golab 1 670 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 weź strzelbę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 czy fakt, ze jestem gdzies w polowie ng+, zaczynam zaraz dodatek po raz pierwszy a wciaz chodze z saw cleaverem (+10) czyni mnie lamusem? probowalem innych broni, ale saw cleaver wciaz wydaje mi sie najlepszy. dla porownania mam tontriusa, ludwika i axe wszystkie na +9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Też mam taki fetysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Też dość długo używałem rozpruwacza. Później dopakowałem Ludwika i głównie z nim latam czasami zmieniając na Blades of Mercy w drugim slocie. (tak naprawdę to Ludwika mam na drugim slocie, bo wrzuciłem go jako secondary do rozpruwacza i do dziś nie chce mi się tego zmieniać - taka heheszkowata anegdota) Dawno temu zdobyłem drugą krwawą skałę i trzymam w ekwipunku, bo nie wiem jaką drugą broń dopakować. Jakie kielichy są niezbędne do platyny? Oprócz królowej jest jeszcze jedna broń, tak? Skończyłem bodajże trzy Ptumeru i dalej nie mam materiału jakiegoś, Brzeżne Lochy też ogarnięte. Isz czy Chore Loran? Jaki poziom na nie jest preferowany? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 - 3 x Pthumeru,- Loran -> tutaj broń Beastclaw,- Defiled (czyli w polskiej wersji chyba splugawiony kielich),- Isz,- Ihyll (królowa). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Gram sobie od niedawna nową postacią i szybko poleciałem do Cainhurst po Reiterpallascha Docelowo mam zamiar biegać z rakuyo, ale szybka wycieczka do dlc na 45 levelu to nie był najlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Przeszedlem wszystko co sie da rozpruwaczem, polecam. Choc nie powiem sierota kos i laurence napsuli krwi w drugich fazach. Ale to raczej przez to ze zdrowie mam na lvl11 Swoja droga design ludwiga i klimat w scence skose. Ja pie.rdole co za moc from software. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Imo to dlc > podstawka, design np. fishing hamlet i research hall to Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Moim zdaniem rowniez. Niesamowity jest klimat w tym dodatku. Serio dawno nie mialem tak ze patrzac na bosa myslalem sobie "ja pier.dole naprawde creepy" Ten wzrok ludwika kiedy w jednym oku widac wyraznie mimo ze jest bestia spojrzenie czlowieka, ktory niesamowicie musi cierpiec, ten bol w oku. Niesamowite.Bylem naprawde pod wrazeniem. Tak apropos warto machac ta bronia co sie z niego dostaje, brakuje mi tajemnych punktow a wiadomo troche ciezko je sie teraz zbiera i nie wiem czy warto. Swoja droga dobrze sie farmi jak cos w sali badan na tych glistach, dostaje sie za nie prawie 1500 , jest ich sporo a zeby wam wyrzadzily krzywde trzeba sie postarac. Pewnie to wiecie ale tym co dopiero ogrywaja moze sie przydac Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Wioska w Old Hunters to jest jakieś mistrzostwo świata, ale sporo lokacji z podstawki wciąż nie ma się czego wstydzić. Jezu jakby tych typów od level i art designu wynajmowało np. ND edit: Albo jeszcze lepiej, gdyby to From Software uzyskało wsparcie grafików i koderów z ND, przy pracach nad BB2 :obema: Edytowane 12 października 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) No walka z Ludwikiem mega klimatyczna, do tego świetna muzyka. Btw orphan tak drze ryja, że musiałem sobie sprawdzić soundtrack po bossie na yt, bo nic nie słyszałem. Moonlight swordem też się chciałem pobawić ale nigdy nie grałem arcane, trzeba będzie kiedyś sieknąć nowa postać i zrobić szybką wycieczkę do dodatku. Edytowane 12 października 2016 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Mam wszystkie bronie i palne i biale i nie dostalem trofika wtf? Czy trzeba je miec w ekwipunku bo posprzedawalem wszystkie i troche lipa jesli tak Mowa o dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Ponoć nie trzeba mieć ich w ekwipunku. Na pewno masz wszystkie? http://bloodborne.wiki.fextralife.com/The+Old+Hunters+Weapons Edytowane 12 października 2016 przez Les777 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Wszystkie , sprawdzalem dwa razy. Chyba ze to ze sa w sklepie nie znaczy ze je zdobylem. Ale z tego co pamietam zawsze po zdobyciu laduja w sklepie. Chyba ze sie myle. W dziwnych okolicznosciach zdobylemtez gatling guna. Naparzam sie z typem, za chwile on zniknal w scianie i po minucie dostalem za niego tetnienia i guna. Czytalem ze tez jest jakis glitch Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Po mojemu to musisz mieć je wszystkie w ekwipunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 To jest jakis bug. Też tak miałem ale nie pamiętam co trzeba było zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Najlepiej zgrać sobie save, posprzedawać wszystko co się ma w śnie tropiciela i po kolei kupować all. Trofek wpadnie na 100%. Edytowane 13 października 2016 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Z tego co pamiętam to dwie albo trzy bronie sa tylko do znalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Poczytalem ze byl bug jak sie zrobilo postac przed ktorymstam patchem. Ja zrobilem od razu a patch sie sciagal. Troche by byla lipa jakby tego jedynego trofeum mi brakowalo w calej tej niesamowitej grze. Sprobuje jeszcze tego sposobu z kupieniem wszystkiego co sprzedalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 To dziwne, bo ja też robiłem postać jak się aktualizacja ssała i wpadło elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Wpadlo trofeum nie wiem o co chodzilo ale po kupnie sprzedanych pukawek pojawilomsie trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Musiało Ci którejś nie policzyć za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Gdzie znajde klucz do otworzenia drzwi nad rewirem katedralnym? jest to miejsce jakiejs rady czy cos takiego. Wiem ze ten klucz mozna gdzies znalezc w niewidzialnej wiosce ale nichuchu nie moge znalezec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Wiesz gdzie w Yahar'gul jest ta Amygdala strzelająca laserem? To przed tymi schodami jest mały placyk ze starymi babkami. Jak biegniesz od strony lampy, to po lewej stronie jest dziura w ogrodzeniu. Musisz tam delikatnie zeskoczyć. Na tej platformie są drzwi do ciemnego pomieszczenia. Na jego środku jest klatka. Wskocz do tej klatki i tam w ciele jest klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Zaczalem grac i juz pierwszy boss robi robote bestia kleryka , co za kozacka muza tam leci to się w glowie nie miesci, co do trudności to mimo, ze pokonałem go za pierwszym razem to jednak zuzylem pelno tetnien, wiec nie będę cwaniakowal, ze jest latwiej niż w soulsach choć możliwa, ze to prawda. Na razie widać, ze gra się inaczej, gra jest nastawiona na agresywna walke, ale jeszcze za krotko gralem, żeby być 100% pewien. *Teraz jestem przy drugim bossie gascoigne i widać, ze z chłopem latwo nie będzie, ale domyślam się, ze mam przedmiot, którego mogę uzyc w walce z nim i tutaj mam pierwsze pytanie czy jeżeli tego uzyje walka nie przejdzie się sama?. Nie chciałbym, żeby to był odpowiednik wzywania pomocnika online. *Drugie pytanie z kolei mam odnośnie npcow. Na razie sredio mam pojęcia o co tutaj chodzi, ale zalozmy, ze jezli wypelnie zadania dla nich to czasem nie sprawie, ze ktorys z nich pomoze mi w walce z bossem? Wiem, ze w soulsach tak czasami było, ale jako ze preferuje walczyc z bossami w singlu to nie chce przez przypadek zepsuc sobie którejkolwiek z walk. Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi