Opublikowano 7 grudnia 20177 l Można też podejść z innej strony, zwabić otoczakami pojedynczo i bić zza takiej skały długą bronią. Jesteśmy nie do ruszenia
Opublikowano 8 grudnia 20177 l BB2? Ja stawiam na tą grę w klimatach cywilizacji Azteków o której pojawiły się plotki przed E3. Melodia przynajmniej bardziej pasuje do Uncharted, a tam ten klimaty to norma.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Raczej nie, w tle widać jakieś pismo, czekam aż ktoś kumaty to rozszyfruje. A ten flet to bardziej azjatycki jest Edit Chociaż masz rację muzyka brzmi jakby z Ameryki Południowej. Edytowane 8 grudnia 20177 l przez chris85
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Shadow Tower 2 miał trochę jakby klimat podobny ale na 101 % to kompletnie nowa gra.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Na jednej z fanowskich stron fb poświęconym Dark Souls i Bloodborne, wyczytałem komentarz, że te wyrazy wypisywane w tle to: "Samurai" "Świątynia" i "Miłość". Do tego w środku tej kości jest ukryty kunai. Tak więc to może być tenchu
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Powrót tenchu albo jakas gra o ninja. Mimo wszystko wolałbym bloodborne 2. Moze jutro cos wiecej pokaża.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Mi to wygląda i brzmi jak jakiś trickweapon ale pewnie można dalej marzyć.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Na 100% niestety nie. Jednak FS nad 3 grami pracuje kolejna to ponoć mechy no a trzecia być może własnie BB2.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Ja bym wolał coś w klimatach starożytnych, średniomroczne. Aztekowie wydają się być spoko.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 4 godziny temu, ornit napisał: Oby było coś nowego + Ewentualnie jak juz muszą je.bać jeden schemat to niech bedzie souls like ale w FPP.
Opublikowano 8 grudnia 20177 l 20 minut temu, XM. napisał: + Ewentualnie jak juz muszą je.bać jeden schemat to niech bedzie souls like ale w FPP. Być może Chmielarz zrobi coś podobnego z Witchfire, ponoć fan Soulsów
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Nie rozumiem tych z Was którzy chcą Bloodborne 2, w sensie dosłownie Bloodborne 2 z tą nazwą i tym samym uniwersum. Ucieszę się na wieść, że ta gra to jest szybki soulslike ale nie widzę potrzeby bezpośredniego sequela. Mieliśmy 5 soulsów i każdy porządny wie, że najlepiej było wtedy gdy From podchodziło na świeżo do tematu (czyli DeS i BB, bo już DS1 był niejako kalką). Bloodborne jest niemal kompletną grą i po co nam sequel z masą fan service'u. Jeśli nie nowe IP to ucieszyłbym się jakby to się okazał być sequel Shadow Tower (szczególnie FPP), albo coś w ogóle nowego. No ale nie ku.rwa tak jak takie Dark Souls 3, które zbytnio jest inna permutacją poprzednich gier, a zbyt mało niezależnym tworem. Edytowane 8 grudnia 20177 l przez mate5 lenistwo kur.wa
Opublikowano 8 grudnia 20177 l Blood souls, souls of blood, shadow of souls, tenchu bloody ninja. W sumie obojętnie jak to nazwą, ważne aby było trudno i miało ten ich niepowtarzalny sznyt.