messer88 6 485 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 trafisz tam jeszcze tylnym wejściem to sam zobaczysz Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Wracając do poprzedniej strony, ja Logariusa ubiłem za pierwszym albo drugim podejściem o ile dobrze pamiętam ale walka była długa. Za to Kos mi dał w kość, pobawiłem się z nim 2h i dałem sobie spokój, nie mam już takiej cierpliwości jak kiedyś do gier. W Dark Souls 2 z jakimś bossem zeszło mi całą niedziele i od tamtej pory uważam na to co robię ze swoim życiem. 3 godziny temu, messer88 napisał: trafisz tam jeszcze tylnym wejściem to sam zobaczysz Ja też się zaskoczyłem jak wszedłem tam tylnym wejściem. A tą babę w kaplicy ubiłem bo wyglądała mało poczciwie. Co się dzieje jak tam sprowadzamy ludzi do tej kaplicy? Cytuj
japco 275 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Siedzą tam i z biegiem fabuły odpierdala im palma. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Nie pis cie tu chlopakom za duzo. Element zaskoczenia moze pomoc w wypelnieniu gaci. @Ukukukipamietam starcie z sierota az za dobrze. Jestem czlekiem wysokiej kultury osobistej o nienagannym zachowaniu z samokontrola masochisty, ale ta bestia wyzwolila we mnie wrzeszczace na telewizor zwierze. Wypryski na ryju, krzyki na zone i jej wypraszanie dzieci z pokoju otarly sie o patologie najwyzszego poziomu zaawansowania. Kiedy w koncu przyszla do mnie, uspokoila mnie nieco i pchnalem scierwo w zaswiaty. Po wszystkim powtarzalem sobie jaki to jestem zayebisty ogier, ze udalo mi sie go ubic, i ze nic juz mnie tak nie wyprowadzi z rownowagi do konca gry (Amygdala ftw?). 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Amygdala Jezu, pamiętam ten moment. Biegam po tej lokacji przed nią, ciągle w stresie bo z każdej strony niebezpieczeństwo, zgubiłem się w lokacji, nie wiem gdzie mam iść, biegam na pałę, nagle niechcący trafiam na amygdalę i... zabijam ją za 1 podejściem, zostając z milimetrem życia i bez fiolek xd. co za gra Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Ciezko wyobrazic sobie dzis gre z brakiem wad. Nie pamietam bym w jakimkolwiek elemencie Bloodborne widzial jakas skaze. Nic. Sama slodycz. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 Niesamowite jest w tej grze że ciągle trafiam na filmik na yt z nowym bossem Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 30 października 2018 Opublikowano 30 października 2018 9 godzin temu, Rudiok napisał: Fałszywej? A taka miła była jak prosiła żeby jej ludzi przysyłać Są dwie, a raczej były dwie :p Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Z jednej strony przeraża mnie ogrom tej gry a z drugiej zachwyca. Jak to jest wszystko połączone ze sobą przejściami Czy dalej też jest wszystko taką Metroidvanią czy są nowe osobne lokacje? To uczucie jak nazbierasz 20k krwi i zginiesz od jakiegoś noname'a a potem wracasz po to i znów cię ten sam leszcz zabija:  i jednocześnie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Bloodborne i ogrom? Osobiście tego jakoś nie odczułem jedna z bardziej liniowych gierek jeśli chodzi o lokacje. Oczywiście Dark Souls 2 ma tu pierwszeństwo. 1 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 są lokacje, do których prowadzi tylko jedna ścieżka i wyjście z nich to lampa po bossie do hunter's dream, do tego dochodzą jeszcze kilkupoziomowe lochy Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 19 godzin temu, Yap napisał: Nie pis cie tu chlopakom za duzo. Element zaskoczenia moze pomoc w wypelnieniu gaci. @Ukukukipamietam starcie z sierota az za dobrze. Jestem czlekiem wysokiej kultury osobistej o nienagannym zachowaniu z samokontrola masochisty, ale ta bestia wyzwolila we mnie wrzeszczace na telewizor zwierze. Wypryski na ryju, krzyki na zone i jej wypraszanie dzieci z pokoju otarly sie o patologie najwyzszego poziomu zaawansowania. Kiedy w koncu przyszla do mnie, uspokoila mnie nieco i pchnalem scierwo w zaswiaty. Po wszystkim powtarzalem sobie jaki to jestem zayebisty ogier, ze udalo mi sie go ubic, i ze nic juz mnie tak nie wyprowadzi z rownowagi do konca gry (Amygdala ftw?). W pewnym momencie zgubiłem się czy piszesz o żonie czy o bossie xd 1 Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 Bardzo szanuje Bloodborne ale jak ktoś pisze o ogromie tej gry to ewidentnie nie grał w soulsy. Bloodborne jest mocno spłycony względem soulsów jeśli chodzi o mechanikę walki, możliwości rozwoju postaci czy dostępny oręż. Nie ma też tego mindfucka ,że jakieś lokalizacje są ze sobą połączone. Pod tym względem jedyna u mnie króluje chociaż nie wiem czy to nie kwestia tego ,że była pierwsza. W Bloodborne bardzo mi się podobały te soulsowe lokalizacje jak las czy wioska czy końcówka podstawki. Miasto mnie szczerze zmęczyło powtarzalnością, dla mnie było go trochę za dużo. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 5 godzin temu, Rudiok napisał: Z jednej strony przeraża mnie ogrom tej gry a z drugiej zachwyca. Jak to jest wszystko połączone ze sobą przejściami Czy dalej też jest wszystko taką Metroidvanią czy są nowe osobne lokacje? To uczucie jak nazbierasz 20k krwi i zginiesz od jakiegoś noname'a a potem wracasz po to i znów cię ten sam leszcz zabija:  i jednocześnie 20k ? Swego czasu 350k poszło się kochać w lochach Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 31 października 2018 Opublikowano 31 października 2018 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Bardzo szanuje Bloodborne ale jak ktoś pisze o ogromie tej gry to ewidentnie nie grał w soulsy. No właśnie nie grałem i jestem jak dziecko we mgle, wszystko jest dla mnie nowe 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 1 listopada 2018 Opublikowano 1 listopada 2018 Dks1 nic nie pobije jezeli chodzi polaczenie lokacji. Absolutne mistrzostwo. Bloodborne akurat jest dosc mocno liniowy ale o tak gra jest (pipi)a epicka Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Blood-starved beast przy 5 podejściu, po nauczeniu się jego ataków, dopakowaniu postaci i z pełnymi gaciami Amelia za to przy 1 podejściu. Co za gierka. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Kazdy kolejny boss to bolesna erekcja. Ciekawe, ze czasem mialem problem z zaciukaniem bossa z pomoca pomagiera, a “solo” zazwyczaj padal za pierwszym razem. Baw sie dobrze. Im dalej tym lepiej. Maly spoiler. W pewnym momencie bedziesz mogl zdobyc emotke Make Contact. Nie napisze nic wiecej. Wykorzystaj ja w odpowiednim momencie . Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Kurcze chyba zrobie sobie run po goty gierkach - na pierwszy ogień pójdzie gaiden black, potem 2 a na koniec wejdzie 4 raz Bloodborne. Jakoś gram w nowe gry (rdr, czy spider man) ale nie mam takiej zajawki. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Po Amelii otworzyło mi się trochę dróg, co robić lepiej najpierw: Zakazany las, Hemwick czy Granicę koszmaru? Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Hemwick najpierw, dostaniesz jakiś przedmiot, już nie pamiętam co ale będzie. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 jak chcesz troche dopakowac postac to polecam polatac po zakazanym lesie Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Kolega wyżej ma rację. Do Hamwick zdáżysz, a...no nie bede spoilerowal. Po prostu idz do lasu. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Przecież jak ogarnie teraz las to do hemwick bedzie przekokszony. Imo lepiej tam najpierw potem las. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Zrobiłem Hemwick bez jednego zgonu, poczułem się jak koks. A potem jakimś cudem wylądowałem przy Darkbeast Paarl i po 5 zgonie już chciałem rzucać padem. No przekoksowany boss kurde bele. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi