Gość Rozi Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Nie wiem, czy piesek, albo Headless Bloodletting Beast są na strzała. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 3 minuty temu, Rozi napisał: Nie wiem, czy piesek, albo Headless Bloodletting Beast są na strzała. Mówie o mobach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 może grać do góry nogami a lochy i tak będą c0rewsko nudne. Tfu! te yebane lochy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 No właśnie nudne, ale do platynki by zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ja robiłem po jednym poziomie i trochę przerwy bo tak ciągiem to faktycznie jest praktycznie cały czas to samo z małymi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Tylko pytanie - man zrobiony kielich 1 poziomu. Teraz mam go usunąć i zrobić nowy czy iść od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Następne kielichy powinienes odpalić przy kolejnych nagrobkach. Jest ich chyba 7 i tyle wystarczy do zrobienia platyny. Tylko musisz przeczytać które i jakie wymogi mają, bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Będziesz musiał usunąć 1 kielich żeby odpalić ostatni loch. Ale to dopiero później. Jeżeli chodzi o materiały do tworzenia kielichów to da się je farmić w lochach, chociaż większość powinna wpaść naturalnie, można tez kupować troche za insight. Jest jeden wyjątek i to jest living string. Polecam sprawdzić w necie gdzie się go znajduje bo to nie jest oczywiste. Jak nie masz tego przedmiotu to nie idź do NG+ bo będziesz musiał posunąć fabułę prawie do samego końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Mam za sobą około 14 godzin, kilku bossów załatwionych, teraz chyba czas na Forbidden Woods, które przypuszczam, że będzie czymś w stylu Farron Keep z DkS3. Także będzie ciekawie. Ogólnie wrażenia do tej pory niesamowicie pozytywne. Strasznie podoba mi się wymuszenie innego stylu grania niż w pozostałych tytułach From. Trochę zajęło mi przestawienie się z typowego combo miecz + tarcza na samą kosę (a obecnie na ostrze Ludwiga) i bardziej agresywne podejście do przeciwników, ale cieszę się, że tak to w BB wygląda. O muzyce, grafice, lokacjach czy bossach powiedziano już wszystko. Ogromny plus za każdy z tych elementów. O dziwo nawet fabularnie, w odróżnieniu od Soulsów, staram się to jakoś poskładać, śledzić losy przypadkowych npców i nie porzucać żadnych wątków pobocznych. Podejrzewam, że przede mną sporo zabawy, a do tego w kolejce czeka Old Hunters, o którym słyszałem same pozytywy. Tylko jak ja po tym wszystkim wrócę do DkS2 - jedynego souls-like'a w którego jeszcze nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 2 godziny temu, Bigby napisał: Tylko jak ja po tym wszystkim wrócę do DkS2 - jedynego souls-like'a w którego jeszcze nie grałem. Nie musisz. Odpuść sobie i po prostu uznaj, że coś takiego nie istnieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nie słuchaj go. Zagraj, ale traktuj jak fanfiction w branży gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 DS2 też jest mega, zagraj i się przekonaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Mocno rosnie stopien trudnosci w dlc wzgledem podstawy? I na ile h mniej-wiecej starcza ten dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 tak jest trudniejsze dlc, zależy jak grasz ale myślę że kilka godzin spokojnie zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, michu86- napisał: Mocno rosnie stopien trudnosci w dlc wzgledem podstawy? I na ile h mniej-wiecej starcza ten dodatek? Z tego co pamiętam to lubisz wyzwania. Wbijaj do DLC koło 70 lvl i będzie dobrze. Dodatek zajął mi koło 8 godzin. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nie wlaczalem BB od roku minimum - o ile dobrze pamietam to lv mam min. 130, grindowalem, zeby ukryc braki w skillu lol. No to chyba wroce bo musze jeszcze platynke wbic - bo tez mi niewiele zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Kurla no mam nadzieje ze sie rozkreci troche pozniej, poki co szalu nie ma. Warto inwestowac w upgrade startowej broni? Czy lepiej zachowac na cos innego? Poki co amelia ubita i lece dalej. A ten skur,wysyn z shotgunem na prawo od wejscia do kaplicy to najtanszy zabieg w historii gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 jak Ci pasuje moveset broni i się skaluje z czymś w co zamierzasz pakować to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ja całą grę przeszedłem rozpruwaczem czyli podstawową bronią od początku. Jakoś najlepiej się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Ludwiczek, po dodatku Rakuyo Grabek proszę mi nie bluznic na BB. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ja się w końcu przekonałem do Ludwiga, na zmianę z Tonitrusem i toporem i nic mi więcej nie trzeba. Miałem ochotę na Ostrza, ale zaatakowałem Eileen przez przypadek i potem ją zapomniałem zabić Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Rozpruwacz i Ludwig to jak dla mnie najlepsze bronie w BB. Ta druga świetna jest na ognistego psa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 3 godziny temu, King Arthur napisał: Rozpruwacz i Ludwig to jak dla mnie najlepsze bronie w BB. Ta druga świetna jest na wszystko. Poprawiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
King Arthur 8 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 20 minut temu, Masorz napisał: Poprawiłem. W sumie racja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Kielony robic na biezaco czy zostawic na kiedystam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi