Gość Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 Uff, byłem szybszy: nie ma, po prostu wchodzisz i napierdalasz bez rozkim, bez sentymentów, bez litości. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 czyli nie dowiem się co Amelia trzymała w dłoniach. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 Milan jak zagrasz w BB i bedziesz czytal wszystkie opisy zawarte w grze lacznie w sluchiwaniem sie w dialogi to sie wszystkiego dowiesz. Polecam gierke naprawde warto zagrac. Tutaj masz grubsze info na temat samej Ameli z opisem co trzyma w rece. https://m.reddit.com/r/bloodborne/comments/3ia093/vicar_amelia_lorehistorycharacter_info_does_it/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 Uff pokonałem Dark Beast Paarl, ale nie powiem - było mi ciężko. No ale po 6 próbach padł skur,wysyn je,bany. Teraz pora na ten las Pawcia i blubera :czesc: Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 No w lesie abys spodni nie zmoczyl przy... XD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 Uff pokonałem Dark Beast Paarl, ale nie powiem - było mi ciężko. No ale po 6 próbach padł skur,wysyn je,bany. Teraz pora na ten las Pawcia i blubera :czesc: Czym go biles? Sawcleaverem? Bijac go tym tez miałem problem bo na niego lepsze sa bronie o wiekszym zasięgu i nie tylko na niego tak btw Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 jo, jeszcze podpaliłem tego cleavera Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 Dark Beast Paarl? Za pierwszym, najłatwiejszy boss Za to Rom padł za chyba 10tym Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 Ja na Paarla musialem wzywac pomoc (npc). Nie czaje tego bossa. Reszte mecze sam. Wlasnie utluklem Ebrietas i One Reborn w NG+ Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 mam pytanie, spojrzałem jak fajnie zaprojektowana jest ta Amelia, w grze te stworki maja jakąś historie i udział w wydarzeniach, czy na zasadzie jak w vagrancie, wchodzisz do pomieszczenia i łupiesz po karku? Jak mozna posiadac ps4 bez BB? Marsz do sklepu, jak ci nie podejdzie to ja odkupie i bede trzymal dwie na polce, a amelia to akurat jeden z mniej imponujacych bossow, przynajmniej dla mnie 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 (edytowane) no ale granie randomem ;/ Tak serio to prawdopodobnie bedę zachwycony, po old blood, driveclubie i knacku biore się za bb. Edytowane 11 czerwca 2016 przez milan Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 no ale granie randomem ;/ Tak serio to prawdopodobnie bedę zachwycony, po old blood, driveclubie i knacku biore się za bb. Granie randomem, którego sam robisz w tej grze pasuje idealnie, bo gra nie daje ci fabuły na tacy tylko sam musisz wszystkiego się domyślać. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 lol, jaki mainstream, poczekam może jednak na kontynuacje w wersji tekstowej, grafika tylko nas ogranicza. Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 (edytowane) Nie ma jako tako historii przedstawionej w grze. Jak ukonczysz i nie bedziesz zaglebiac sie w srol to prawdopodobnie nic nie zczaisz. Natomiast jezeli chcialoby ci sie czytac opisy przedmiotow, ogladac dokladnie otoczenie itd. to gra jest za(pipi)iscie bogata w fabule. Edytowane 11 czerwca 2016 przez estel Cytuj
Qra 160 Opublikowano 11 czerwca 2016 Opublikowano 11 czerwca 2016 jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Na tego bossa poprostu robisz Bez locka stoisz na jej ogonie i w momencie jak tylko skoczy nie ruszasz sie z miejsca tylko ladujesz na max chargowanego bronia o dobrym zasiegu lekko przekrecajac postac w strone jej glowy. Po paru probach bedziesz mial juz wyczute jak przekrecic postac. Polecam do tego rozlozonego lizaka. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Czy te dwa świniaki chodzące przed więzieniem to te słynne farmienie przez anal fisting? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 lepsze farmienie będzie kilka bossów później. obstawiam że stuff z chatki na końcu Hemwick wyrwany Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał. Zmieniłem taktykę i padła za pierwszym razem. 2/3 walki biegałem w lewo (a i tak zużyłem 15 fiolek), w ostatniej fazie kręciłem się przy nogach, praktycznie tylko skakała i nie dostałem ani razu. Zdecydowanie najtrudniejszy boss w grze. 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał. Zmieniłem taktykę i padła za pierwszym razem. 2/3 walki biegałem w lewo (a i tak zużyłem 15 fiolek), w ostatniej fazie kręciłem się przy nogach, praktycznie tylko skakała i nie dostałem ani razu. Zdecydowanie najtrudniejszy boss w grze. Mi akurat było łatwiej krążyć wokół niej. Dzięki temu nie zużyłem ani jednej fiolki Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 jak zna się ten tani trik pies wypada przy niej nieporównywalnie mocniej Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Dali rade z ilością łowców w old hunters. Cieżko jest w ogóle dojść do bossa. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Pokonałem moon presence i od razu wrzuciło mnie do ng+. Przede mną jeszcze Old Hunters - na ng+ jest hardkorowo? Czy lepiej wczytać starszy save i przejść w ng? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi