Gość Rozi Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 W zasadzie to lokacja z Amygdalą też jest sekretna. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Unattended Graves znalazłem przez przypadek. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Unattended Graves znalazłem przez przypadek. UNTENDED :[ Kazub bedzie bil. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Bardzo zgrzeszyłem zabijając "strzelca" w Old Yharnam zrzucając go z wieży? Łowcę pod wieżą zabiłem już tak jak pan Jezus powiedział. I jeszcze takie pytanie: Dużo jest w BB miejscówek, które łatwo ominąć? Myślałem, że będę miał z tym problem w DS3, ale tam to w sumie o mały włos nie przegapiłabym tylko lokacji ze smokiem, a tak to wszędzie byłem. Jak to jest w BB? dość dużo. niektóre są naprawdę dobrze poukrywane i samo lizanie ścian nie wystarczy Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 to poleci się drugi raz z poradnikiem :czesc: Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Biblia mowi ze nie zgrzeszyles jesli spadl w trakcie walki, a nie jakims sposobem (zbierz po nim rzeczy koniecznie). Mozna ominac bardzo latwo dosc super miejsce, dodatkowo mozna sie tez dostac do jednej miejscowki wczesniej, ale sa inni wrogowie i warto sie tam wybrac bo dobrze z nich itemy do upgrade'u leca. Jest tez jedna sekretna lokacja, gdzie trzeba niemalze idealnie skoczyc aby sie dostac. btw. w dks3 znalazles untended graves? Możesz wrzucić w spoiler, jakie dokładnie miejsca masz na myśli ? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Wypisalem praktycznie wszystko: -Wnetrze Iosefka's Clinic - gdzie bierzemy zaproszenie, aby potem dostac sie do Cainhurst -Yahar'gul, Unseen Village - wczesniej niz powinnismy, zeby zebrac itemki i przyfarmic upgrade'y na potworach ktore potem znikaja -Abandoned Old Workshop - super wymierzony skok -Nightmare Frontier - miejsce o ktorym pisal Rozi, tez ukryte, jest tam tez opcjonalny boss -Upper Cathedral Ward - 2 opcjonalnych bossow, w tym 1 ukryty Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Ajj myślałem że załatwię blood starved beast za pierwszym razem, ale zjechałem jej tylko 66% paska. Mam wrażenie, że gra jest jednak łatwiejsza niż DS3. Ale i lepsza. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) No i BSB pyknął za drugim podejściem. Łatwizna. W tym samym czasie w DS3 kopałem się po czole. Uniki w BB są zabójcze, natomiast w soulsach kompletnie nie potrafię z nich korzystać i tylko siedzę skulony za tarczą. Edytowane 10 czerwca 2016 przez ragus Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Trafiłem do więzienia po wyładowaniu w worku. Z tego co wyczytałem potem i tak będę "fabularnie" w tej lokacji wiec mam pytanie - jest sens chodzić po niej teraz? Z tego co widzę przeciwnicy są dosyć wymagający, a i sam opcjonalny boss mnie ładnie zaorał. Moge zostawić to sobie na potem? Czy olanie tej lokacji teraz i powrót do niej potem przy okazji pchnięcia fabuły zablokuje mi możliwość zrobienia czegoś w tej lokacji? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Po pewnym bossie lokacja kompletnie się zmienia więc musisz ją zwiedzić przed zabiciem owego pana. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) Super, o taką konkretną odpowiedz mnie chodziło Kurde, zapaliłem przecież w tej lokacji ognisko a nie widzę żebym mógł się tam teleportować ze snu . Pozostaje mi tylko dać się znowu zabić panu z workiem? Edytowane 10 czerwca 2016 przez ragus Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 A zabiłeś już Roma? Jak tak to się nie da. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Ragus to jest chyba inny nagrobek po prostu. Bo pamiętam że odpaliłem tylko lampe w tej lokacji i spyerdoliłem bo mnie masakrowali xD Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 No masakrowali cie jednym z dluga animacja ciosem to jest wlasnie dobra lokacja by sie w koncu rolek nauczyc. Dokladnie na innym nagrobku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 O ja dałn. Faktycznie. Dzięki koledzy. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Trafiłem do więzienia po wyładowaniu w worku. Z tego co wyczytałem potem i tak będę "fabularnie" w tej lokacji wiec mam pytanie - jest sens chodzić po niej teraz? Z tego co widzę przeciwnicy są dosyć wymagający, a i sam opcjonalny boss mnie ładnie zaorał. Moge zostawić to sobie na potem? Czy olanie tej lokacji teraz i powrót do niej potem przy okazji pchnięcia fabuły zablokuje mi możliwość zrobienia czegoś w tej lokacji? jak ktoś umie grać w gierki, to bloodborne jest łatwiejszy od soulsów, ale poza opcjonalnymi dungeonami Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 czy jest już patch w którym nie trzeba latać randomem i przeciwnicy nie mają takich długich pasków energii? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) Amelia padła za... drugim razem. Movement w BB bardzo przypomina mi monster huntera, może dlatego jakoś mi idzie z tymi bossami, bo trochę czasu zjadłem na MH. I w sumie teraz nie wiem gdzie mam isc Edytowane 10 czerwca 2016 przez ragus Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Do lasu po lewej od wejscia do amelii Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Wspaniale zaprojektowana lokacja jedna z moich ulubionych Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 mam pytanie, spojrzałem jak fajnie zaprojektowana jest ta Amelia, w grze te stworki maja jakąś historie i udział w wydarzeniach, czy na zasadzie jak w vagrancie, wchodzisz do pomieszczenia i łupiesz po karku? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 rozprawka kazuba na temat srol za 3...2...1... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi