YETI 10 944 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Poziom trudności, bardzo dobry system walki, różnorodność przeciwników oraz bossów, grafika na wysokim poziomie, niemal stałe 30fps (bardzo rzadko coś chrupnie), świetna oprawa dzwiękowa, tempo gry szybsze i nastawione na ofensywę, różnorodność oręża, pvp i oczywiście generowane losowo lochy. Minusy? Panie, jakie minusy, no może jedynie loadingi, które możliwe, że zostaną skrócone w patchu. Eurogamer ocenia na 9/10. Edytowane 24 Marca 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Wcześniej ktoś się pytał o blokadę regionalną online; w menu możemy sobie wybrać, czy matchmaking ma być regionalny, czy worldwide. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Możecie napisać parę zdań o tym na jakiej zasadzie działa tu PVP? Do tej pory, jak na typowego Janusza przystało, grałem tylko trochę na PC w jedną z tych gier (nawet nie pamiętam czy Dark, czy Demon Souls) i nie miałem okazji spróbować. Czy jak ktoś nie chce uczestniczyć w PVP to może tego uniknąć, czy zawsze można graczowi zrobić ten wjazd do gry, o którym pisaliście? Czy zabijając graczy można coś zyskać, czy tylko czysty fun? Zabijając innych graczy zawsze zyskujesz coś . Możesz grać offline w ten sposób nie będziesz miał najazdow. From to trolle więc jak będziesz grał w co opie to będą cię częściej najeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Pograłem wczoraj tylko do około 1 bo niestety dzisiaj do roboty. W tym czasie udało mi się ubić dwóch bossów i trochę pozwiedzać. Lokacje to absolutne mistrzostwo świata, w porównaniu do BB lokacje z DS były bardzo sterylne. Tutaj mamy pełno figurek, trumien, powozów, regałów z książkami czy butelkami. Tworzy to naprawdę niesamowity klimat. Co do samej rozgrywki to wydaje mi się ona łatwiejsza niż soulsy, przynajmniej narazie. Wszystko niby dzieje się szybciej, ale możliwość odnowienia zdrowia na chwilę po otrzymanych obrażeniach sprawia, że możemy czasami iść trochę na chama i pozwolić sobie na przyjęcie obrażeń. No i potiony wypadają dosyć często, chociaż na jednego bossa zeżarłem ich 16 (miał dosyć ciężki do uniknięcia atak, który zabierał mi około 90% hp) Patrząc jednak na system walki myślę, że pvp będzie kozak i nie będzie opierało się tylko na rollach i liczeniu na bugstaba. Nie miałem jednak możliwości sprawdzenia niczego związanego z online bo wczoraj było zablokowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciejjy 92 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tak jak myslalem, random co dal 7,5/10 napisal ze brzydka grafika i gra za trudna. Az tez otworzyłem sobie te opinie i faktycznie jakis baran to pisal. Koles sam sie przyznaje, ze nie ogarnia gry i ogólnie grał chyba tylko podstawowymi sprzętami i wiele nie przeszedł, ale sili sie na recke. Żenada. To nie chodzi o to, żeby z automatu dawać 9/10 czy 10/10, ale niech to jakoś sensownie uzasadni, a nie ze "za trudna". Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja się cieszę, że BB będzie szybszy i bardziej stawiał na uniki (turlanie). Ja od zawsze wolę unik od tarczy. Wiem, że walka oparta o tarcze jest bardziej realna ale dla mnie ciut za wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Jak dobrze pójdzie jutro będzie grane! Ja również idę w uniki. W Soulsach granie z tarczami jakoś średnio mi pasowało. Edytowane 24 Marca 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tak jak myslalem, random co dal 7,5/10 napisal ze brzydka grafika i gra za trudna. Az tez otworzyłem sobie te opinie i faktycznie jakis baran to pisal. Koles sam sie przyznaje, ze nie ogarnia gry i ogólnie grał chyba tylko podstawowymi sprzętami i wiele nie przeszedł, ale sili sie na recke. Żenada. To nie chodzi o to, żeby z automatu dawać 9/10 czy 10/10, ale niech to jakoś sensownie uzasadni, a nie ze "za trudna". chodzi o to zeby ludzie klikali, widac dziala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Chyba jestem casualem. O ile DeS, DkS i DkS2 byly dla mnie dosc proste to BB mnie zabija i niszczy mentalnie. Ciagle jestem slaby, ciagle wszyscy i wszystko chce mnie zabic (a nie malo tego jest, nawet z kibla chlopek potrafi wyskoczyc i uciac glowe). Czuje sie zaszczuty i nie radze sobie z dryblasami ktorzy skacza i zabieraja mi 90% hp na hita MIMO ze tylko w jednej serii uzywalem i chowalem sie za tarczami a przewaznie rollowalem to tu jest mi to ciezko jescze wyczuc te hit boxy i kiedy robic unik. Klimat i poziom trudnosci masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Velius masz za karę za granie w te novelki hehe. Jezu, ale dobrze, mimo, że oceny można sobie w du.pę wsadzić to i tak ciesze się, że wreszcie wyszedł jakiś killer-app na nową generacje. Już nie mogę się doczekać swojej kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Gdzieś w Warszawie ktoś już widział ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Wreszcie gra która oddzieli januszy (The Order) od coreowych graczy. Dobrze że jest trudniejsza od Soulsow. Ciekawe co będą mówić osoby dla których januszowy Lords of the Fallen był trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W wawie wczoraj mozna bylo kupic w swg teddy ale ze mnie łoś lol Doszedlem do bossa i dostalem w tyłek, umarłem, przeniosło mnie do hunters dream i dopiero dostałem bron, myslalem ze musze sobie znalezc gdzies a bossa molotovami zabic i biegalem tak xDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jest hit, wiadomo że można było się tego spodziewać, jednak po orderze pewien mały niepokój był. W tym lub następnym tygodniu zagram, chociaż jeśli dalej będę czytał ten temat to jutro już będę w empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Aj moja kopia jutro będzie, powoli muszę unikać tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Dziś ultima ma wysyłać, jak coś to dawać info czy dotrzymali słowa, bo jak jutro nie dostanę mesjasza to... PS. Jeżeli ktoś posiada oficjalny headset do PS4, to może spodziewać się specjalnej aplikacji do BB, jaką dostał np. inFamous. Edytowane 24 Marca 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 U mnie Hype na tą grę sięgnął zenitu. Miałem nadzieje,że to będzie Killer na tej platformie i wszystko wskazuje na to, że jest . Losowo generowane lochy to to, na co najbardziej czekałem. Mam nadzieje,że dziś się już uda zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No oficjalny profil do Goldów to dobra sprawa, nocne seanse z grą będą jeszcze lepsze.Ciekawe co teraz będzie From robiło, niby mają dwa projekty, oba dla Sony:Project Code: Daten (DRPG)Project Code: Tsukioymi (SRPG)No i kiedyś Kodakawa mogłaby nabyć prawa do Tenchu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No oficjalny profil do Goldów to dobra sprawa, nocne seanse z grą będą jeszcze lepsze. Ciekawe co teraz będzie From robiło, niby mają dwa projekty, oba dla Sony: Project Code: Daten (DRPG) Project Code: Tsukioymi (SRPG) No i kiedyś Kodakawa mogłaby nabyć prawa do Tenchu Miyazaki ostatnio wspominał, że chcę zrobić grę pod Morpheusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 U mnie Hype na tą grę sięgnął zenitu. Miałem nadzieje,że to będzie Killer na tej platformie i wszystko wskazuje na to, że jest . Losowo generowane lochy to to, na co najbardziej czekałem. Mam nadzieje,że dziś się już uda zagrać.Nie nakrecaj się zbytnio na te losowo generowane lochy bo podobno ten element wypadł w grze tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Wiem, na myśl od razu King's Field mi przychodzi (w sumie w gry od From zagrywam się od Eternal Ring I KF ), teoretycznie do pierwszej nazwy kodowej pasuje KF.Dobry dungeon crawler na okulary VR Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Project Code: Daten (DRPG) Project Code: Tsukioymi (SRPG) Zerknąłem sobie, o czym miałoby to być. Daten w klimatach mitów Cthulu, Tsukioymi japońskiej mitologi (ponoć taktyk). Ciekawe, kiedy dostaniemy właściwe zwiastuny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Pewnie najwcześniej Gamescom, albo TGS. W kolejną grę From na E3 jakoś nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ciągle dostaje bęcki w tej grze <casual> Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Zrób nową postać i nazwij ją GIANTDAD, wtedy porażka nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi