estel 806 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Stwierdziłem, że jednak zaryzykuję. Byłem w jednych z marketów we wrocku i sprzedawca wyciągnął mi kopie z magazynu, ładnie opakował w kod kreskowy i te plastikowe zabezpieczenie i skierował mnie do kasy. Tym sposobem mam już swoją kopie w domu i zabieram się do patchowania. Mam nadzieję, że jest możliwość ustawienia języka gry na angielski? Edytowane 24 Marca 2015 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie ma. Tylko na Chinski i Czeski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Stwierdziłem, że jednak zaryzykuję. Byłem w jednych z marketów we wrocku i sprzedawca wyciągnął mi kopie z magazynu, ładnie opakował w kod kreskowy i te plastikowe zabezpieczenie i skierował mnie do kasy. Tym sposobem mam już swoją kopie w domu i zabieram się do patchowania. Mam nadzieję, że jest możliwość ustawienia języka gry na angielski? Jest mozliwosc ustawienia jezyka, zarówno napisy jak i mowa Edytowane 24 Marca 2015 przez Krzysztof Tomczak Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W ogóle w tej części będzie dużo trudniej coopować. Próbowałem pomagać ludziom na Blood-starved beaście i hosty ginęły jeszcze szybciej niż na Smelter demonie, a to przecież drugi/trzeci boss Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie ma. Tylko na Chinski i Czeski. Mam wersję z polskiej dystrybucji. Stąd obawy. Ten patch tak mi się powoli ściąga, że w sumie pogram trochę bez niego. Może nie będzie tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Bedzie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Gościu leje oponenta gołymi rękami: Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Tez to zrobilem, zadna sztuka. Uwazam ze nawet bylem lepszy w swojej glupocie Dolazlem z golymi lapami do pierwszego bossa i rzucalem w niego molotov coctaiil bo myslalem ze takie jest zalozenie tworcow skoro nie mam broni a wszedzie leza molotovy. Dopiero jak umarlem i wypstrykalem 10 sztuk a boss nie padl zdalem sobie sprawe skad wziac bron Edytowane 24 Marca 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W ogóle system odzyskiwania waluty działa bardzo niekonsekwentnie w tej grze. Ginąwszy na tym samym szeregowym przeciwniku krew potrafiła pozostawać w formie klasycznej plamy albo była do odzyskania dopiero po ubiciu tego przeciwnika ALBO była do odzyskania po ubiciu jakiegoś przeciwnika w pobliżu tego, który nas zabił - nie zawsze w bezpośredniej bliskości, przez co czasem musiałem nawet szukać u którego to przeciwnika mogę odzyskać swój hajs. Głupie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kontynuacja przygody http://www.twitch.tv/pronoobskilz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W ogóle system odzyskiwania waluty działa bardzo niekonsekwentnie w tej grze. Ginąwszy na tym samym szeregowym przeciwniku krew potrafiła pozostawać w formie klasycznej plamy albo była do odzyskania dopiero po ubiciu tego przeciwnika ALBO była do odzyskania po ubiciu jakiegoś przeciwnika w pobliżu tego, który nas zabił - nie zawsze w bezpośredniej bliskości, przez co czasem musiałem nawet szukać u którego to przeciwnika mogę odzyskać swój hajs. Głupie to. Gdy umierasz zostawiasz plame krwi, jezeli przeciwnik patroluje lub stoi w jej miejscu to przejmuje to. na wlasne oczy widzialem jak plama krwii lezy na ziemi, przechodzi po niej potwór i nagle plama znika a jemu swieca sie oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No ale czasem przechodziła na przeciwnika który stał w miejscu, kilkanaście metrów od tego, który mnie zabił; ten który miał moje dusze nie miał szans podnieść ich z plamy bo się nie ruszał :^) Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciejjy 92 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No nic, wziąłem cyfrę. O północy zrobię szybki test i zobaczymy czy jutro pójdę do pracy, czy niestety urlopik. Tak mnie coś zaczyna łupać w kościach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ciagle dostaje bęcki, a przez te loadingi to baaardzo odczuwalne jest. Praktycznie stoje w miejscu, ciagle tylko 2 bossow ubitych, pozbierane itemki tu i tam ale jest znacznie trudniej niz w DS. Nigdzie nie leza jakies super bronie albo itemy ktore zwieksza nas progress i bedzie jakis boost. Zostaje farmienie potworów Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 jak jest zrobiony system checkpointow same sie zapisuja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ciagle dostaje bęcki, a przez te loadingi to baaardzo odczuwalne jest. Praktycznie stoje w miejscu, ciagle tylko 2 bossow ubitych, pozbierane itemki tu i tam ale jest znacznie trudniej niz w DS. Nigdzie nie leza jakies super bronie albo itemy ktore zwieksza nas progress i bedzie jakis boost. Zostaje farmienie potworów Nie wiem Velius z czym Ty az tak sie trudzisz, mi idzie na razie dość, gladko i gine raczej w 100% ze swojej glupoty, bossy padaja póki co za 2gim podejściem. KOCHAM TĄ GRE, JEST CUDNA Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja też kupiłem cyfrową narazie. Właśnie się ściąga, mam nadzieje,że da radę do 00.00 I akurat wolne do 8ego kwietnia. Ah Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ciagle dostaje bęcki, a przez te loadingi to baaardzo odczuwalne jest. Praktycznie stoje w miejscu, ciagle tylko 2 bossow ubitych, pozbierane itemki tu i tam ale jest znacznie trudniej niz w DS. Nigdzie nie leza jakies super bronie albo itemy ktore zwieksza nas progress i bedzie jakis boost. Zostaje farmienie potworów Nie wiem Velius z czym Ty az tak sie trudzisz, mi idzie na razie dość, gladko i gine raczej w 100% ze swojej glupoty, bossy padaja póki co za 2gim podejściem. KOCHAM TĄ GRE, JEST CUDNA Zawsze gralem magami albo rangem albo tankiem, tutaj jestem zmuszony grac counterami i dexem i mi to poprostu nie pasuje, nie moja działka. Narazie ubijaja mnie jakies dziwni kolesie w ciasnym korytarzy ktorzy robia 4-5 ciosow naraz, nie moge im countera w pore zarzucic a jak raz trafia to instant k.o. bo mam staggera Dodac do tego loadingi i caly dzien spedzilem na odzyskiwaniu dusz co i tak sie nie zawsze udawało Chyba wroce na główną sciezke fabularna tam gdzie Ty byłeś bo tu widze przeciwnicy za wysoka liga. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć jak bardzo można wpłynąć na wygląd postaci? Tzn, na różnych filmach jakie oglądałem - Nie było ich wiele,żeby sobie zabawy nie popsuć, ale coś tam widziałem... Postaci wyglądały bardzo podobnie do siebie. Da rade znaleźć jakiś pancerz , hełm , coś co zmieni diametralnie nasz wygląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kustomizacja jest za(pipi)ista. Idzie zrobic kazdego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Malo armorow i kazdy narazie podobny. W bb akurat malo customizacji jak na moje oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 ...ale jest znacznie trudniej niz w DS... Mimo dobrych ocen gra niestety nie jest dla każdego. Skoro jest trudniej niż w DS to ja nie wiem jaki ma próg wejścia. Wiadomo hardkor ale czerpanie przyjemności z ciągłego umierania nie dla mnie. Zobaczymy jak przedstawi się sprzedaż. Wytrwałości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kustomizacja jest za(pipi)ista. Idzie zrobic kazdego. Ta, jeśli ten każdy jest Van Helsingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Ej czy ja mogę gdzieś zostawić hajs? Właśnie odkryłem jakąś mega ukrytą wejściówkę do kanałów, ale boję się tam iść z całym moim dobytkiem 2000 dusz Straciłem je bo znowu padłem ;< Edytowane 24 Marca 2015 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie mozesz, na tym polega gra. Pamietaj ze jak stracisz to masz jedna szanse na odzyskanie tego wracajac tam gdzie umarles. Albo bedzie kaluza krwii ktora musisz dotknac albo ktorys potwor bedzie mial fioketowe swiecace oczy i musisz go ubic zeby to odzyskac. Jak umrzesz wracajac po dusze to przepadaja na zawsze. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi