Gość Rozi Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jest niezwykle istotny, tyle Ci powiem. Po zabiciu go dużo się zmieniło w świecie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 GRANT US EYES Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ahhh, Kos... or some say Kosm... Do you hear our prayers? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 A corpse... should be left well alone. Oh, I know very well. How the secrets beckon so sweetly. Only an honest death will cure you now. Liberate you, from your wild curiosity marcinie, czujesz slyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Najlepszy boss Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 20 minut temu, Dr1zzt napisał: Najlepszy boss a w sumie to teraz dopiero na to trafiłem, marysia wstępnie miała mieć trochę inną gadkę Spoiler https://fextralife.com/bloodborne-cut-content-lady-maria-of-the-astral-clocktower/ dobrze że zrezygnowali, finalna o wiele lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Dzisiaj drugie podejście do Amygdali w splugawionym kielichu. Ciężko biegać pod jej nogami bez oberwania, a jak wystawi łeb na ziemi to starczy mi na góra 1-2 hity, bo mam mały zasięg Gdyby nie było tej kary -50% HP to można by ryzykować i tłuc na ile staminy starczy, a tak trzeba szanować zdrówko. Niesamowita gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Cainhurst piękna miejscówka Tylko te je.ba.ne komaropodobne stwory na początku zniechęcają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Moją ulubioną jest Hemwick. Czarownice, tańce, spiczaste dachy. Jakbym trafił do splugawionej bajki. Cudo Szkoda tylko, że boss wujowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 10 godzin temu, Rudiok napisał: Cainhurst piękna miejscówka Tylko te je.ba.ne komaropodobne stwory na początku zniechęcają. Zostaw je w cholere. O ile dobrze pamietam nie zabilem ani jednego. Pedem do wrot, otwierasz i bawisz sie tym co za nimi. Te pijawki mozna o kant tylka rozbic. Zamek ma bardzo miodne miejscowki. Najpierw jednak skoncentruj sie na zlokalizowaniu skrotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Te pijawy sa fantastyczne do farmienia blood echoes. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 te pajęczaki najłatwiej bić od boku, wtedy nic nie robią poza skokiem warto mieć je obcykane, bo czasem pojawiają się w lochach po wyczyszczeniu jakiejś miejscówki i głupio by było wtopić z nimi w drodze powrotnej Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Zamek w cainhurst?bedzie j.ebanie mocno przy logariusie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Nawet gościa jeszcze nie spotkałem a już sr.am po gaciach Ale muszę teraz trochę pofarmić echa bo dopiero ogarnąłem, że mam za słabe arcane do "czarów". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Oj mogłeś nie iść w Arcane przy pierwszym przejściu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Wlasnie @Rudiok..w jakie statystyki pakujesz?i z czym biegasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 2 godziny temu, BieŃ napisał: Zamek w cainhurst?bedzie j.ebanie mocno przy logariusie xD Dla mnie jeden z najtrudniejszych bossow z repertuaru FS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 14 minut temu, BieŃ napisał: Wlasnie @Rudiok..w jakie statystyki pakujesz?i z czym biegasz? Vitality, strength i endurance. Biegam na zmianę z cleaverem i toporem, czasem ludwig a na bossów tonitrus. Arcane z 15 by się przydało, bo mam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Wal w siłę i niszcz wszystkich potężnym Mieczem Ludwiga. Arcane i inne zabawy zostaw na NG+. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 13 minut temu, standby napisał: Dla mnie jeden z najtrudniejszych bossow z repertuaru FS +1 Sku.rwiel mocno mnie wymeczyl..ale piekno tych gierek od FS jest takie ze Rudiok np. moze go pyknac za 2 podejsciem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 8 minut temu, Rozi napisał: Wal w siłę i niszcz wszystkich potężnym Mieczem Ludwiga. Arcane i inne zabawy zostaw na NG+. Jakoś się nie mogę ciągle do tego Ludwiga przekonać, za duże opóźnienie ma między ciosami jak dla mnie. Ale może jeszcze potestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 I o to chodzi - wkładasz w P O C H W Ę i napierdalasz dwa razy, potem uniki. Nikt się nie oprze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Trzeba było pójsć w skilla jak wolisz szybkie bronie Choć moim zdaniem bronie skalujące się z siłą są całkiem w pytę, ale głównie dzięki DLC. Pisałem już wczesniej własnie o moonlight swordzie i pizza cutter i cały czas nimi pogrywam i jest bardzo elegancko. Rozi napisał, że przy pierwszym przejsciu nie ma sensu w arcane ładować, ale ja zacząłem jak dobiłem do 40 srt i taki tonitrus czy księżycowy mieczyk fajnie się skaluje. Największy błąd to byłoby chyba dodawać w bloodtinge za pierwszym przejsciem, bo pierwszą z ciekawszych broni jest szansa dostać własnie w Cainhurst, a potem DLC. Wczoraj po niezliczonych próbach pokonałem tę sucz Amygdale w dungeonach Najtrudniejsze co mnie narazie w tej grze spotkało i już miałem chęć wyłączyć konsolę, ale poszedłem ostatni raz i się udało. W ch.uj silna w 3 etapie i kara do HP to czyste przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Burka pchnales bez problemu? Uwazany jest przez wielu za najtrudniejszego bossa w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Yap napisał: Burka pchnales bez problemu? Uwazany jest przez wielu za najtrudniejszego bossa w grze. Chodzi Ci o tego psa co sra ogniem? Z nim mocno zachowawczo się biłem, bo za(pipi)iscie tankowaty no i wybucha. Czekałem sporo na moment co by go w mordę lać i się udało W sumie już niedługo mam do końca gry, więc gdybym miał wybrać 3 bossów przy których jajka się pociły to: 1. Amygdala z lochów 2. Kos 3. Stara (pipi)ina Gascoine XD Bezczelnie zweryfikował mojego skilla w BB jak dwa lata temu ją kupiłem po czym odstawiłem gierkę na półkę, aż do teraz. Będąc dzisiaj przy prawie wymaksowanej gierce, cofnąłbym się najchętniej w czasie i sprzedał sobie lepe na otrzeźwienie, bo gra jest wybitna Edytowane 16 Listopada 2018 przez Bartolini Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi