messer88 6 418 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 trafisz tam jeszcze tylnym wejściem to sam zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Wracając do poprzedniej strony, ja Logariusa ubiłem za pierwszym albo drugim podejściem o ile dobrze pamiętam ale walka była długa. Za to Kos mi dał w kość, pobawiłem się z nim 2h i dałem sobie spokój, nie mam już takiej cierpliwości jak kiedyś do gier. W Dark Souls 2 z jakimś bossem zeszło mi całą niedziele i od tamtej pory uważam na to co robię ze swoim życiem. 3 godziny temu, messer88 napisał: trafisz tam jeszcze tylnym wejściem to sam zobaczysz Ja też się zaskoczyłem jak wszedłem tam tylnym wejściem. A tą babę w kaplicy ubiłem bo wyglądała mało poczciwie. Co się dzieje jak tam sprowadzamy ludzi do tej kaplicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Siedzą tam i z biegiem fabuły odpierdala im palma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Nie pis cie tu chlopakom za duzo. Element zaskoczenia moze pomoc w wypelnieniu gaci. @Ukukukipamietam starcie z sierota az za dobrze. Jestem czlekiem wysokiej kultury osobistej o nienagannym zachowaniu z samokontrola masochisty, ale ta bestia wyzwolila we mnie wrzeszczace na telewizor zwierze. Wypryski na ryju, krzyki na zone i jej wypraszanie dzieci z pokoju otarly sie o patologie najwyzszego poziomu zaawansowania. Kiedy w koncu przyszla do mnie, uspokoila mnie nieco i pchnalem scierwo w zaswiaty. Po wszystkim powtarzalem sobie jaki to jestem zayebisty ogier, ze udalo mi sie go ubic, i ze nic juz mnie tak nie wyprowadzi z rownowagi do konca gry (Amygdala ftw?). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Amygdala Jezu, pamiętam ten moment. Biegam po tej lokacji przed nią, ciągle w stresie bo z każdej strony niebezpieczeństwo, zgubiłem się w lokacji, nie wiem gdzie mam iść, biegam na pałę, nagle niechcący trafiam na amygdalę i... zabijam ją za 1 podejściem, zostając z milimetrem życia i bez fiolek xd. co za gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ciezko wyobrazic sobie dzis gre z brakiem wad. Nie pamietam bym w jakimkolwiek elemencie Bloodborne widzial jakas skaze. Nic. Sama slodycz. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Niesamowite jest w tej grze że ciągle trafiam na filmik na yt z nowym bossem Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 9 godzin temu, Rudiok napisał: Fałszywej? A taka miła była jak prosiła żeby jej ludzi przysyłać Są dwie, a raczej były dwie :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Z jednej strony przeraża mnie ogrom tej gry a z drugiej zachwyca. Jak to jest wszystko połączone ze sobą przejściami Czy dalej też jest wszystko taką Metroidvanią czy są nowe osobne lokacje? To uczucie jak nazbierasz 20k krwi i zginiesz od jakiegoś noname'a a potem wracasz po to i znów cię ten sam leszcz zabija:  i jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Bloodborne i ogrom? Osobiście tego jakoś nie odczułem jedna z bardziej liniowych gierek jeśli chodzi o lokacje. Oczywiście Dark Souls 2 ma tu pierwszeństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 są lokacje, do których prowadzi tylko jedna ścieżka i wyjście z nich to lampa po bossie do hunter's dream, do tego dochodzą jeszcze kilkupoziomowe lochy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 19 godzin temu, Yap napisał: Nie pis cie tu chlopakom za duzo. Element zaskoczenia moze pomoc w wypelnieniu gaci. @Ukukukipamietam starcie z sierota az za dobrze. Jestem czlekiem wysokiej kultury osobistej o nienagannym zachowaniu z samokontrola masochisty, ale ta bestia wyzwolila we mnie wrzeszczace na telewizor zwierze. Wypryski na ryju, krzyki na zone i jej wypraszanie dzieci z pokoju otarly sie o patologie najwyzszego poziomu zaawansowania. Kiedy w koncu przyszla do mnie, uspokoila mnie nieco i pchnalem scierwo w zaswiaty. Po wszystkim powtarzalem sobie jaki to jestem zayebisty ogier, ze udalo mi sie go ubic, i ze nic juz mnie tak nie wyprowadzi z rownowagi do konca gry (Amygdala ftw?). W pewnym momencie zgubiłem się czy piszesz o żonie czy o bossie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Bardzo szanuje Bloodborne ale jak ktoś pisze o ogromie tej gry to ewidentnie nie grał w soulsy. Bloodborne jest mocno spłycony względem soulsów jeśli chodzi o mechanikę walki, możliwości rozwoju postaci czy dostępny oręż. Nie ma też tego mindfucka ,że jakieś lokalizacje są ze sobą połączone. Pod tym względem jedyna u mnie króluje chociaż nie wiem czy to nie kwestia tego ,że była pierwsza. W Bloodborne bardzo mi się podobały te soulsowe lokalizacje jak las czy wioska czy końcówka podstawki. Miasto mnie szczerze zmęczyło powtarzalnością, dla mnie było go trochę za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 5 godzin temu, Rudiok napisał: Z jednej strony przeraża mnie ogrom tej gry a z drugiej zachwyca. Jak to jest wszystko połączone ze sobą przejściami Czy dalej też jest wszystko taką Metroidvanią czy są nowe osobne lokacje? To uczucie jak nazbierasz 20k krwi i zginiesz od jakiegoś noname'a a potem wracasz po to i znów cię ten sam leszcz zabija:  i jednocześnie 20k ? Swego czasu 350k poszło się kochać w lochach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Bardzo szanuje Bloodborne ale jak ktoś pisze o ogromie tej gry to ewidentnie nie grał w soulsy. No właśnie nie grałem i jestem jak dziecko we mgle, wszystko jest dla mnie nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dks1 nic nie pobije jezeli chodzi polaczenie lokacji. Absolutne mistrzostwo. Bloodborne akurat jest dosc mocno liniowy ale o tak gra jest (pipi)a epicka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Blood-starved beast przy 5 podejściu, po nauczeniu się jego ataków, dopakowaniu postaci i z pełnymi gaciami Amelia za to przy 1 podejściu. Co za gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Kazdy kolejny boss to bolesna erekcja. Ciekawe, ze czasem mialem problem z zaciukaniem bossa z pomoca pomagiera, a “solo” zazwyczaj padal za pierwszym razem. Baw sie dobrze. Im dalej tym lepiej. Maly spoiler. W pewnym momencie bedziesz mogl zdobyc emotke Make Contact. Nie napisze nic wiecej. Wykorzystaj ja w odpowiednim momencie . Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Kurcze chyba zrobie sobie run po goty gierkach - na pierwszy ogień pójdzie gaiden black, potem 2 a na koniec wejdzie 4 raz Bloodborne. Jakoś gram w nowe gry (rdr, czy spider man) ale nie mam takiej zajawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Po Amelii otworzyło mi się trochę dróg, co robić lepiej najpierw: Zakazany las, Hemwick czy Granicę koszmaru? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Hemwick najpierw, dostaniesz jakiś przedmiot, już nie pamiętam co ale będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 jak chcesz troche dopakowac postac to polecam polatac po zakazanym lesie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Kolega wyżej ma rację. Do Hamwick zdáżysz, a...no nie bede spoilerowal. Po prostu idz do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Przecież jak ogarnie teraz las to do hemwick bedzie przekokszony. Imo lepiej tam najpierw potem las. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Zrobiłem Hemwick bez jednego zgonu, poczułem się jak koks. A potem jakimś cudem wylądowałem przy Darkbeast Paarl i po 5 zgonie już chciałem rzucać padem. No przekoksowany boss kurde bele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi