McDrive 3 079 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jemu chyba chodzi o łowców z miasta przed walką z One reborn, a nie o Cieniach z lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Teraz, McDrive napisał: Jemu chyba chodzi o łowców z miasta przed walką z One reborn, a nie o Cieniach z lasu. Ta jest. Cienie to z palcem w du.pie, ale tych trzech skur.ysynów Łowców to za dużo na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Teraz, Rudiok napisał: Ta jest. Cienie to z palcem w du.pie, ale tych trzech skur.ysynów Łowców to za dużo na raz. Łowcy w tej grze potrafią napsuć krwi bardziej niż niektórzy bossowie. DLC w tej sprawie jest jeszcze lepsze :p Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ja olałem tych łowców bo bez wsparcia ich sie nie da (jeden zabija jednym strzałem ) Aktualnie napisy końcowe, true ending z podstawki. Dobra giera, ale czy generacji? Nie jestem przekonany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Aaaa, no tak. Tez sie zdziebko przy nich irytowalem, ale oto jest izi mefyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 jeden z questu eileen jest gorszy od tej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ten z questu Eileen to najgorsze ścierwo w ogóle w soulsbornach. Nie ma lepszego testu umiejętności w całej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 no i jeszcze studnia 2gie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Tu jest cos gorszego od studni? O jaki dokladnie quest chodzi bo dawno temu juz to przeszedlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 17 minut temu, Ma_niek napisał: Tu jest cos gorszego od studni? O jaki dokladnie quest chodzi bo dawno temu juz to przeszedlem. O tą walkę chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) 12 godzin temu, Rudiok napisał: Ta jest. Cienie to z palcem w du.pie, ale tych trzech skur.ysynów Łowców to za dużo na raz. Aaaa, no to jest jedyny sposób taki, żeby ich wabić pojedynczo na schodach. Uderzać mocnym ciosem i uciekać. A Crow zaczął sam sobie odbierać życie, więc trzeba tylko było unikać i uderzać, nie był zbyt trudny. Studnie przycheesowałem, więc XD Ale Laurence i Ludwig dla mnie gorsi od wszystkiego. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Nie chodzi o walkę z Eileen tylko to jak się jej quest line kończy a jest tam imo najtrudniejszy npc jaki jest w grze. Bez dobrego parry to tak średnio powiem. Edit - chociaż jak patrzę na filmik od Bartoliniego to jest i na niego sposób. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ja pierniczę, oczywiście miałem na myśli Crow of Cainhurst w Katedrze, ale faktycznie mi problemów za dużych nie sprawił. Chyba trzeba przejść grę znowu, bo zapomniałem już z niej dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fakt odbiera sobie życie, do tego wycofuje się przy schodach ale łatwo coś w drodze s(pipi)ić. To chyba po prostu indywidualna kwestia. Na bossów zawsze znalazłem jakiegoś haka, nawet na Laurenca ale ten skur.wiel grał na moich endgame'owych postaciach jak na skrzypcach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 5 godzin temu, Yap napisał: Aaaa, no tak. Tez sie zdziebko przy nich irytowalem, ale oto jest izi mefyd. O kurde niezły cheese Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) chyba przepakowalem postac. gram pierwszy raz, Amelia padla w jakies 4 minuty za pierwszym razem ... tak sie powinno grac? a teraz Paarl w 2 minuty... chyba jednak cos zyebalem Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jesteś po prostu dobry, urodzony gracz. Załóż wątek na fextralife 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 czy potem moje farmienie i szybkie levelowanie zemsci jakimis wyskalowanymi do poziomu bossow mobkami, czy juz teraz wszyscy beda na popchniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Grindowałeś w RPGu akcji i masz teraz problem? Fascynujące. To nie jRPG ,że masz odnawiać i tłuc mobki aby zdobywać coraz więcej poziomów. To samo zrobiłem jak przechodziłem pierwszy raz Dark Souls i w lesie wbiłem chyba z 50 lvl ale nie robiłem z tego problemu ,że bossowie padają jak muchy. New Game + cię czeka. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 nie jest to specjalny problem, po prostu nie spodziewalem sie tak skutecznego wyOPienia juz po 3 bossie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jak nie będziesz grindował to będziesz jeszcze zagryzał zęby. Jak będziesz miał problem z jakimś bossem to wtedy warto podłapać poziomów. Chociaż w Bloodborne nie ma za wiele dobrych miejscówek do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) no poki co to yahargul pomoglo troche nabrac skilla w unikach, paringu tych frajerow z workami i dzieki temu nieco sie dopakowalem. wiem co mnie czeka, bo gralem na spole rok temu, ale teraz zachcialo mi sie skonczyc gre samemu i bez wzywania wsparcia. ng+ chyba sobie odpuszcze, bo zanim to skoncze, to wyjdzie residencik Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Doszedłem do Kosa z dodatku bez parowania Później po kilku męczących godzinach zostawiłem tą grę w cholerę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Orhpan wyglada za(pipi)iscie, po gwiazdce odpale dodatek i z checia sie troche z nim pogimnastykuje, natomiast Cienie Yharnam wygladaja na cheap hard, pamietam ile sie ziomek z nimi yebau. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi