Kosmos 2 711 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Grałem mało w soulsy, zawsze wolałem rpgi klasyczne, z widokiem z góry. Odnajdę się tutaj? Jaram się tym tytułem pomimo wszystko. Klimat mi się bardzo podoba, oraz to wyrzynanie wrogów, chociaż zdaję sobie sprawę, że nie jest to dmc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Myślałem, że grę wysłali wczoraj, ale kurier wyjechał dopiero dziś o 8 Smutłem se.Ale gra mi się już śni po nocach. Ostatni raz na tytuł miałem taką chcice, przy premierze DMC4. Ale to przebije wszystkie gry w jakie grałem do tej pory z tego co widzę Edytowane 25 Marca 2015 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Juz mnie empik w(pipi)ia..... Edycja dla pana z dołu : bo nie wysłał jeszcze mojej kolekcjonerki a chce mi sie grac w te znakomita gre Edytowane 25 Marca 2015 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To temat o grze o empiku idziemy porozmawiać gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Da sie jakos powiekszyc limit fiolek i kul do broni (glownie o kule mi chodzi)? Swoja droga powinni znacznie ograniczyc drop rate fiolek ze zwyklych przeciwnikow, zbyt czesto leca przez co smigam sobie i lykam je jak tabletki nie obawiajac sie o to ze mi braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Grałem mało w soulsy, zawsze wolałem rpgi klasyczne, z widokiem z góry. Odnajdę się tutaj? Jaram się tym tytułem pomimo wszystko. Klimat mi się bardzo podoba, oraz to wyrzynanie wrogów, chociaż zdaję sobie sprawę, że nie jest to dmc. Możesz mieć problem z ogarnięciem mechanik panujących w grach od From Software i w Bloodbornie za pewnie też. Ale myślę, że warto spróbować, bo jak już to ogarniesz to nie widzisz po za tym nic lepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
robak123 1 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam, czy da rade grać w co-opie przed pierwszym bossem bo sie męczę z przeciwnikami. A dopóki nie pokona się pierwszego bossa to postaci nie można rozwijać. Trzeba mieć jakiś przedmiot żeby koś mógł odwiedzić nasz świat? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja sie tam w hubie nie moge dostac do kuzni czy do kosciola. To pewnie sie otworzy jak w koncu znajde pierwszego bossa i bede mogl levelowac postac Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A dla mnie powinni zwiekszyc drop bo w ogole nie leca te fiolki i moze znalazlem 30 przez cala gre dotychczas i biegam z 4 i ciagle gine bo nie mam czym sie leczyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
suchy91 0 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Hej, powiedzcie czy przy starcie gry wybieracie tryb online czy offline? co daje gra online? i czy jesli będę grał w ten sposób to czy przy braku połączenia z netem będę mógł odpalić grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 W trybie online ktos Ci moze pomoc z bossem albo ktos moze przyjsc i cie zabic. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 By grać w trybie online trzeba mieć PS+, rajt ? Cytuj Odnośnik do komentarza
suchy91 0 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 W trybie online ktos Ci moze pomoc z bossem albo ktos moze przyjsc i cie zabic. Zdecydowanie polecam. Ok dzięki, to zaczynam zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza
robak123 1 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A dla mnie powinni zwiekszyc drop bo w ogole nie leca te fiolki i moze znalazlem 30 przez cala gre dotychczas i biegam z 4 i ciagle gine bo nie mam czym sie leczyc przed patchem to dość dużo wypadało mi fiolek, nie wiem jak po bo skasowałem zapis i dziś o 22.00 zaczynam od nowa Być może patch to naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No i w trybie online mozesz czytac wskazowki na ziemi od innych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Z tego co czytalem to mam poprostu mega ultra pecha albo za wysoki level i mobki nic nie dropia. Za to leca mi rzadkie kamienie jak szalone a shiny coins to mam z 40-50...pewnie zamiast fiolek -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciejjy 92 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Tryby można zmieniać w trakcie gry? Czy jak sie zacznie offline, to jest offline i koniec? W ogóle co wczoraj odwaliłem to... Włączam PS4 i fuck that! "kupuje cyfrę!" Klik, klik...preorder, blablabla, klikamy 'dalej', 'dalej', informacje o karcie, boooooring, dalej, dalej...ok ściąga sie! Jest! Zassane. Licznik. Byle do północy. BIM! BOM! Godzina duchów. OK! Gramy! "Nie możesz korzystać z tej zawartości. Proszę przejść do sklepu PS Store w celu zakupu". Kuurrrrr.... Nie kupiłem. Ściągnąłem, ale nie kupiłem. No ok...do sklepu. Preorder juz niedostępny bo po północy. Zwykłej kopii jeszcze nie ma dostępnej. Idę spać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 @upMozna zmieniac, przy kazdym uruchomieniu gry masz ten wybor. A dla mnie powinni zwiekszyc drop bo w ogole nie leca te fiolki i moze znalazlem 30 przez cala gre dotychczas i biegam z 4 i ciagle gine bo nie mam czym sie leczyc Co chwile mi wypadaja, przed chwila zabilem 1 bossa za 1 podejsciem wlasnie przez to ze mialem 20 fiolek i nie obawialem sie za bardzo o to czy mi braknie. Udalo mi sie nawet 2 razy wsadzic mu stagger attack, boom, prosto w oczy xD W 3:25 zwroccie uwage jak mna cisnal w dosc niespodziewane miejsce, gra calkiem fajnie sie zachowala. Przez ten drop rate troche balans cierpi moim zdaniem, tne wszystkich, ktos mnie uszkodzi - fiolka - po chwili z moba drop 2 fiolek - jedziemy dalej, o ile pomysl podoba mi sie bardziej od estus flaskow, o tyle powinni to jakos zbalansowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 chyba dziś jadę do euro, nie wytrzymam. Obym tylko dał sobie radę z grą. Hardcorowe tytuły nie sa mi obce, ale soulsy już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 @up Mozna zmieniac, przy kazdym uruchomieniu gry masz ten wybor. A dla mnie powinni zwiekszyc drop bo w ogole nie leca te fiolki i moze znalazlem 30 przez cala gre dotychczas i biegam z 4 i ciagle gine bo nie mam czym sie leczyc Przez ten drop rate troche balans cierpi moim zdaniem, tne wszystkich, ktos mnie uszkodzi - fiolka - po chwili z moba drop 2 fiolek - jedziemy dalej, o ile pomysl podoba mi sie bardziej od estus flaskow, o tyle powinni to jakos zbalansowac. Potem te fiolki już tak nie lecą Zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No to lepiej sobie pozbieram i do skrzynki schowam Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dlatego zamiast używać stackuj je w schowku na czarną godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Można kupować przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jak jest z farmieniem rzeczy? dużo ogólnie jest itemów do zbierania, ulepszaczy itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 855 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Itemy lecą często, ale ewentualne farmienie jest utrudnione przez loadingi bo nie wystarczy, że usiądziesz przy "bonfire" tylko musisz się wyteleportować do hunters dream i potem znowu wteleportować do lokacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi