Opublikowano 13 marca 201510 l Najlepsze miejsce na pre order zeby dostac gre w dniu premiery albo tuz przed to...?
Opublikowano 13 marca 201510 l No właśnie. Co wy macie z tymi preorderami? Ja rozumiem mieszkać na wsi, ale koleś z Wawy?
Opublikowano 13 marca 201510 l Bo te 2 dyszki taniej, wiesz. Ja tam na ten tytul akurat skapic nie musze.
Opublikowano 13 marca 201510 l Za każdem razem jak ogladam jakiś materiał z tej gry instaboner, jezu przeciez tu klimat mozna kroic Saw Cleaverem, po prostu genialne, jednak nie zaluje zakupu PS4 - a napewno nie pozaluje zakupu Bloodborne, nawet w teori jesli by zepsuli gierke pod wszystkimi aspektami, to i tak niszczy klimatem.
Opublikowano 13 marca 201510 l Normalnie wbijam na jakikolwiek sklep w day one. W ktorym sklepie na 100% bedzie collectors edition w day one? Bo ja sie boje ze wbije na piec sklepow i nie bedzie.
Opublikowano 13 marca 201510 l No ja w ultimie steelbook zamówiłem. Mnie nigdy nie zawiedli i w dzień premiery miałem
Opublikowano 13 marca 201510 l Ja chyba jednak na empik.com kolekcjonerke wezme, bo najtansza i niewiele drozsza od zwyklej. Dodatkowo punkty payback i git.
Opublikowano 13 marca 201510 l Bo te 2 dyszki taniej, wiesz. Ja tam na ten tytul akurat skapic nie musze. Nie taniej tylko, zeby miec wczesniej niz w dzien premiery Lub ktos moze chciec kolekcjonerke itd
Opublikowano 14 marca 201510 l Czy jeżeli premiera gry jest na 25.03 to oznacza, że OD RANA ten tytuł będzie dostępny w sklepach? Pytam z Waszego doświadczenia, bo ja nie pamiętam żebym kiedykolwiek kupował grę w dniu premiery. Musi być z rana dostępne, bo jak nie to dopiero zagram po świętach
Opublikowano 14 marca 201510 l Pod koniec roku w Japonii pojawi się 32cm figurka z gry. Chętnie bym ja widział u siebie na półce, ale zapewne cena będzie zaporowa. PS. Powinni właśnie taką dodawać do Nightmare edition, wówczas nawet przez sekundę bym się nie zastanawiał nad kupnem. Edytowane 14 marca 201510 l przez YETI
Opublikowano 14 marca 201510 l Japońskie barony grają na Bravii 4k. https://www.youtube.com/watch?v=isnrT66uTu4 5:51, 7:35 xDDDDDDDDD PS. Jest kilka lepszych momentów Edytowane 14 marca 201510 l przez YETI
Opublikowano 14 marca 201510 l Gdyby mi taka AZJATKA przed TV weszla to bym zaraz pada odlozyl i sie nia porzadnie zajął Edytowane 14 marca 201510 l przez Velius