Figaro 8 204 Opublikowano 2 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2014 (edytowane) Tylko ja chcialbym, ze w grze byla zwyczajna wioska? Z wieloma npc, z karczma itd.Niby sa w DeS i DS2 bezpieczne huby, ale chcialbym dostac w grze od from software zwykla osade. Tak, tak, tak. Od dawna to chciałem w Soulsach. <pjona> Edytowane 2 maja 2014 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2014 (edytowane) no niezle, screen z biala mgla wyraznie pokazuje ze mamy do czynienia praktycznie z nowa czescia Soulsow, jaram sie zagram jak kupie za pare lat PS4 a tymczasem, wracam do Dark Soulsa, New Londo czeka Figaro, kiedys Cie dogonie z postami Edytowane 2 maja 2014 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 (edytowane) Jak to będzie sequel DS to kupuję PS4 choćby tylko ta gra miała się na tą konsolę ukazać HYPE! Edytowane 3 maja 2014 przez Ceglash Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 (edytowane) Dobra, co chciałbym zobaczyć w Project Beast: - predefiniowany bohater - tak jak pisałem, bardziej tradycyjne podejście do npc, jakieś małe miasto - elementy platformowe - normalny skok (na to raczej nie ma co liczyć niestety) - bardzo lubię rozwiązania z soulsów, ale chciałbym najzwyczajniej w świecie w grze od From Software dostać questa od chłopów na zabicie wampira w opuszczonej kopalni i dostać za to golda. - jeśli to prawda z tym shotgunem, to żeby można było go ulepszać podobnie jak broń w Shadows of the Damned - żeby walka była szybka i jej wymasterowanie polegało na umiejętniości mieszania strzelania i walki mieczem Krótko mówiąc chciałbym całkiem nowe ip, które z soulsów będzie miało tylko mroczną atmosferę i poziom trudności. Edytowane 3 maja 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 Jakoś mnie ta broń palna nie przekonuje. No ale to From Software więc liczę, że wiedzą co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 Teraz jest plota , ze to hoax , a screeny z 4chana to DSII na modach. No ale to juz raczej desperacja From/Sony aby uratować cos z tego na E3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 3 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2014 Bullshit gdzie w Darku 2 takie lokacje i tacy przeciwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Tylko ja chcialbym, ze w grze byla zwyczajna wioska? Z wieloma npc, z karczma itd.Niby sa w DeS i DS2 bezpieczne huby, ale chcialbym dostac w grze od from software zwykla osade. Tak, tak, tak. Od dawna to chciałem w Soulsach. <pjona> Skończ i (pipi)aj do CW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 4 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Aha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 5 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 Wielka szkoda, ze wycieklo. Chialbym zobaczyc ta reakcje gafa o trzeciej nad ranem, a tak to pewnie wrzuca ten sam zwiastun co widzial ten koles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 5 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 Ano, wielka szkoda. Te reakcje i crashe Gafa są najlepsze podczas E3 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 5 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 I tak by gaf padł wiec nic byście nie poczytali ale i tak szkoda, szkoda, byłaby mega bomba, payload delivered i wgl ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 5 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 jeżeli to faktycznie pojawi się tylko na ps4, to dla mnie będzie to ex przesądzający o tym którą platformę wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 5 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 jeżeli to faktycznie pojawi się tylko na ps4, to dla mnie będzie to ex przesądzający o tym którą platformę wybrać. Wątpię by Sony Japan robiło grę na Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 I tak bedzie bomba, bo poki co nic nie wiadomo oprocz paru screenow ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 5 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 jeśli kogoś ciekawi, oryginalne posty człowieka, który leaknął: http://i.imgur.com/sYTRHyU.jpg Ciekawe rzeczy. Mówi, że główny bohater w jednej łapie trzyma miecz, w drugiej shotgun. Lubię takie kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 5 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2014 (edytowane) via gaf I can already imagine the pvp battles xD ps. hype train sie rozpedza Edytowane 5 maja 2014 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 6 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2014 Mówi, że główny bohater w jednej łapie trzyma miecz, w drugiej shotgun. Lubię takie kombinacje. Niech to już wyjdzie :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 22 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Wygląda na to, że Miyazaki od wczoraj został szefem From Software. http://www.polygon.com/2014/5/21/5737636/dark-souls-hidetaka-miyazaki-from-software Ale nie bójcie się, dalej będzie reżyserował gry Jeszcze 18 dni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Mam nadzieję, że przy okazji wy(pipi)ali z firmy tych dwóch bobków odpowiedzialnych za reżyserię DaS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 (edytowane) Dobry mroczny klimacik Edytowane 30 maja 2014 przez hav3n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Zapowiada się bardzo klasycznie. Shot z tego co widać ma mikry zasięg, więc pod względem mechaniki dużo się nie zmieni. Dla mnie to spory plus (zrobienie z tego gierki o jakiej marzy Mate5, zupełnie mnie nie jara, podobnych tytułów-mechanika- jest multum, a DSy mimo dosyć częstych odwiedzin są nadal wyjątkowe) i pierwszy powód dla którego rozważam zakup PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Ta muzykaaa cudo , klimat tez zapowiada sie swietnie. Mam nadzieje ze po Dark 2 ktorego na koncu przechodzilem juz na sile wkoncu wroci ten feeling Deamona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że jest to muzyka z demons souls. Tylko że mógł ją po prostu podłożyć koleś co wstawił filmik, a nie from. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Nie ma żadnych wątpliwości, kto w nocy z 9 na 10 czerwca będzie stał dumnie z rękoma uniesionymi ku niebu. Mega klimatycznie się to zapowiada, będzie ex na PS4 jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi