Opublikowano 15 grudnia 20168 l Chce ktoś pozniej wpaść rozwalić ze mną logariusa na NG+? Narazie psn nie działa ale późnej mozna Co daje skonsumowanie plugastwa które dostajemy po pokonaniu logariusa? To samo pytanie do plam krwi choc jedna juz zużyłem i nie jestem pewny ale dała mi chyba wglad Edytowane 16 grudnia 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Teraz ostatni szef z dodatku. Szkoda, ze to juz koniec przygody z Bloodborne. Co prawda jeszcze musze dokonczyc lochy ale to juz nie to samo. Mam nadzieje ze na jakims wydarzeniu typu E3 zapowiedzą drugą część
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Nie wiem czy ktoś kiedyś wrzucał, ale koniecznie obczajcie miejsce pierwsze pozamiatał
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Nie wiem czy ktoś kiedyś wrzucał, ale koniecznie obczajcie miejsce pierwsze pozamiatał https://www.youtube.com/watch?v=06-enCTydBE Aż nie chce się wierzyć, ze takie sztuczki można robić [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Pomoże ktoś pozniej z mikolaskiem? Jak przy NG wlecialem do niego na spontanie i rozpykalem tak na NG+ przy drugiej fazie nerwy mi puszczają... Dobra rozpykany. Zawsze jak juz zdemotywowany prosze tu o pomoc to wkurzony odpalam grę ponownie bo nie daje mi spokoju i chyba ten moment na napisanie postu daj mi uspokoić nerwy ;p Edytowane 19 grudnia 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 19 grudnia 20168 l 2 lata grania w BB i dopiero teraz wyczaiłem, że Micolasha można facerollnąć z pistoletu w fazie 2, rawr, fajne smaczki jak się samemu eksperymentuje na różne sposoby 70h na nowej postaci, mam lvl 125, 10 mln tętnień do użycia, czy na lvl 125 nadal można porobić pvp w miarę sensownie? Czy raczej na tym etapie życia lepiej postać podciągnąć do 160+ ? Jak myślicie? Nie ukrywam, że jednak wyższy poziom pozwoli na fajniejszy build na pve do ng+(...) hmmm PS: Jak ktoś potrzebuje z kimś pomocy to jak będę mieć czas to mogę wspomóc, ostatnio troszkę mnie nudzi mordowanie bossów solo... Edytowane 19 grudnia 20168 l przez sakiu
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Niezle ;o musiałeś mieć ładnie dopasiony ten pistolet. Ja używałem ryku bestii i trzymałem sie go blisko. Polecam koleś cały czas wtedy pada na glebę i łoimy go az nie wstanie, a jak wstanie to znowu ryk
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ponad 60h za mną w BB a ja dopiero odkryłem ten pancerz. Ajm są bjutiful
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Czemu po pokonaniu 4 bossa besti puszczającej krwi nie dostałem splugawionego kielicha tylko przeklęty i splugawiony kielich korzenia? Bo to nie ten jest potrzebny do tych czwartych lochow do platyny a z tego co widze w necie to powinnienem splugawiony dostać... Edit. Dobra widze ze chyba ktoś zle to przetłumaczył w grze Edytowane 23 grudnia 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Wszedłem do plugawego. Ogolnie pisałem w sprawie ewentualnego coopa ale tam wystarczy zadzwonić i zaraz 2 typa nawet przybiega
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Śmiem stwierdzić, że to najlepsza gra na PS4. Kolejny raz w konsoli, tym razem już cyfra bo tylko na takie się przerzuciłem. Czekam na wieści o drugiej części.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Właśnie pokonałem mamke i mógłbym się udać do niby ostatniego bossa, ale chcę jeszcze zwiedzić inne lokacje. Wiem, że można się dostać do zapomnianego zamku Cainhurst ale nie podjeżdża powóz. Czego może mi brakować albo czego nie zrobiłem? Czy popełniłem jakieś błędy i już po ptokach i co najwyżej new game plus?
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Zaproszenie jest w klinice Iosefki. A w zamku jest chyba najtrudniejszy boss z gry. Ja z dziadem sie mecze juz dwa dni.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l w klinice yosefki trzeba wziąć zaproszenie i udać się do hemwick lane przed zamek z wiedźmą do kliniki można się dostać z forbidden woods przez jaskinię koło klatek z psami
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Super. Miałem iść zwiedzać górny rewir katedralny, ale najpierw przejdę się do lasu
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Mam już użyte 3 pępowiny (wtajemniczeni wiedzą), właśnie pojechałem powozem do Caihurst, zostanie mi tylko górny rewir katedralny i finał
Opublikowano 27 grudnia 20168 l A powie mi ktoś jak jest z dodatkiem? Robić go przed głównym bossem czy już po?
Opublikowano 27 grudnia 20168 l można się jednak przelevelować na ostatniego bossa. ja bym tam polecał zrobić sejwa na pendrive, po mamce mergo i zaliczeniu górnej katedry i zamku i wrócić do niego po zaliczeniu kampanii, by zobaczyć dodatek
Opublikowano 27 grudnia 20168 l A jesli robię teraz NG+ gdzie zostawiłem sobie 3 opcjonalnych bossów i koncze kielichy potrzebne do pucharka to nie bede przelevelowany? Nie pamietam dokładnie który mam lvl ale chyba ponad 160.