Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uff, byłem szybszy: nie ma, po prostu wchodzisz i napierdalasz bez rozkim, bez sentymentów, bez litości.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Milan jak zagrasz w BB i bedziesz czytal wszystkie opisy zawarte w grze lacznie w sluchiwaniem sie w dialogi to sie wszystkiego dowiesz.

Polecam gierke naprawde warto zagrac.

Tutaj masz grubsze info na temat samej Ameli z opisem co trzyma w rece.

https://m.reddit.com/r/bloodborne/comments/3ia093/vicar_amelia_lorehistorycharacter_info_does_it/

Opublikowano

Uff pokonałem Dark Beast Paarl, ale nie powiem - było mi ciężko. 

No ale po 6 próbach padł skur,wysyn je,bany. Teraz pora na ten las Pawcia i blubera :czesc:

Opublikowano

Uff pokonałem Dark Beast Paarl, ale nie powiem - było mi ciężko.

No ale po 6 próbach padł skur,wysyn je,bany. Teraz pora na ten las Pawcia i blubera :czesc:

Czym go biles? Sawcleaverem? Bijac go tym tez miałem problem bo na niego lepsze sa bronie o wiekszym zasięgu i nie tylko na niego tak btw

Opublikowano

mam pytanie, spojrzałem jak fajnie zaprojektowana jest ta Amelia, w grze te stworki maja jakąś historie i udział  w wydarzeniach, czy na zasadzie jak w  vagrancie, wchodzisz do pomieszczenia i łupiesz po  karku?

Jak mozna posiadac ps4 bez BB? Marsz do sklepu, jak ci nie podejdzie to ja odkupie i bede trzymal dwie na polce, a amelia to akurat jeden z mniej imponujacych bossow, przynajmniej dla mnie

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

no ale granie randomem ;/

Tak serio to  prawdopodobnie bedę zachwycony, po old blood, driveclubie i knacku biore się za bb.

Edytowane przez milan
Opublikowano

no ale granie randomem ;/

Tak serio to prawdopodobnie bedę zachwycony, po old blood, driveclubie i knacku biore się za bb.

Granie randomem, którego sam robisz w tej grze pasuje idealnie, bo gra nie daje ci fabuły na tacy tylko sam musisz wszystkiego się domyślać.
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ma jako tako historii przedstawionej w grze. Jak ukonczysz i nie bedziesz zaglebiac sie w srol to prawdopodobnie nic nie zczaisz. Natomiast jezeli chcialoby ci sie czytac opisy przedmiotow, ogladac dokladnie otoczenie itd. to gra jest za(pipi)iscie bogata w fabule.

Edytowane przez estel
Opublikowano

Na tego bossa poprostu robisz

Bez locka stoisz na jej ogonie i w momencie jak tylko skoczy nie ruszasz sie z miejsca tylko ladujesz na max chargowanego bronia o dobrym zasiegu lekko przekrecajac postac w strone jej glowy. Po paru probach bedziesz mial juz wyczute jak przekrecic postac. Polecam do tego rozlozonego lizaka.

Opublikowano

Czy te dwa świniaki chodzące przed więzieniem to te słynne farmienie przez anal fisting?

Opublikowano

jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz :klapek:

Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał.
Opublikowano

jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz :klapek:

Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał.

Zmieniłem taktykę i padła za pierwszym razem. 2/3 walki biegałem w lewo (a i tak zużyłem 15 fiolek), w ostatniej fazie kręciłem się przy nogach, praktycznie tylko skakała i nie dostałem ani razu. Zdecydowanie najtrudniejszy boss w grze.

• Plusik 1
Opublikowano

Zmieniłem taktykę i padła za pierwszym razem. 2/3 walki biegałem w lewo (a i tak zużyłem 15 fiolek), w ostatniej fazie kręciłem się przy nogach, praktycznie tylko skakała i nie dostałem ani razu. Zdecydowanie najtrudniejszy boss w grze.

Mi akurat było łatwiej krążyć wokół niej. Dzięki temu nie zużyłem ani jednej fiolki :P

Opublikowano

Pokonałem moon presence i od razu wrzuciło mnie do ng+. Przede mną jeszcze Old Hunters - na ng+ jest hardkorowo? Czy lepiej wczytać starszy save i przejść w ng?