banzai 197 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 http://www.gamersyde.com/hqstream_bloodborne_e3_teaser-32300_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) jest moc ku.rwa. Edytowane 10 czerwca 2014 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) From what people who read the leaked Famitsu have said it's going to be kind of a side game to the Souls series and more low fantasy compared to high fantasy. They are replacing magic with gadgets, guns and such. Main mechanic seems to be related to blood and blood is also used to regain your HP and gain various other benefits. You get blood sucking it from corpses or items. Sucking too much blood will turn you into a beast which I suppose is this game's Soul/Hollow form. The game will apparently become a lot harder to play/control when in beast mode. To become a human again you need human blood and is where the online component comes into play. Edytowane 10 czerwca 2014 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Camillus 242 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Ci goście to mistrzowie tworzenia miodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Bloodborne takes place in an ancient, forgotten city called Yharnam, known for an old medical remedy. Over the years, many hopeless and afflicted people have made long pilgrimages to Yharnam in search of help. As the main character, you are one of these travelers. However, you find that Yharnam is also cursed with a horrible endemic illness. You must navigate the perilous streets of this city, fighting off nightmarish creatures, malformed beasts and deranged mobs stricken with this horrific illness. Face your fears as you discover the secrets and mysteries of this dark and horrific world where danger, death and madness lurk around every corner. In Bloodborne, the combat is based on intense life-threatening battles. One of the ways we are bringing that sense of danger to life is by keeping the deep strategic elements from Demon’s Souls, while also transitioning from the passive and block-and-attack style of Demon’s Souls to a quicker, more offensive and active combat style with close-range weapons and guns. From the beautiful and melancholic architecture to the debris lining the street, Bloodborne will deliver an extremely rich and detailed world, all thanks to the power of the PlayStation 4 system. In addition, the PS4 system has allowed us to have an expanded draw distance, so we can show more of the world at any one time. New lighting effects allow us to add more atmosphere and tension to the game, making the horrifyingly detailed beasts and giant boss enemies you’ll be facing even more frightening. I hope to be able to share more about our online features later this year, but I can say that we are developing new kinds of online experiences that allow users to share their adventures. We also look forward to giving fans new ways of playing and sharing thanks via the PS4 system’s Share capabilities. http://blog.us.playstation.com/2014/06/10/bloodborne-coming-exclusively-to-ps4-in-2015-new-details/#sf3256110 Special message from Director Hidetaka Miyazaki:“Creating Bloodborne as a completely new game on the new PlayStation 4 hardware has allowed us to really push the envelope in myriad ways. That being said, in more ways than one, it also very much retains our distinct, signature style. As has been at the core of our development philosophy since Demon’s Souls, we make true games for people who love games. Please watch for more to come on Bloodborne, and thank you very much for your support.” Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) In Bloodborne, the combat is based on intense life-threatening battles. One of the ways we are bringing that sense of danger to life is by keeping the deep strategic elements from Demon’s Souls, while also transitioning from the passive and block-and-attack style of Demon’s Souls to a quicker, more offensive and active combat style with close-range weapons and guns.[/size] hi-res screeny https://www.flickr.com/photos/playstationblog/with/14206641977 Edytowane 10 czerwca 2014 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Kolejna japońska gra która mi się z designu podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) Nic dziwnego, Mazzeo. I mean, look at this: Edytowane 10 czerwca 2014 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Design wciąga nosem wszystkie poprzednie Soulsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Wyglada swietnie, klimat wylewa sie z ekranu, strasznie przypomina Nightmare Creatures, a po prezentacji The order właśnie narzekałem ze żałuje ze nie zrobili jej w klimacie NC, a tu proszę taka niespodzianka, super Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Wreszcie jakas gra ktora utwierdza mnie w przekonaniu ze kupno PS4 nie bylo bledem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Za trudna ? Przeciez DSy trudne nie sa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Przepraszam, ale upuszczę sobie hajpu: :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Kocham ich Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) duzy cover artwork bardziej czekam tylko na mesjasza TLG Edytowane 11 czerwca 2014 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Za trudna ? Przeciez DSy trudne nie sa To co w takim razie Ci nie pasuje, chetnie bym przeczytal jakies konstruktywne argumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 byl juz jakis gameplay czy narazie nic dla plebsu i wszystko closed doors? wyglada pieknie, jaranko Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Za sam design można im pomnik stawiać. A z gameplayu jedyne to co wyciekło wcześniej w beznadziejnej jakośći. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Nie no klimat wylewa się z tych screenów gęsty wchui. Mają mnie, jaram się! Czekamy na jakiś gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Opasły opis wrażeń z rozgrywki doprawiony cytatami dewelopera: http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-11-bloodborne-to-najmroczniejsza-gra-tworcow-dark-souls W DS-y nie grałem, bo średniowieczne "zabijanki" to nie moje klimaty, ale Bloodborne to dla mnie Day One. Edytowane 11 czerwca 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Opasły opis wrażeń z rozgrywki doprawiony cytatami dewelopera: http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-11-bloodborne-to-najmroczniejsza-gra-tworcow-dark-souls W DS-y nie grałem, bo średniowieczne "zabijanki" to nie moje klimaty, ale Bloodborne to dla mnie Day One. Miasto opanowała zaraza. Ulice zdobią trumny, a w cieniach czają się zainfekowani. Przeciwnicy nie pojawiają się już po prostu w określonych punktach, ale działają i patrolują według ustalonej logiki, a ich zachowanie zdaje się być częścią jakiegoś rytuału. pociekło z pędzla, wskakuję na hype train ;_; ta gierka to ostateczny powód dla mnie, żeby ps4 znalazło się pod TV Edytowane 11 czerwca 2014 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) W Bloodborne nie ma więc tarczy, a bohater dzierży dwie bronie z różnymi zastosowaniami. W prawej dłoni trzymamy piłę, zamieniającą się także w spory tasak. kurde czy to potwierdza moje obawy o przypisanej do postaci broni widocznej na obrazkach, i rezygnacja z całej masy ekwipunku ? czy tylko w pokazanym demku był akurat taki zestaw tasak+shotgun>? - Nie chciałem, by śmierć wiązała się z dużą karą - mówi Miyzaki. - To obciążenie nadal tu jest, ale nie chcę, by wywoływało niepotrzebny stres. to powinno cieszyć ale po grze w stylu DS ludzie raczej nie oczekują ułatwień..hm Edytowane 11 czerwca 2014 przez Yano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Ale już przy DS2 było gadanie że gra moze być noob friendly z wyborem trybu easy mode - a sie nie sprawdziło. Gierka po prostu będzie funkcjonowała na innych zasadach, tak jak każdy soul miał swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 W Bloodborne nie ma więc tarczy, a bohater dzierży dwie bronie z różnymi zastosowaniami. W prawej dłoni trzymamy piłę, zamieniającą się także w spory tasak. kurde czy to potwierdza moje obawy o przypisanej do postaci broni widocznej na obrazkach, i rezygnacja z całej masy ekwipunku ? czy tylko w pokazanym demku był akurat taki zestaw tasak+shotgun>? - Nie chciałem, by śmierć wiązała się z dużą karą - mówi Miyzaki. - To obciążenie nadal tu jest, ale nie chcę, by wywoływało niepotrzebny stres. to powinno cieszyć ale po grze w stylu DS ludzie raczej nie oczekują ułatwień..hm no, niektórzy będą w końcu musieli grać zamiast czytać wiki i przechodzić na forumq Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Chcecie kolejnych Soulsow to czekajcie na trójke. Ja mam narazie ich dosc bo z kazda czescia jest gorzej. I teraz chce czegos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi