Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Owszem jest uproszczony i w wielu miejscach jest inny. Nie ma w tym nic złego masa ludzi pokochała BB właśnie za to jaki jest względem Soulsów. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 O to przecież chodziło. To nie miała być kalka DS. Tutaj gracz staje się agresywny. Obrony przecież nie ma żadnej a wszystko bazuje na sprawnych unikach i przerywaniu ataków wroga. Mi się to właśnie najbardziej spodobało dlatego BB jest dla mnie lepsze niż Soulsy. Jutro chyba wezmę ten dodatek bo promocja jest tylko do 17.08. 2 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Robię misję Eileen na covenanta Hunters of Hunters, spotkałem ją po raz drugi w Cathedral Ward i mówi, by nie iść do miejsca, gdzie biliśmy Gascoignea, bo tam jest jej cel. Z filmików widzę, że po pójściu tam następuje walka jej i innego łowcy i my powinniśmy jej pomóc, ja jednak widzę tylko tego lowcę, a Eileen wciąż stoi przy balustradzie gdzie ją spotykamy po raz drugi. Mam zabić jakichś bossów i wrócić, czy zabicie tego gościa bez jej pomocy nie wpłynie na quest? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Opublikowano 12 sierpnia 2017 A masz aktywną lampę tam gdzie był gasco? Do lampy nie da się przenieść kiedy uaktywni się właśnie ten etap questa, czyli kruczyca będzie tam się naparzać z innym typkiem i wtedy trzeba tam iść. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Opublikowano 12 sierpnia 2017 (edytowane) Sprawdziłem, lampa nieaktywna, ale jest jak mówiłem- gościu czeka na miejscu, a kobieta stoi przy balustradzie. Porobię paru bossów, chociaż całość idzie o wiele wolniej niż się spodziewałem, bo ciągle włączam telefon i na wiki, czy czegoś nie pominąłem itd, a chciałbym w tym podejściu zaliczyć wszystko co się da Edytowane 12 sierpnia 2017 przez gkihdghdhj Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Opublikowano 12 sierpnia 2017 To jest bug, jest możliwość że jak zaczepisz tego typka to eileen w magiczny sposób się tam znajdzie i quest pójdzie dalej. W innym wypadku jak chcesz jej seta/broń to musisz ją zabić tam gdzie stoi, runa przepadnie. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2017 Amelia ty suczko. Szkoda że nie mam czasu się do niej przyłożyć. Ale we wtorek się z nią rozprawię. A już prawie miałem po raz pierwszy zajrzeć do neta bo kompletnie utknąłem :) A to przez te słabo widzialne przejście bodajże w Rewirze Katedralnym po prawej, które ciągle pomijałem. Ależ tutaj targają graczem emocje gdy wchodzi do nowej lokacji. Normalnie wyczuwasz każdy swój krok, każdy dźwięk otoczenia. Mam wrażenie, że w jednej lokacji (tam gdzie jest pierwszy taki trochę kosmiczny potwór) ktoś rzuca butelką z okna, słychać też śmiechy i się zastanawiam, czy mam zwidy? Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Amelia prosta jest. Wystarczy trzymać ją na dystans i zaczekać aż doskoczy. Unik, wejście pod nią i można trzy, cztery ciosy zadac. I tak w kółko. Ja załatwiłem ja Rozpruwaczem. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2017 Wiem, widzę że jest łatwa. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Sprawdziłem, lampa nieaktywna, ale jest jak mówiłem- gościu czeka na miejscu, a kobieta stoi przy balustradzie. Porobię paru bossów, chociaż całość idzie o wiele wolniej niż się spodziewałem, bo ciągle włączam telefon i na wiki, czy czegoś nie pominąłem itd, a chciałbym w tym podejściu zaliczyć wszystko co się da Ten NPC jest mocno zabugowany i w wielu przypadkach się w ogóle nie pojawia lub znika na zawsze. Ja aktualnie nie spotkałem jej ani razu w zadnej z mozliwych lokacji. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Mnie nastraszyli amelia a pekla w drugim podejsciu gdzie np ojciec gascoine chyba w 10 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Ja jestem tak rzadki, że zginąłem nawet na wiedźmach. Ale jakimś cudem cienie zabiłem za pierwszym razem. Amelie może z 3-4 razy próbowałem. Najgorsza do tej pory ta trująca bestia. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 ja cienie za 1 razem, ale mimo to byl to najtrudniejszy boss jak dla mnie. zostawilem tego czarodzieja na koniec - ten wielki waz co wyskakiwal, kuuuurwa Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Amelia ty suczko. Szkoda że nie mam czasu się do niej przyłożyć. Ale we wtorek się z nią rozprawię. A już prawie miałem po raz pierwszy zajrzeć do neta bo kompletnie utknąłem :) A to przez te słabo widzialne przejście bodajże w Rewirze Katedralnym po prawej, które ciągle pomijałem. Ależ tutaj targają graczem emocje gdy wchodzi do nowej lokacji. Normalnie wyczuwasz każdy swój krok, każdy dźwięk otoczenia. Mam wrażenie, że w jednej lokacji (tam gdzie jest pierwszy taki trochę kosmiczny potwór) ktoś rzuca butelką z okna, słychać też śmiechy i się zastanawiam, czy mam zwidy? Nie mogę się doczekać na Twoje wrażenia z DLC 8) Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2017 A ja nie mogę się doczekać powrotu z pracy by znowu spróbować z Amelią <ta sama emotka> Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 No amelia raczej nic nadzwyczajnego, przewidywalne ataki latwe do unikniecia. W sumie to chyba najbardziej wymagajaca to amygdalach wersja z lochow i ten opcjonalny w tym rejonie przed wiedzmami. Choc piesek w lochach tez moze napsuc krwi , ma jeden atak ktory zabiera fhu.j damage. Moim zdaniem jakies tam wyzwanie w bb to tylko w dodatku i w lochach. Podstawka raczej na lajcie kto jakos tam ogarnia takie gry manualnie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 dzisiaj spedziłem z nią 6h, o mój boże co za wspaniała gra. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 jesteś na najlepszej drodze do stania się nadczłowiekiem Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 No po tylu godzinach to szkoda ubijac, mozna sie juz zżyć Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2017 Wierzymy ci, milan. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 kanabis mowi jak jest, milan w końcu Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Aj (pipi)a, zły temat, chodziło mi o hellblade. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Gdyby nie ograniczenie punktów zdrowia w niektórych lochach, to byłaby powtórka z głównego wątku. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2017 no i padła suczka, mega łatwy ten boss, byłem pewien, że ta gra przetestuje moje umiejętności, po filmikach byłem przerażony taką BSB czy ojczuszkiem, a tu wszyscy padają za pierwszym-drugim razem. no ale, cudna gra. sorry, że tak relacjonuję, ale tak mam gdy gra daje mi frajdę Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 ciekawe jak ci pójdzie pewne spotkanie na dachu, chociaż jak grasz w ciemno to możesz tam nie trafić przy 1 przejściu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi