Amer 1 366 Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 messer88, udało się. Dzięki! A giereczka GOTY, nawet po takim czasie. Serio, dla mnie to najlepszy tytuł jaki do tej pory ukazał się na PS4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 No i zaczalem. Pogralem poki co 6 godzin, narazie jest latwiej niz w Dks. Stylistka wiktorianskiej anglii od czasow dishonored bardzo mi sie podoba, ciezko mi cos powiedziec o fabule bo jak to w gierkach Fs nic nie wiadomo na poczatku. Jedyne co w(pipi)ia to idiotyczna kamera ktora lata jak k gdzje chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 3 bossow ubitych, jakkolwiek grafika jest przepiekna a gra super wciagajaca to nie ma tego czegos co Dark Souls 3, wiem ze jestem lowca i mam mordowac bestie itd ale ta fabula poki co jest ultra mialka, nie czuje klimatu tego lowcy i zagrozenia. Giere pewnie przejde ale Ds3 bardziej mi sie podobal pod wzgledem sensu tego wszystkiego i atmosfery. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Postuje sobie sam ale ta gra jest kosmiczna, dorwałem holy ludwig sword który jest ultra OP, jst mocniejsza bron od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Nie ma Już Ci się podoba bardziej od Dark Souls 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 rakuyo jak Ci spasuje moveset Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 W dniu 14.10.2018 o 20:30, standby napisał: 3 bossow ubitych, jakkolwiek grafika jest przepiekna a gra super wciagajaca to nie ma tego czegos co Dark Souls 3, wiem ze jestem lowca i mam mordowac bestie itd ale ta fabula poki co jest ultra mialka, nie czuje klimatu tego lowcy i zagrozenia. Giere pewnie przejde ale Ds3 bardziej mi sie podobal pod wzgledem sensu tego wszystkiego i atmosfery. W sumie spoiler ale ladnie wszystko tlumaczy(jest jeszcze wersja 30 min): Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Nie rozumiesz fabuły i winisz grę Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 5 godzin temu, Masorz napisał: Nie ma Już Ci się podoba bardziej od Dark Souls 3? Lepsza nie jest ale trzyma bardzo wysoki poziom. Swietna gra jak wszystkie od FS procz Ds2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 12 godzin temu, standby napisał: Postuje sobie sam ale ta gra jest kosmiczna, dorwałem holy ludwig sword który jest ultra OP, jst mocniejsza bron od tego? Jest ale w dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Okej, w końcu odpaliłem BB i jako że nie chcę przechodzić gry na YT trochę lamerskich pytań do wyjadaczy: - czy lokacje trzeba czyścić do cna czy po prostu chodzi o dotarcie dowolną drogą do bossa? w pierwszym levelu już znalazłem ze 4 różne drogi, każda inna. - ile jest checkpointów na level? - rosa krwi jest używana do czegoś innego niż do levelowania? - można gdzieś farmić fiolki z krwią? - jakieś dobre rady na początek? na razie stanąłem przed pierwszym bossem i po którejś próbie nawet mu pół paska zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Nie trzeba czyścić ale jak grasz 1szy raz to polecam jednak to robić i to bardzo dokładnie, bo znajdziesz różne przydatne itemy jak i nazbierasz krwi na levelowanie. Jak już lokację wyczyścisz do zera to potem oczywiście nie ma sensu dalej się bawić z mobami tylko biec do bossa. Masz lampy, zależy od miejsca ale nie ma ich wiele za to są skróty dlatego też trzeba uważnie zwiedzać. Krew do lvl i zakupy, na farmę fiolek dobre miejsce jest praktycznie na samym początku gry - ja polecam się nauczyć jak najszybciej parry, nie zaniedbywać staminy i też ją dobrze podbić z początku. No i trzeba być cierpliwym aż się wszystko samemu załapie, jak zaskoczy i opanujesz walkę to gra wcale nie jest ciężka. Edytowane 22 Października 2018 przez messer88 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 No chyba powoli się wkręcam. Najgorsze są początki, jak się przejdzie ten próg bólu i ciągłego ginięcia, trochę dopakuje staty i nauczy gry to zaczyna to nawet przynosić przyjemność szkoda, że miejscami ginie się przez głupią kamerę i zablokowanie w jakimś miejscu na mapie, ale cóż zrobić. Pierwszy boss ubity, idziemy do Ojczulka Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 39 minut temu, Rudiok napisał: Pierwszy boss ubity, idziemy do Ojczulka A to jestem ciekawy. Być może Gaiscoine nie jest najgorszym bossem ale ja go najgorzej wspominam. Spoiler Łatwy początek z asekuracją za grobami a potem nagle transformacja i druga część czyli walka z psycholem na sterydach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Miałem tak samo parry, parry i juz zadowolony że zaraz koniec, a tutaj nagle transformacja i dead Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ehh czytam was i w glowie rysuję sobię mapę. Dzieło sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Bloodborne im więcej czasu mija od premiery tym bardziej myśle że sequel tej gry to zły pomysł i chyba chciałbym żeby dwójka nigdy nie powstała Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Co ty (pipi)sz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Lepsze jest wrogiem dobrego, myślę że o to mu chodziło. Pytanko - levele przeciwników skalują się z naszym w górę czy potem mogę wrócić na pierwsze poziomy i ciąć kosą wieśniaków jak trawę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Pewnie, że fabularnie gierka jest "wyjaśniona i zamknięta". Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Teraz, Rudiok napisał: Lepsze jest wrogiem dobrego, myślę że o to mu chodziło. Pytanko - levele przeciwników skalują się z naszym w górę czy potem mogę wrócić na pierwsze poziomy i ciąć kosą wieśniaków jak trawę? Dzieki bogu japonce maja leb na karku i nic sie nie skaluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 1 minutę temu, Rudiok napisał: Lepsze jest wrogiem dobrego, myślę że o to mu chodziło. Pytanko - levele przeciwników skalują się z naszym w górę czy potem mogę wrócić na pierwsze poziomy i ciąć kosą wieśniaków jak trawę? Jak najbardziej kosisz ich jak zboże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 trafiłem w końcu na wymagającego bossa. Logariusa w zamku :d Za(pipi)ał mnie już 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Cudowna walka ;] boss ktory najbardziej popsul mi krwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Logarius nie jest łatwy ale Orphan of Kos to dopiero rzeźnia. Jedyny boss którego nie zabiłem bo po 60 próbach dałem sobie spokój. W DLC są zwykli przeciwnicy którzy urastają do rangi bosów jak Shark Giants. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi