Opublikowano 14 marca 20187 l Są warte masz 4 do zdobycia a potrzebujesz 3, z iosefki tylko już nic nie dostaniesz.
Opublikowano 14 marca 20187 l 19 godzin temu, giger_andrus napisał: Zaraz po awansie Manchesteru do ćwierćfinału LM spróbuję kogoś najechać -_- he he he ciekawe czy jednak w takim razie lipa z najazdów też
Opublikowano 14 marca 20187 l 19 godzin temu, giger_andrus napisał: Przekonaliście mnie. Zaraz po awansie Manchesteru do ćwierćfinału LM spróbuję kogoś najechać -_- To chyba z tym najechaniem kogoś będziesz musiał tak z rok poczekać xD
Opublikowano 14 marca 20187 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: he he he ciekawe czy jednak w takim razie lipa z najazdów też 2 godziny temu, Ryo-San napisał: To chyba z tym najechaniem kogoś będziesz musiał tak z rok poczekać xD Piłka nożna jest piękna i okrutna zarazem. Postanowiłem najeżdżać niezależnie od tego
Opublikowano 14 marca 20187 l Pierwszy moment zalamania w grze - Gehrman. Może mam za niski poziom (76), moze mam za niskiego skilla. Prawie 2h podejsc bez sukcesu. O ile pierwszy etap robie z zamknietymi oczami, tak jego druga faza potrafi mnie poskladac 2-3 ciosami, a przy tym ja nie moge sie do niego zblizyc zeby zadac cos wiecej niz jeden cios...
Opublikowano 14 marca 20187 l Level masz ok imo w sam raz - jeśli masz w miare solidny build i gemy + runy to , cóż dodać - próbuj.
Opublikowano 14 marca 20187 l Żeby ukończyć wszystkie lochy muszę stworzyć loch z każdego kielicha czy wystarczy np. Obszar Pthumerowie głębokość: 1, potem Pthumerowie głębokość: 2 itd?
Opublikowano 14 marca 20187 l Dla pucharku wystarczą tylko lochy z kielichów Pthumeryjskich, łącznie 5 kielichów (każdy po 3 głębokości, jeden 4). Tak pięknie nie jest bo nie znajdziesz w tych kielichach wszystkich potrzebnych materiałów do stworzenia następnego kielicha. Najkrótsza droga: Pthumeryjski Kielich, Kielich Środkowego Pthumeru, Kielich Niskiego Pthumeru, Kielich Niskiego Loran (Bastard of Loran, 2 sztuki na głębokości 3), Splugawiony Kielich, Kielich Niskiego Loran lub Wielki Kielich Isz (potrzeba stąd Red Jelly, polecam Isz bo prostsze) i na końcu Wielki Kielich Pthumeru Ihyll. Jak widać trochę roboty jest do tego bossowie w kielichach są trudniejsi niż cokolwiek z fabuły. Jakby ktoś ma problem z jakimś bossem to mogę pomóc bo mam prawie wszystkie kielichy (oprósz Isz) otwarte. Edytowane 15 marca 20187 l przez iks
Opublikowano 15 marca 20187 l 11 godzin temu, Rillas napisał: Pierwszy moment zalamania w grze - Gehrman. Może mam za niski poziom (76), moze mam za niskiego skilla. Prawie 2h podejsc bez sukcesu. O ile pierwszy etap robie z zamknietymi oczami, tak jego druga faza potrafi mnie poskladac 2-3 ciosami, a przy tym ja nie moge sie do niego zblizyc zeby zadac cos wiecej niz jeden cios... Parry...w kazdym etapie walki z dziadkiem mozesz parrowac jego ataki i to jest najlepsza strategia na ta walke imo
Opublikowano 15 marca 20187 l A no to wziąłem wypada w końcu odpalić ten tytuł, zwłaszcza, że już nawet w plusie jest, a mi GOTY w folii przez rok na półce leżało
Opublikowano 15 marca 20187 l 13 minut temu, Rayos napisał: A no to wziąłem wypada w końcu odpalić ten tytuł, zwłaszcza, że już nawet w plusie jest, a mi GOTY w folii przez rok na półce leżało gdzieś jeszcze napiszesz, że miałeś goty w folii?
Opublikowano 15 marca 20187 l 3 godziny temu, BieŃ napisał: Parry...w kazdym etapie walki z dziadkiem mozesz parrowac jego ataki i to jest najlepsza strategia na ta walke imo Teoretycznie wiem, ale w praktyce cos mi nie wychodzi. Na pewno problemem sa runy i kamienie, ktore mi viscerala nie boostuja Spoiler Nie wiem czy moge to teraz zmienic, ta kapliczka gdzie mozna bylo modyfikowac bron stoi w plomieniach Dzis po pracy sprobuje taktyki z pistoletem, ale jak kilka prob dalej nie da zadnego efektu to ide gdzies farmic i sie dokoksowac
Opublikowano 15 marca 20187 l Godzinę temu, Rillas napisał: Teoretycznie wiem, ale w praktyce cos mi nie wychodzi. Na pewno problemem sa runy i kamienie, ktore mi viscerala nie boostuja Ukryj zawartość Nie wiem czy moge to teraz zmienic, ta kapliczka gdzie mozna bylo modyfikowac bron stoi w plomieniach Dzis po pracy sprobuje taktyki z pistoletem, ale jak kilka prob dalej nie da zadnego efektu to ide gdzies farmic i sie dokoksowac Oczywiscie ze mozesz zmieniac ;]
Opublikowano 15 marca 20187 l Oklepalem starucha. I nawet parry nie potrzebowalem, po prostu wykorzystalem jego dwa ruchy i konsekwentnie tylko na nie sie czailem. Nowe pytanko teraz - wglad. Czy faktycznie przeklada sie on na trudnosc przeciwników? Mam go 67, powinienem to wypierdzielic w sklepiku skoro nie planuje uzywac dzwoneczka?
Opublikowano 15 marca 20187 l Wgląd też również ma wpływ na tryb bestii. Jak posiadasz więcej pkt wglądu to tym twoje bestialstwo będzie słabsze, co za tym idzie, że zwiększenie ataku będzie mniejsze, no i spadek obrony też będzie niewielki, także jak ktoś się bawi w "wilkołaka" to najlepiej, żeby było mniej tego wglądu.
Opublikowano 16 marca 20187 l Ja dziś po paru dniach pomagania znajomym i najazdom stwierdziłem ze czas wjechać na ng++. Gherman padł za pierwszym razem i przy drugiej próbie padł dodatkowy ostatni boss. Później bestia na moście tez za pierwszym i ojciec za drugim ale to dlatego ze bawiłem się stunem z gnata który powiem szczerze wchodzi teraz jak masełko. Drugie podejście do ojczulka i 4 stuny i typa nie było. Piękna gra ;p
Opublikowano 16 marca 20187 l Ja ostatnio znowu odświeżyłem sobie ten temat i znowu pultałem ze śmiechu jak trafiłem na posty Jerome-a..co za beka(okolice 200 stron tematu) BTW. Jak śmigacie ubrani i jaka broń jest waszą ulubioną?
Opublikowano 16 marca 20187 l 21 godzin temu, Rayos napisał: warto zainwestować w The Old Hunters? Kapitalny dodatek a same starcia z bossami to Dla osób co chcą 100% wykręcić na trofeach to panowie uwaga na te dwa rekiny w studni
Opublikowano 16 marca 20187 l Godzinę temu, BieŃ napisał: Ja ostatnio znowu odświeżyłem sobie ten temat i znowu pultałem ze śmiechu jak trafiłem na posty Jerome-a..co za beka(okolice 200 stron tematu) BTW. Jak śmigacie ubrani i jaka broń jest waszą ulubioną? Po lochach zacznę NG++ z jakąś nową bronią, najlepiej najszybszą jak się da i jest to najpewniej Blade of Mercy. Całe poprzednie przejścia chlastałem Toporem +10 i czasem Tonitrusem +10. Topór ma świetne brutalne machnięcie oburącz i kosi wszystkich jak kosa trawę ale już mi się przejadł. Edytowane 16 marca 20187 l przez Mikołaj
Opublikowano 16 marca 20187 l Ja biegam z Cainhurst set(kozacko wyglada!) plus blades of mercy ;] moja pierwsza postac.. 97 lvl chyba i pykam powoli te lochy choc kur.ewsko mnie nudza i chyba zaraz jednak bede bral sie za dodatek(narazie ubilem tylko Ludwiga)