ornit 2 999 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Żeby wyszły potworki jak np dark souls 2 i 3? edit: Wolałbym żeby cały czas dodawali do tej gry nowe DLC :D ! Edytowane 7 sierpnia 2017 przez ornit 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ja tam nie narzekalem na 2 i 3. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Trójka bardzo dobre soulsy, ornit na mocarzu. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 DLC do Bloodborne podobnie jak oba DLC do DS3: świetne jednak od podstawek słabsze. IMHO oczywiście. Cytuj
stoodio 2 080 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Tak na serio - co masz do trójki? Tylko poważne odpowiedzi proszę. Cytuj
Il Brutto 1 639 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 W sobotę mi się nudziło to poszedłem kupić tę grę tak na spróbowanie. Nigdy nie grałem w DS i myślałem, że raczej mi nie podejdzie, ale jednak jest moc Chyba zacząłem z dobrym nastawieniem bo mnie to nie frustruje. Cytuj
kanabis 22 661 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 I ds2 i ds3 sa swietne, sa po prostu inne niz ds1. Nigdy nie rozumialem narzekania. To chyba juz bardziej na zasadzie narzekania aby narzekac. Cytuj
ornit 2 999 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Ogólnie to uważam pierwsze Dark Souls za najlepszą grę w serii (w Demony nie grałem). Trójka to takie copy/paste patentów z jedynki. Zbroje, bronie, nawet wrogowie się powtarzają. Oczywiście możliwości jest więcej, system walki ewoluował ale jak spędziłem przy jedynce kilkaset godzin tak tutaj nie ma dla mnie klimatu. Oczywiście rozumiem, dla kogoś kto zaczyna od trójki to będą najlepsze Soulsy, ja jednak po jednym przejściu dałem sobie spokój i gra leży na półce czekając na lepsze czasy. Po prostu mi się nie chce. A czarę goryczy przelewa ten nieszczęsny system inwazji. Czuję się tak jakby From starał się na siłę obrzydzić ludziom ten element rozgrywki. PS z biegiem czasu coraz bardziej doceniam BB. Ta gra jest dla mnie na tym samym poziomie co DkS i From powinien się skupić na puszczaniu nowych tytułów zamiast odgrzewać w kółko to samo. Edytowane 7 sierpnia 2017 przez ornit Cytuj
kanabis 22 661 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Kwestia gustu ja spedzilem kilkaset godzin przy ds1 kilkaset przy ds2 i kilkaset przy ds3. Zadnej czesci nie uwazam za slaba czy srednia, kazda miala swoj klimat , wady i zalety. I wszystkie sa bardzo dobrymi grami. Cytuj
Figaro 8 327 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2017 Tak na serio - co masz do trójki? Tylko poważne odpowiedzi proszę. jest trochę nudna i niezainspirowana. Cytuj
kanabis 22 661 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Czyli trzeba grac tylko w pierwsze czesci wszystkich serii, bo w wiekszosci nastepne sa copypastami i niezainspirowane :( Cytuj
Figaro 8 327 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Jakoś Dark Souls nie było nudne po Demonsach. Tak jak BB po poprzednich. Trójka po prostu wygląda na zmęczoną i bez pomysłu, ale nie skończyłem jej więc kończę temat. Edytowane 7 sierpnia 2017 przez Figaro Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Nie wierze w co czytam. Zreszta ktos dopiero odkrywa BB wiec nie ma o czym gadac. Cytuj
Figaro 8 327 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2017 WOW KTOŚ W INTERNECIE MA INNĄ OPINIĘ NIŻ JA CALL THE POLICE "NIE WIERZĘ W CO CZYTAM" Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Nie no, beczka z deka, bo uproszczony system w BB (względem Soulsów) to dla Ciebie jarango motzno, a bardzo dobra trójeczka (która nabrała w końcu dynamiki) to już copy-paste. No ja też nie wierzę w co czytam. Cytuj
kanabis 22 661 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Zgadza sie, trojka mocno dynamiczniejsza od pozostalych co imo dalo na plus grze. No a pisanie ze BB ktore jest zupelnie czym innym niz action rpg nie bylo nudne po poprzednich no to troszke slabo Figaro. Bo po jakich poprzednich skoro BB to zupelnie inna nowa seria. No ale kazdy ma swoj gust Cytuj
Figaro 8 327 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2017 Okej, po prostu byłem rozczarowany brakiem świeżości w trójce, przynajmniej w lokacjach. To mnie chyba najbardziej zirytowało. Jakbym już chodził po tych levelach w innych częściach. Level design był bezpieczny. To tyle. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) To ogarnij Lore bo jest kozak. Chyba ze tez twierdzisz ze to copypaste. Wpisuje L O R E i mam srol. Brawo forumek. XD Edytowane 7 sierpnia 2017 przez II KoBik II Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Figaro tak zachwala, że aż odpaliłem wczoraj zapis z NG+ i polatałem po Hemwick Charnel Lane, zabijając na końcu bossa tej miejscówki. Co za gra, nie wiem dlaczego tak mnie przyciąga. Ja nawet lubię po prostu chodzić po tych lokacjach. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Dodatek do BB to jeden wielki orgazm na enantanie. Polecam mocno kto nie grał. Nie wspominajac ze sa tam fajne kosy do uzytku. Cytuj
Figaro 8 327 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2017 A ja wczoraj zauważyłem, jak bardzo podoba mi się ścięcie tłuszczyku w porównaniu do Soulsów. Nie ma nic o psuciu się broni, limitu wagi noszenia itd. Wszystko jest idealnie skondensowane i skoncentrowane. Jedynie co psuje ten widok to fiołki krwi, które trzeba farmić. Elegancki system Estus Flasków przecież tak bardzo by pasował do tego arkejdowego nastawienia BB, kompletnie nie rozumiem tej decyzji. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Trójka była już trochę męcząca to przyznam, ale niektóre jej elementy to szczyt serii. Chociaż jak wiadomo BB=DkS>DkS3>DkS2 (Demonów również nieskończyłem wiec nie wiem). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Jak to trzeba farmic? Ten zarzut w ogole jest z dupy. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 @Figaro A to nie jest tak że w DS3 chodzi się w tym samym świecie i mniej więcej podobnych rejonach co w poprzednich częściach tylko wiele wieków (?) później? Fiolek w BB nie trzeba farmić bo: 1. Wypada ich mnóstwo 2. A gdyby zabrakło to można je kupić. W późniejszych etapach nie stanowi to problemu finansowego (krwistego) Cytuj
Figaro 8 327 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2017 Tak, ale jak walczę z bossem już nty raz i chcę ponownie, to nie mam kasy (bo ciągle idę do niego i ginę) i w końcu kończą mi się fiołki. Wtedy muszę albo pofarmić kasę, albo fiołki. Głównie wtedy jest to uciążliwe. Po prostu system Estus Flasków lepiej by pasował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi