierw dwa standardowe, potem to "ukryte". Sprecyzuj może, co dokładnie masz na myśli? Czy przechodziłeś grę 3 razy czy bawiłeś się zapisami na konsoli. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Grał ktoś na innych gemach niż + obr fizyczne ? Zaczynam NG i ciekawy jestem czy warto pobawić się w inne gemy ? Tak. Tylko musisz mieć idealnie to zrobione pod statsy. Np pod arcane 70 arcane dobrze jest mieć. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Nie bardzo wiem, na czym polega problem - najpierw dwa standardowe, potem to "ukryte". Sprecyzuj może, co dokładnie masz na myśli? Czy przechodziłeś grę 3 razy czy bawiłeś się zapisami na konsoli. Backupy save'ów czy przechodzenie kilkukrotnie gier? Gdzie wy żyjecie Polecam: http://www.buyps3trophies.com Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Mnie bardziej chodziło o to, czy ma znaczenie kolejność uzyskanych zakończeń ? (gdzieś natrafiłem kiedyś na taką wzmiankę albo mi się poj..)No i czy są jakieś patenty, które mogą Ci uniemożliwić któreś z zakończeń ? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Każde z 3 zakończeń wzajemnie się wyklucza. Tzn jak zrobisz tak żeby wpadło 1 to nie ma opcji bez ng+ lub kombinacji z saveami żeby obejrzeć jeszcze raz na ng. Kolejność nie ma znaczenia. Ja w sumie najprostsze zakończenie zrobiłem nie świadomie a ze wszystkich bossow ubiłem do tej pory to chciałem pełny wariant wiec odzyskałem save z chmury. Fakt że musiałem nadrobić kawał gry to inna sprawa. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Do tego co mozi napisał dodam jedynie, że wybór jednego z dwóch podstawowych zakończeń należy do ciebie (zależne od odpowiedzi, której udzielisz przed samym końcem). Nie da się tego w jakikolwiek sposób spartolić. Inaczej się sprawa się ma z ukrytym endingiem - lepiej zawczasu wiedzieć, co i gdzie trzeba zebrać. 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Najlepiej jak nie kopiujesz sejwów zrobić zakończenia w kolejności: 1. Na końcu walczysz ze starym i moon presence (trzeba użyć 3 pępowin) 2. NG+ Na końcu walczysz ze starym tylko. 3. NG++ Nie walczysz na końcu. Tak będzie najłatwiej. PS Jak chcesz walczyć z dziadkiem nie trzeba w ogóle gadać, ja wjechałem na niego z kosą i od razu zrozumiał ocb. ;] 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 14 maja 2016 Opublikowano 14 maja 2016 Dostałem ten theme za wbicie platyny - warto go pobierać w ogóle czy to jakaś popierdółka? Swoją drogą miły gest Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Kos padł. Druga faza to jakieś przegięcie. Nauczyłem się, że pierwszą należy robić kręcąc się wokół truchła przez co nie trafiał gdy chce rzucić tym rozpryskowym pyerdolnikiem. Drugą zaś na plaży, blisko wejścia na arenę, bo piorun tam nie sięga i sam przeciwnik ma mało miejsca na ataki inne niż mieczykiem. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Mam bossa co ucieka przedemna. Duzo mi zostalo do konca? Ktory lvl powinienem wbic, aby miec jakies szanse w koncowce ? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Mam bossa co ucieka przedemna. Duzo mi zostalo do konca? Ktory lvl powinienem wbic, aby miec jakies szanse w koncowce ? Przed ostatni boss. Ten z końca tej lokalizacji jest równie prosty. Później jeszcze jeden lub dwóch, ewentualnie z nikim już nie będziesz walczył, ale to zależy od ostatniego wyboru Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Zalezy co ominales. Level Cie nie uratuje, bo nie podbijesz do tak wysokiego by Cie moglo uchronic przed jego czarem. Unik i nie dac mu go puscic. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 A to spoko, myslalem, ze w polowie jestem. Najbardziej zastanawiajace jest jak jestem w snie tropiciela wbic lvl a tam do okola czerwone nagrobki i zjawy poleglych tropicieli:) wesze jakis podstep w koncowce. Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Ja staralem sie teraz wrocic po DS3 zeby zabic Kos/Laurence/Presence ale nie jest za latwo sie przestawic. Szczegolnie ze build mam quality, a gram Rakuyo/Burialem. Musze rozkminic czy zaczynac od nowa, czy probowac, czy odpuscic. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 estel, ja się brałem za DLC po ukończeniu DK3 właśnie. Owszem, z początku jest ciężko, ale da się ostatecznie przestawić (a miałem przed np. sobą potyczki z przeklętego kielicha). Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Kumpel zaczął grać w BB, pierwszy jego kontakt z tego typu grą, pamiętacie kiedy i co trzeba było zrobić by staruszka pojawiła sie w hubie? Sam poczatek gry Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Wystarczy z nią zagadać i powiedzieć jej o Kaplicy. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Ta ja tylko patrze na to ze mam 20 pkt niepotrzebnie wydanych w str podczas gdy moglbym je wydac na hp czy stamine a co myslisz o tym zeby laurence i kosa zrobic na ng+ dopiero? Moglbym podfarmic troche postac i zdobyc blood chunki zeby miecz ludwiga wbic na +10. On by mi sie chyba najlepiej skalowal. O, chyba ze pojde farmic te chunki i wtedy sprobuje. Zostalo mu juz 2mm zycia, ale to jak korzystalem z pomocy Valtra chyba Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Do tej pory ładnie mi szło z bossami, 1-3 podejścia na sztukę.Wtem zastopował mnie Rom Może dlatego, że wydaje mi się za prosty, nie skupiam się.Dziś 6 podejście. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 18 maja 2016 Opublikowano 18 maja 2016 Tez go zbagatelizowalem kilka razy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi