Gość ragus Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Logarius najcięższy z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Logarius jest ciezki do zaebania, ale co to jest za walka Osobiscie w podstawce najwiecej krwi napsula mi pewna osoba juz pod koniec gry. Kompletnie zle czytalem jej ataki, rollowalem nie tam i nie wtedy kiedy trzeba. Czysta kicha. Dopiero juz po skompletowaniu trofeow, przejsciu calej gry i kilkudniowej kontemplacji nad tym jak puste bylo moje zycie poki nie zagralem w Bloodborne zaczalem ogladac filmiki na YT i lapalem sie za glowe wyobrazajac sobie jak moglem ulatwic sobie zycie w wielu starciach, a jak bardzo bylem nieswiadom danych technik czy sprzetu, ktory moglem uzyc zamiast machac jakims dennym scyzorykiem. Emocje nie opadly do dzis, ale przejscie tej gry w kompletnej niewiedzy co mnie czekalo to jedno z najlepszych gamingowych doznan mojego zycia. @Rudiok zrob tak samo chlopie, a bedziesz plakal ze szczescia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 @Yap kumam o czym mówisz, po 6 h grania dopiero skumałem, że postać może biegać Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 17 godzin temu, Hero of Orion napisał: Logarius nie jest łatwy ale Orphan of Kos to dopiero rzeźnia. Jedyny boss którego nie zabiłem bo po 60 próbach dałem sobie spokój. W DLC są zwykli przeciwnicy którzy urastają do rangi bosów jak Shark Giants. To jest wlasnie piekno bloodborne-a i calej serii dark souls..nie kazdy boss jest tak samo trudny dla wszystkich graczy. O Orphan of Kos slyszalem bardzo duzo negatywnych opinii a mi bardzo ,,siadl,, i polozylem go za 2 podejsciem...ale logarius...je.b.any logarius....chyba 3 dni chu.ja bilem w kask..co za szpil xD Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Ta 2 ffaza walki z tym s(pipi)ysynem to jest jakis dramat XD na.pi.er.dala ta kosa jak szalony XD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 paruj nawet na jana a coś Ci tam zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Trzymaj się blisko, żeby nie napierdalał jak pojebany. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jak przechodzi do drugiej fazy to jest okazja na backstab. Zawsze trochę więcej paska zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Kurde, wciągnął mnie BB bez reszty. Myślę czy jutro jest w ogóle sens RDR 2 odebrać bo i tak napierdalam po lochach. Jedyny zarzut jaki mam to ze czasami nie mam pojęcia gdzie iść/gdzie znajduje się droga. Wąskie te korytarze... Zabiłem Blood-Starved Beast właśnie, dotarłem do bossa Pastora Amelii i nawet nie wiem czy to dobra kolejność przechodzenia gry Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Nie ma czegoś takiego jak jedyna słuszna kolejność lokacji, a generalnie jak gdzieś trafisz gdzie będzie ciężko to pewnie masz inne opcje do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Uuu, jeszcze mi się ręce trzęsą po Ojczulku zabitym za kilkunastym razem, ale uczucie niesamowite Chyba się z gierką polubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ojczulka za pierwszym razem skasowalem, aczkolwiek zostały mi chyba dwie fiolki krwi, po nim. Logarius to jest dopiero wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Jak się ogarnia parry to jest żadnym wzywaniem. Gorzej jak chce się go prać normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Kruci, wpuściłem żebraka do świątyni Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Za(pipi) go i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 10 godzin temu, Kalel napisał: Kruci, wpuściłem żebraka do świątyni Jak można się na to nabrać już po samej jego gadce mozna wywnioskować że nie ma czystych intencji w dodatku jak dobrze pamiętam to w miejscu gdzie go spotykamy jest krew i ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 W całej grze jest krew i są ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Aleeeeosssochozzi, jaki żebrak? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Byłeś w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Nyet, każualowe granie w BB sprawia, że jeszcze nie wyszedłem ze starego Yarnham, ale bawię się przednio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 7 godzin temu, Kalel napisał: W całej grze jest krew i są ciała. Sytuacja w której go znajdujesz dużo mówi. Jego ubranie, plamy krwi i ciała które leżą przy nim to rodzina a on grzebie przy ciele dziecka. W dodatku jak go wyślesz do Oedon Chapel to siedzi na zewnątrz bo w środku są kadzidła do odpędzania bestii. W dodatku gość ma opaskę na oczach co od razu powinno dać do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Czy on czasami nie wpyerdala tych zwlok przy ktorych poerwszy raz sie go spotyka? Wszystko wokol niego wrzeszczy „jestem skurkowancem, zabij mnie”. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 kur.wa tego go wzialem do kaplicy odeona, nic trzeba bedzie kur.we za.je.bac Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Najlepiej jest go wysłać do kliniki i pozwolić fałszywej Iosefce się nim zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Fałszywej? A taka miła była jak prosiła żeby jej ludzi przysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi