Opublikowano 7 października 20177 l CPN9-K8N3-LE4C Motyw za platyne. Przyszedl mi ostatnio po raz drugi. Nie wiem czemu. Gierke ogrywalem dosc dawno.
Opublikowano 16 listopada 20177 l Ogrywam DLC aktualnie. Wiem, ze forma mi spadła i z tego tytułu powinno byc mi ciężej, tymczasem ide, jak przecinak (byc moze masterowanie Crasha, cos zawdzięczam) :) Dodam, ze gram na starym save z końcówki gry. Pierwszy Boss padł, po długim pojedynku, lecz bez spiny. Chyba lvl mam, za wysoki xD
Opublikowano 16 listopada 20177 l 50 godzin bicia wieśniaków w Centralnym Yharnam nie poszło na marne.
Opublikowano 16 listopada 20177 l No jak masz 170 czy tam któryś to się nie dziw. Blisko.. 174. 50 godzin bicia wieśniaków w Centralnym Yharnam nie poszło na marne. Zgadza sie.. ale czasem i to nie pomaga. Własnie złapałem sie na gemie dającym duży DMG do broni białej. Zadowolony zaaplikowałem go, jak tylko zobaczyłem dodatnie statystyki i dawaj wracam do koszmaru na mały test. Ledwie zrobiłem parę kroków i coś mi sie rzuciło w oczy. Mianowicie ciągły spadek paska energii. Na początku restartowałem gre, a nawet konsole, bo pierwsze, co mi przyszło do głowy to glitch xD Potem juz do mnie dotarlo, ze chciwość nie popłaca Edytowane 16 listopada 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 21 listopada 20177 l Witam Czy jak zakupię na PSN cyfrowy Bloodborne GOTY to będą mi działać zapisy gry z wersji pudełkowej jaką kiedyś miałem i ograłem ?
Opublikowano 21 listopada 20177 l Tak, pod warunkiem, że miałeś również GOTY w pudełku. Ja jakiś czas temu przeskoczyłem z GOTY pudełkowego na cyfrowy i mogę to potwierdzić.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 listopada 20177 l miałem zwykłą wersję pudełkową nie ograłem dodatku więc wymyśliłem że teraz w promocji jest to sobie kupię całość gdzieś tutaj czytałem chyba o GOTY ale nie jestem pewny że daje się nową grę robi zapis a potem jak wybiera się nie kontynuację tylko wybór zapisu to wszystko działa potwierdziłby to/bądź zaprzeczył temu ktoś ?
Opublikowano 21 listopada 20177 l 2 godziny temu, Ar2r napisał: Witam Czy jak zakupię na PSN cyfrowy Bloodborne GOTY to będą mi działać zapisy gry z wersji pudełkowej jaką kiedyś miałem i ograłem ? Jeśli nie zadziałają Ci "normalnie" to stwórz na szybko byle jaką postać i rozpocznij nią grę, i już z menu będziesz mógł wybrać starsze postacie.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Kusi mnie ten Old Hunters teraz, tylko pozbyłem się już pudełka z podstawką. Z drugiej strony Nioh też jeszcze nie ograny.
Opublikowano 22 listopada 20177 l No ale podstawka już ograna. Dlatego mam dylemat czy kupić drugi raz, te samą grę dla dlc. Mam pytanie jak się ma poziom trudności w stosunku do Nioh. I z jakim levelem jest najlepiej zacząć Old Hunters?
Opublikowano 22 listopada 20177 l cos chyba min. 70-80. a dodatek starcza na 8-10h jak chcesz znaleźć szystkie nowe bronie i bossów
Opublikowano 22 listopada 20177 l Ja już mam 4 razy ograną grę łącznie z dodatkiem plus platyna wbita a ciągle wracam do tej gry. Także ten kto jeszcze nie grał to bierzcie wersje GOTY dopóki jest w promocji [emoji106]Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 listopada 20177 l Godzinę temu, chris85 napisał: Dlatego mam dylemat czy kupić drugi raz, te samą grę dla dlc. Warto w (pipi), old hunters to majstersztyk dlc. Co ja bym dał żeby sama podstawka była jeszcze dłuższa o takie 4 lokacje jak tutaj kosztem chalice dungeons.
Opublikowano 22 listopada 20177 l 8-10 godzin xd Ja to chyba z 20 ograłem, liżąc każdą ścianę. I przy tym ginąc na bossach, ale to zalety grania na NG++.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Ja sobie przed chwila wszedłem w grę i pomagałem przy ludwigu ale chyba za długo nie grałem bo niezle baty dostawaliśmy
Opublikowano 22 listopada 20177 l 40 minut temu, Rozi napisał: 8-10 godzin xd Ja to chyba z 20 ograłem, liżąc każdą ścianę. I przy tym ginąc na bossach, ale to zalety grania na NG++. ja sie nie przyznałem do grindu przed połową bossów
Opublikowano 22 listopada 20177 l Ja do tej pory nie pokonałem Spoiler Laurence'a XDxdddD Zabijcie mnie.
Opublikowano 22 listopada 20177 l 90% pewnie go widziało podczas eksploracji lochow tylko nie wiedzieli ze to jakis nowy przeciwnik.
Opublikowano 22 listopada 20177 l 36 minut temu, Rozi napisał: Ja do tej pory nie pokonałem Ukryj zawartość Laurence'a XDxdddD Zabijcie mnie. Mnie się udało za pierwszym razem przy poniższych warunkach: - NG - nóż do pizzy i dużo siły - bolt paper - beast meter Jeszcze innym razem na jakimś ng+ go pokonałem i to bez takiego minmaxowania ale nie wiem jakim cudem mi się to udało xD
Opublikowano 22 listopada 20177 l Ja pamietam z 3 dni do niego podchodziłem tak po 7-8 podejść dziennie. Ale nie miałem pizza cutter i było to na ng+ Za to ludwig padł za 3 podejściem podobnie jak sierota. Maria za 2 a bosik przed nią dał mi w kość za pierwszym podejściem zostało mu pół cm życia i wpadła taka frustracja ze cały czas podałem bo za bardzo na pewniaka leciałem ;p