Masorz 13 187 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 3 godziny temu, sajmon34 napisał: 90% pewnie go widziało podczas eksploracji lochow tylko nie wiedzieli ze to jakis nowy przeciwnik. Dokładnie, parę miechów temu dopiero się na porządnie zacząłem bawić w dungeony i zlałem typa jak szmatę a dzisiaj na PPE nius, że WOW WOW W BLOODBORNE PO 3 LATACH ODKRYTO NOWEGO PRZECIWNIKA WOW Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 5 minut temu, Masorz napisał: Dokładnie, parę miechów temu dopiero się na porządnie zacząłem bawić w dungeony i zlałem typa jak szmatę a dzisiaj na PPE nius i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Głupie pytanie mam. Chyba w kwietniu skończyłem BB. Pamiętam, że pokonałem ostatniego bossa, po czym miałem od cholery dusz, ale wróciłem do punktu wyjścia. To jest beż broni itp. Gra od tego momentu sama przeszła na NG+? Chcę teraz kupić podstawkę+ DLC ale nie uśmiecha mi się granie w OH na NG+ bo zakładam, że DLC będzie trudniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Po zabiciu ostatniego bossa gra automatycznie przechodzi do NG+ ekwipunek ci zostaję tylko przedmioty takie jak klucze czy inne części pępowiny znikają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 OH jest dużo trudniejsze na Ng+? Z tego co pamiętam nie mam też broni (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ogólnie jest skok trudności w dlc nawet przy zwykłym ng w porównaniu do podstawki, ale jak ogarniasz grę to sobie poradzisz na ng z plusem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W dniu November 22, 2017 o 15:07, Rozi napisał: Ja do tej pory nie pokonałem Pokaż ukrytą zawartość Laurence'a XDxdddD Zabijcie mnie. Na ng++ wcale mnie to nie dziwi. To najbardziej popsuty boss w grze. Staggeruje w drugiej fazie jak poyebany, a walka w zwarciu to koszmar przez damage z lawy. Chcialem zrobic platyne jak przystalo na szanujacego sie gracza - trzy zakonczenia po sobie, kazdy boss w watku glownym i dodatku rozpykany na kazdym ng, a tu lawrence na ng++ spowodowal u mnie ragequita. Postac level 120. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W dniu 22.11.2017 o 15:07, Rozi napisał: Ja do tej pory nie pokonałem Ukryj zawartość Laurence'a XDxdddD Zabijcie mnie. ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Amazon dał ciała i nie przecenił dziś Nioh, więc kupiłem BB Goty na PSN. Mam 90 lvl + dorzucę kilka, jeśli doniosę "dusze" które mam za finałowego bossa z podstawki. Mam nadzieję, że to wystarczy. BTW Bloodborne jest trzecią grą w moim życiu, którą kupiłem po raz drugi. Edytowane 24 Listopada 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 U mnie podobnie - Bloodborne kupiony po raz drugi Chyba zacznę od nowa i w końcu zobaczę to wychwalane DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jeszcze nie zacząłem grać, bo przechodzę wolfensteina. Ale zastanawiam się czy wszyscy z was zaczęli dodatek na NG+ czy po skończenie jest jakaś opcja przywrócenia Save sprzed finałowej walki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Nie ma takiej opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 338 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Tak jak kolega wyżej napisał nie ma takiej opcji, gdybyś miał save'a na pendrive wrzuconego to byś sobie cofnął, niektórzy (czytaj ja) rozpoczęli dodatek na NG++ i się dziwili że troszku ciężko jest xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Ok. Jak będzie bardzo ciężko, to najwyżej wezwę kogoś do pomocy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Śmiało graj na ng+. O ile nie zapomniałeś jak w to się gra jest do zrobienia. Trudniejsze dla mnie na ng+ były dodatki w DSIII. Tak poza tematem to najlepsza gra na ps4. Szkoda, że nie przysłali mi motywu za platynę, widziałem że wygląda fajnie. Niedługo rozpoczynam ng-któryśtam, czekam aż chociaż trochę zapomnę co i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 622 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Te motywy za platynę oni nadal wysyłają, czasami dochodza po kilku miesiacach. Podobno można napisać maila do nich to podeślą szybciej. Ja swojego też jeszcze nie dostałem a platyna wbita w sierpniu. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Il Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) " W dniu 23.11.2017 o 15:30, golab napisał: Na ng++ wcale mnie to nie dziwi. To najbardziej popsuty boss w grze. Staggeruje w drugiej fazie jak poyebany, a walka w zwarciu to koszmar przez damage z lawy. Chcialem zrobic platyne jak przystalo na szanujacego sie gracza - trzy zakonczenia po sobie, kazdy boss w watku glownym i dodatku rozpykany na kazdym ng, a tu lawrence na ng++ spowodowal u mnie ragequita. Postac level 120." Ja grałem właśnie na ng++ gra w dlc zamieniła się grind Boss Rush czy jakoś tak ten, gdzie aby pokonać Ludwika musiałem nabić naprawdę srogi DMG broni. Kos też był ciężki, ale na ukrytego bossa w drugiej fazie jedyną opcją jest łuk i ryzykowne (pipi)nie na drugą stronę areny, próbując ominąć jego łapy Edytowane 26 Listopada 2017 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Uznaje tylko full contact w zwarciu, czyli whirlgig saw, fire paper, lead elixir na stagger z lawy i fiolki. Ewentualnie jeszcze marrow ash i strzelanie z pistoletu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Znalezione w necie. Easter egg z firewatcha;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ale mnie biją na NG+ kiepski dzień na granie? wyszedłem z wprawy? Słabe baterie w padzie? XD samo dotarcie do miejsca w, którymi rozpoczyna się The Old Hunters może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ale Ci pierwszy boss spuści wpyerdol Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Co tam Boss. Jak w dodatku wyleciał na mnie pierwszy przeciwnik: Spoiler łowca z łańcuchem to byłem pewien że to jednorazowy wróg w stylu łowców z podstawki - pokonasz i masz spokój na dalszą grę. A tu zmyłka - to normalny wróg jakich na pęczki. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez friedrich Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Najlepsze są dwie rybcie Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Uu bardzo „miło” je wspominam. Po któreś tam próbie pomyślałem ze kogoś tam srogo poj*balo w tym FS;p no ale jak juz padli to standardowo satysfakcja wszystko zrekompensowała Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Te rybcie w studni to najgorszy moment z calej serii Souls. Tam chyba ich po(pipi)alo. Sto razy probowalem i dalem sobie spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi