Opublikowano 13 grudnia 20186 l Nie wiem, czy piesek, albo Headless Bloodletting Beast są na strzała. Edytowane 13 grudnia 20186 l przez Rozi
Opublikowano 13 grudnia 20186 l 3 minuty temu, Rozi napisał: Nie wiem, czy piesek, albo Headless Bloodletting Beast są na strzała. Mówie o mobach.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l może grać do góry nogami a lochy i tak będą c0rewsko nudne. Tfu! te yebane lochy
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Ja robiłem po jednym poziomie i trochę przerwy bo tak ciągiem to faktycznie jest praktycznie cały czas to samo z małymi zmianami.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Tylko pytanie - man zrobiony kielich 1 poziomu. Teraz mam go usunąć i zrobić nowy czy iść od początku?
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Następne kielichy powinienes odpalić przy kolejnych nagrobkach. Jest ich chyba 7 i tyle wystarczy do zrobienia platyny. Tylko musisz przeczytać które i jakie wymogi mają, bo nie pamiętam.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Będziesz musiał usunąć 1 kielich żeby odpalić ostatni loch. Ale to dopiero później. Jeżeli chodzi o materiały do tworzenia kielichów to da się je farmić w lochach, chociaż większość powinna wpaść naturalnie, można tez kupować troche za insight. Jest jeden wyjątek i to jest living string. Polecam sprawdzić w necie gdzie się go znajduje bo to nie jest oczywiste. Jak nie masz tego przedmiotu to nie idź do NG+ bo będziesz musiał posunąć fabułę prawie do samego końca.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Mam za sobą około 14 godzin, kilku bossów załatwionych, teraz chyba czas na Forbidden Woods, które przypuszczam, że będzie czymś w stylu Farron Keep z DkS3. Także będzie ciekawie. Ogólnie wrażenia do tej pory niesamowicie pozytywne. Strasznie podoba mi się wymuszenie innego stylu grania niż w pozostałych tytułach From. Trochę zajęło mi przestawienie się z typowego combo miecz + tarcza na samą kosę (a obecnie na ostrze Ludwiga) i bardziej agresywne podejście do przeciwników, ale cieszę się, że tak to w BB wygląda. O muzyce, grafice, lokacjach czy bossach powiedziano już wszystko. Ogromny plus za każdy z tych elementów. O dziwo nawet fabularnie, w odróżnieniu od Soulsów, staram się to jakoś poskładać, śledzić losy przypadkowych npców i nie porzucać żadnych wątków pobocznych. Podejrzewam, że przede mną sporo zabawy, a do tego w kolejce czeka Old Hunters, o którym słyszałem same pozytywy. Tylko jak ja po tym wszystkim wrócę do DkS2 - jedynego souls-like'a w którego jeszcze nie grałem.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l 2 godziny temu, Bigby napisał: Tylko jak ja po tym wszystkim wrócę do DkS2 - jedynego souls-like'a w którego jeszcze nie grałem. Nie musisz. Odpuść sobie i po prostu uznaj, że coś takiego nie istnieje.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Autor Nie słuchaj go. Zagraj, ale traktuj jak fanfiction w branży gier.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Mocno rosnie stopien trudnosci w dlc wzgledem podstawy? I na ile h mniej-wiecej starcza ten dodatek?
Opublikowano 23 grudnia 20186 l tak jest trudniejsze dlc, zależy jak grasz ale myślę że kilka godzin spokojnie zajmie
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 2 godziny temu, michu86- napisał: Mocno rosnie stopien trudnosci w dlc wzgledem podstawy? I na ile h mniej-wiecej starcza ten dodatek? Z tego co pamiętam to lubisz wyzwania. Wbijaj do DLC koło 70 lvl i będzie dobrze. Dodatek zajął mi koło 8 godzin. Edytowane 23 grudnia 20186 l przez giger_andrus
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Nie wlaczalem BB od roku minimum - o ile dobrze pamietam to lv mam min. 130, grindowalem, zeby ukryc braki w skillu lol. No to chyba wroce bo musze jeszcze platynke wbic - bo tez mi niewiele zostalo.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Kurla no mam nadzieje ze sie rozkreci troche pozniej, poki co szalu nie ma. Warto inwestowac w upgrade startowej broni? Czy lepiej zachowac na cos innego? Poki co amelia ubita i lece dalej. A ten skur,wysyn z shotgunem na prawo od wejscia do kaplicy to najtanszy zabieg w historii gamingu
Opublikowano 24 grudnia 20186 l jak Ci pasuje moveset broni i się skaluje z czymś w co zamierzasz pakować to warto.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Ja całą grę przeszedłem rozpruwaczem czyli podstawową bronią od początku. Jakoś najlepiej się sprawdza.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Ludwiczek, po dodatku Rakuyo Grabek proszę mi nie bluznic na BB. Edytowane 24 grudnia 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Ja się w końcu przekonałem do Ludwiga, na zmianę z Tonitrusem i toporem i nic mi więcej nie trzeba. Miałem ochotę na Ostrza, ale zaatakowałem Eileen przez przypadek i potem ją zapomniałem zabić
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Rozpruwacz i Ludwig to jak dla mnie najlepsze bronie w BB. Ta druga świetna jest na ognistego psa.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l 3 godziny temu, King Arthur napisał: Rozpruwacz i Ludwig to jak dla mnie najlepsze bronie w BB. Ta druga świetna jest na wszystko. Poprawiłem.