Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK mędrcu mieszkam w UK od niedawna i potrzebuję do tej gry polski text, pewnie poradziłbym sobie z angielskim ale do takiej gry wole mieć polski żeby wiedzieć wszystko na 100%.

Podobno w wersji Goty jest pl to prawda?

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zagroo takie pytanie masz ustawiony w konsoli dash w języku polskim?

Opublikowano

zagroo takie pytanie masz ustawiony w konsoli dash w języku polskim?

Tak mam.

Jeszcze takie pytanie, dopiero co zacząłem przygodę z tą grą, i zastanawiam się jak wrócić do tej lalki i wydać trochę tętnien żeby nie latać z dużą ilością?

Opublikowano (edytowane)

Obrazek nie działa ale domyślam się, że chodzi ci o tą małą lampę ? :)

Może nie wie jak jest po angielsku polski...

Chłopcze naprawdę jesteś zabawny ale zamilcz proszę.

Edytowane przez zagroo
Opublikowano

W sumie to trochę dziwne. Ja mam Bloodborne zakupione we Francji i gra normalnie odpala sie z napisami PL...

Chyba kupiłem jakąś wersje tylko UK.

Jeśli używam Rozpruwacza to punkty ładować w siłę czy umiejętności?

Opublikowano

Ta gra to mistrzostwo świata, powoli kończę podstawkę jak i DLC, mózg mam zlasowany i oglądam filmiki na YT by zgłębić wiedze odnośnie lore, które w tej grze jest jakimś kosmosem... kto nie ograł tego tytułu to ci.pa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzieś trafiłem na info, że twórcy gry zablokowali już tą opcję z kopiowaniem save przed ostatnim bossem żeby zrobić te dwa zakończenia za pierwszym razem do zdobycia platyny to prawda?

Opublikowano

czy wersja na ps4 pro posiada jakies różnice poza rozdzielczością/ predkością?

Jakieś 2-3 klatki więcej w Beast Mode. Tylko tyle. Szkoda, że FS nie wypuszcza łatki Pro Enhanced.

Opublikowano

Meczę się teraz w lochach aby dojść do królowej i zdobyć trofeum i według opisu w Kielich Niskiego Pthumeru na ostatnim bossie powinien mi wypaść Splugawiony Kielich a zamiast tego

Wypadł mi Przeklęty i Splugawiony Kielich Korzenia. Muszę się dostać do Splugawionego Kielchu bo tam na końcu dropi się Kielich z królową a z tego co widzę w tym co ja mam tego nie będzie. Jest sens jeszcze raz robić ten niski Phtumeru czy próbować ten przeklęty i Splugawiony?

Opublikowano (edytowane)

Faktycznie coś nie gra, powinien ci rzucić lower root.

Zginąłeś w tym samym momencie co on ? 

• If the player dies to Rom at the same time that Rom is killed Layer 4 will be unavailable to the player. (confirmed) *possibly patched? Just happened to me, and I was able to continue to Layer 4 with no problem.
Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Z tego co pamietam miałem podobny problem. Jednakże nie jest to problem tylko zle przetłumaczenie ;) masz kielich który potrzebujesz tylko jest zle nazwany. Dla pewności sprawdź czy potrzebujesz tych samych składników co w opisie do otwarcia tych lochow

Opublikowano (edytowane)

Też mi się tak wydaje bo czytałem na innych forach i ludzie mieli ten sam problem. I tak potrzebuje tych samych materiałów. Także spoko problem z głowy.

Zastanawiam się teraz nad gemami do mojej broni, używam rozpruwacza, mam go na 10lvl. Najlepiej wcisnąć w niego gemy tylko do fizycznego ataku? Z tego co pamiętam mam jeden 26% do ataku i pare po 18%. Staty ladowalem głównie w Hp i siłę, trochę w skill.

Edytowane przez zagroo