messer88 6 429 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 Na co mają wpływ punkty wglądu: ● Aby rozpocząć rozwijanie głównego bohatera, dzięki Lalce, trzeba mieć 1 punkt Wglądu;● We Śnie Tropiciela znajduje się druga fontanna, w której zakupy realizujesz tylko punktami Wglądu;● Jeśli chcesz wezwać do pomocy jakiegoś sojusznika, musisz zużyć jeden punkt Wglądu;● Im więcej masz punktów wglądu, tym bardziej podatny jesteś na Szał oraz jest mniejsza szansa na Bestialstwo, pozwalające Ci korzystać z niektórych rodzajów broni np. Szponu Bestii;● Aby przeprowadzić inwazję na innego gracza musisz posiadać 30 punktów Wglądu;● Po zdobyciu 40 punktów Wglądu w świecie zaczną pojawiać się wcześniej niedostrzegalne stwory, starożytni Wielcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Dzis gra do mnie przyjedzie. Jakieś rady dla początkującego?:> po za tym ze pewnie bede przy niej płakał z frustracji^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Dzis gra do mnie przyjedzie. Jakieś rady dla początkującego?:> po za tym ze pewnie bede przy niej płakał z frustracji^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 pierwsze 2-3h z gra najgorsze, jak sie zatrybi zasady i reguly swiata to potem jakos idzie, a jak sie ma z kims problem to mozna sto razy przechodzic jedna ulice i przelewelowac postac Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Najlepiej zacząć ostatnim ocalałym jesli to moja poerwsZa gra od tej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Z tego co pamietam tak, albo weteranem. Oni maja najlepsze staty na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Generalnie to nie ma większego znaczenia ale weź sobie klasę z dużą liczbą punktów vitality, zawsze coś to może pomóc na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Jak to jest gdy z pewna ilością tetnien wrócę do tej lampy, nic nie kupie i wracam z tego snu. Dalej można wszystko stracić tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 (edytowane) tak no ale w poziom ładuj co nie, wtedy mało ci zostaje tych tętnień Edytowane 20 listopada 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Tak musisz znaleźć wgląd albo zabić pierwszego bossa aby móc levelovać w śnie tropiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Zeby ja go teraz znalazł ;o troche mnie przytłacza ten labirynt uliczek. Wlasnie cieszyłem soe ze doszedłem do lampy a tu sie okazuje ze to ta z początku tylko z drugiej strony wyszedłem ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 No i dobrze. Wiesz ile ja się naw(pipi)iałem, zanim do skrótu doszedłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 jak dobrze pamietam to innej lampy tam nie znajdziesz, az do ubicia bossa wlasnie to skroty czyli dojscia do lamp z innych stron sa najwazniejsze w tej grze jesli chodzi o cala logistyke poruszania sie po swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 (edytowane) Ok troche mnie pocieszylicie ze jest narazie jedna lampa bo myślałem ze błądzę a jednak juz troche przejść otworzyłem. Znalazłem wlasnie pierwszy wgląd i wjechałem na 14 lvl. Czas lecieć błądzić dalej:p wciąga cholerstwo Edit. Pierwszy boss spotkany... powiedzmy ze dwukrotnie spotkany i sromotna wpier..l dostałem ... na dzis starczy człowiek musi ochłonąć Edytowane 20 listopada 2016 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Jak chcesz protipa to zanim zabierzesz się za pierwszego bosa: idź na dół do kanałów tam gdzie level kończy się urwiskiem i ściąną, znajdziesz tam swoje pierwsze szaty tropiciela, w porównaniu z portkami w jakich się startuje to spora różnica w statystykach obrony, Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 (edytowane) Mam jakieś kupione w śnie. Tamte sa zle? Rozumiem ze po kazdej walce z bosem jesli zużyje wszystkie fikolki z krwią to musze je farmic od nowa? Wczoraj grałem bez najnowszej aktualizacji i wydaje mi sie ze odmawiały mi sie po śmierci Edytowane 21 listopada 2016 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Można też kupić, ale lepiej pofarmić. Dobra opcja z początku to startujesz z lampy po cleric beast, mostem do dwóch wilkołaków potem wieśniaki w domku obok po prawo, zbiegasz na dół i dwa trolle przed windą, po czym wracasz do pierwszej lampy w central yharnam. Wilkołaki dropią po 3 fiolki, trolle zazwyczaj 2+ sztuki. Dodatkowo coś tam wypadnie z wieśniaków, zarówno fiolki jak i naboje do pistoletu. Ciuchy możesz śmiało nosić jakie Ci wizualnie pasują, ewentualnie później będziesz zmieniał w zależności od potrzeby (frenzy, poison itp) Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Fiolki uzupełniają Ci się po śmierci do pełna jeśli masz je poodkładane na zapas w śnie tropiciela. Gdy tam się skończą to po wyczyszczeniu podręcznego zapasu zejdziesz do zera. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Z tymi farmieniem fiolek z wilkowlakow i olbrzymów juz podpatrzyłem na yt. Z tym ze wcześniej zdemotywowany tym ze dostawałem becki a na dodatek fiolki mi sie skończyły i to wezwałem randomowego gracza i ubilismy tego typa na moście. Teraz zaczynam żałować jak juz wiem w jaki sposob można łatwo zdobyć te flachy ale za cel postawiłem sobie nie wzywać nikogo dopóki nie bede myślał o połamaniu płyty;p ogolnie czuje ze moge nie dotrwać do konca gry. Chyba współczesne gry pozbawiły mnie wytrwałości i cierpliwości. Szczerze wolałbym zeby ten BB był łatwiejszy bo samo eksplorowanie świata jest mega, lecz jak widze ze zaraz mi boss wyskoczy to zaczynam mieć zimne poty bo wiem ze szybko nie zajdę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Summony to easy mode, spranie jakiegoś bossa co Ci się da we znaki solo to mega satysfakcja tak więc cel masz dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Swoją droga jak można wykonywać gesty? Widziałem typ do mnie machał, siadał sobie itp. a ja pod żadnych przyciskiem nie mogłem tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Menu od gestów masz na touchpadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Typ na cmentarzu rozpykany. Śmieszna akcja bo nie została mi żadna fiolka i zbiegłem ze schodów w zasadzie bez żadnej nadziei czekałem na zagładę a koło zaczął mnie atakować z góry ze schodów przez barierkę. Sęk w tym ze on trafiał mnie raz na 5 razy a ja bez problemu w niego lądowałem. Dobrze ze miał nie wiele życia jak juz zostałem bez niczego bo Wkoncu by mnie dobił Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi