Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 885,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z lalka chyba płatny. A ten z filmiku jak można pobrać?

Jest dodawany w formie kodu do poradnika.

Ten z lalką jest imo najgorszy - zwykłe screeny z paskudnymi ikonkami.

Opublikowano

A ja mam teraz pustkę. Po podstawce szukałem czegoś na odskocznie i zacząłem grać w ac syndicate i przygoda skończyła sie po ok 2h i grać sie odechciało wiec wiec kupiłem dodatek. Dodatek zrobiony i sprawdziłem gry z plusa i dalej nie moge wysiedzieć wiecej niz godzine. A assasssina nawet nie mam ochoty odpalać...

Opublikowano

Ale klimat w tej grze jest zdrowo poje,bany. <3 Dark Soulsy to przy tym bajki disneya.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ale klimat w tej grze jest zdrowo poje,bany. <3 Dark Soulsy to przy tym bajki disneya.

Design to spełnienie moich mokrych snów, nie wiem jak mogliby to przebić w nadchodzących grach.

Opublikowano

Dlatego im dłużej jestem po wymaksowaniu BB wraz z dodatkiem to myśle ze nie powinno byc następnej czesci. Ta gra miała swój początek i koniec i niech pozostanie legendą. W ds jeszcze nie grałem ale skoro jest juz 3 czesc to niech ja kontynuują a BB ma zostać niedoścignionym ideałem

Opublikowano

Mnie się tam każda część podobała, nawet DkS2 pomimo radykalnego odejścia od filozofii jedynki i paru idiotycznych rozwiązań. Do BB z początku trochę się odbiłem bo i po soulsach ciężko było wyczuć trochę inny rodzaj uników i animacje ataku, ale po dłuższym posiedzeniu w końcu się nauczyłem dobrze tańczyć i pochłonęło.

Też niezbyt jestem pewien czy dwójka to dobry pomysł. Zakończenia są jak zwykle otwarte do interpretacji, ale nie sądzę by była potrzeba coś więcej dopowiadać w tym uniwersum.

Opublikowano

Miałem dokładnie tak samo :lapka:

Żeby jeszcze ten guide był tani :) Theme za platynę bardziej satysfakcjonująca sprawa imo.

Za tak pięknie wydane opasłe tomisko jest to jak najbardziej rozsądna cena - theme to taki gratis.

down: zasadniczo tak, choć niektórzy muszą się dopraszać.

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Przysyłają ten motyw tylko graczom, którzy wbili platynkę?

Tak

Opublikowano

Mam trzy Cordy. Żeby dostać prawdziwe zakończenie muszę ich użyć przed walką z Gehrmanem, czy po prostu mieć je w ekwipunku? 

Opublikowano

I upewnij się, że domowników nie ma w promieniu kilometra albo żyj ze świadomością, że Twoi rodzice dowiedzą się czegoś więcej o matce Gerhama i może przy okazji nauczą się nowych przekleństw. Jak ta walka mi krwi napsuła... Przy niej słynna w tym temacie Amygdala była jak zwykły i w dodatku anemiczny mobek

Opublikowano

słynna to jest amygdala w lochach, a nie ten leszcz z wątku fabularnego

Opublikowano

Przy bossach w DLC czy późniejszych kielichach fabularne bossy to cyce. Walka z Gerhmanem fajna, ale jakbym miał go porównać do Soul Of Cinder to jednak ten drugi więcej mi krwi napsuł.

Opublikowano

W ogóle z wątku fabularnego za długo z bossami się nie męczyłem, lochy gorsze ;)

Opublikowano

Ja ostatnia walkę nawet po zjedzeniu 3 pepowin zaliczyłem bez jakiegokolwiek powtarzania, ale fiolek miałem 0 a serducho tłukło jak szalone ;p

Opublikowano

Wpadłem dzis do kumpla z piwkiem, ds3 na płycie i pendrivem z savem a to co znalazłem przed wyjściem u niego na półce, cda z recka BB.

70b4f99bee0941bc8f8d3d90c0ff9ec4.jpg

Życzcie mi miłej lektury ;p swoją droga mecze sie troche bo mam juz 3 kumpli którzy maja ds3 i 2 z nich juz sobie gra w coopie a ja dalej mam samotna wędrówkę i korci zeby z nimi przechodzić grę ale po BB wiem ze tych gier nie ma sobie co psuć w ten sposob. Mam nadzieje ze gdy bede wchodził na NG+ oni dalej bedą chcieli grać choc wolałbym zeby zaopatrzyli sie wlasnie blooda, wtedy poprowadziłbym ich w tym mrocznym świecie ;0

Edytowane przez kacprzak1991