Ma_niek 857 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) Gra nazywa się Bloodborne. Wyjdzie w 2015 roku. Edytowane 10 czerwca 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Trailer przywodzi na myśli mi Nightmare Creatures i bardzo mnie się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Rzeczywiście, dobre skojarzenie. Zapowiadają się cięższe klimaty niż wiadoma seria i bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) W tym tygodniu mają pokazać więcej. A Terrifying New World: Journey to a horror-filled gothic city where deranged mobs and nightmarish creatures lurk around every corner.Strategic Action Combat: Armed with a unique arsenal of weaponry, including guns and saw cleavers, you'll need wits, strategy and reflexes to take down the agile and intelligent enemies that guard the city's dark secrets.A New Generation of Action RPG: Stunningly detailed gothic environments, atmospheric lighting, and advanced new online experiences showcase the power and prowess of the PlayStation®4 system. Edytowane 10 czerwca 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) Trailer przywodzi na myśli mi Nightmare Creatures i bardzo mnie się to podoba. Rzeczywiście, dobre skojarzenie. Zapowiadają się cięższe klimaty niż wiadoma seria i bdb. Nie wiem, ale jakoś mam wrażenie że to chyba będzie powrót do serii Nigtmare Creatures, screeny jak najbardziej pasują klimatem no i ten shotugun + te psy to może być to Pierwszy raz sam sie zacytauje < lol >, ale mówilem już o tym jakbył ten pierwszy "leaked" gameplay Edytowane 10 czerwca 2014 przez Krzysztof Tomczak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Dzisiaj godzinna sesja z Miyazakim. No i Kotaku będzie miało nowe info. Dam linka jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Dzisiaj godzinna sesja z Miyazakim. No i Kotaku będzie miało nowe info. Dam linka jak będzie. Kur<wa proszę powiedz, że nie wcześniej niż o 20:30. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Albo jednak jutro. Nie wiem czy będzie livestream ze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Info z Famitsu: - Spring 2015 release window- They started work on this right after finishing Artorias of the Abyss, targeting Sony's new hardware- The world and story is completely new, and the setting takes full advantage of the PS4's capabilities- They're targeting 30fps at 1080p- The keywords for the game is "blood" and "beast"- There will be melee and long range weapons (guns) this time- Character customization is confirmed- There will be no map display in the game- He wants combat to not just focus on action but also the strategic element- The combat in the game is designed to feel like a life or death struggle- There will be online elements of some sort, and it will involve players "discovering" together oh god, będę potrzebował PS4 w 2015, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Design i klimacik pierwsza klasa.Liczę,że na TGS pokażą jakieś skrawki gameplay'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 trailer pierwsza klasa, ale jak to bedzie gra w stylu Dark/Demon Souls to podziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Za trudna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Spoko, nikogo opinia xbota. Gra zapowiada sie super, fajnie że scenerie przenieśli do miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 to z jakiego trailera byl ten wyciek ze to project beast? bylem pewny ze to byly fragmenty tego z e3 tylko ktos dostal sie w ich posiadanie wczesniej, a tu sie okazuje ze to cos calkiem innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Ja z grami typu Souls mam jeden problem - nie można w nie pograć od czasu do czasu po godzinie - dwie, tylko trzeba siedzieć non toper i grać ciągiem żeby nie wyjść z wprawy. Dark Souls do tej pory leży nieruszone. Design i klimat fpytkę, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 ja szanuje ale tych gier nie lubie i na pewno tego bloodborne nie kupie - nie jest to typ gier dla mnie i nie bijcie i nie wyzywajcie ze to tylko dlatego ze jest za trudna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Ja z grami typu Souls mam jeden problem - nie można w nie pograć od czasu do czasu po godzinie - dwie, tylko trzeba siedzieć non toper i grać ciągiem żeby nie wyjść z wprawy. Dark Souls do tej pory leży nieruszone. Design i klimat fpytkę, heh. Jak to nie mozna? Ja na PS3 w Dark Soulsa gram raz na tydzień/dwa tygodnie po max 1-2h i jakoś z wprawy nie wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Ja z grami typu Souls mam jeden problem - nie można w nie pograć od czasu do czasu po godzinie - dwie, tylko trzeba siedzieć non toper i grać ciągiem żeby nie wyjść z wprawy. Dark Souls do tej pory leży nieruszone. Design i klimat fpytkę, heh. Jak to nie mozna? Ja na PS3 w Dark Soulsa gram raz na tydzień/dwa tygodnie po max 1-2h i jakoś z wprawy nie wychodzę Bo na Plejstejszyn gra tak przycina, że nawet wrogowie nie trafiają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 No to wiosna 2015 wydaje się idealną porą do zakupu ps4. Ten design i klimat, ja jestem kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Ja też swego czasu dawkowałem sobie Demon i Dark Souls jak je przechodziłem i problemu z graniem po dłuższej przerwie nie było.Jak człowiek nauczy się podstaw systemu walki to potem już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi