ireniqs 3 025 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 @ireniqs wordery.comDzięki bardzo, jak wrócę z pracy to sprawdzę co i jak. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 (edytowane) Po jakimś czasie zdobywa się Bloodgems, które poprawiają statyystyki naszej broni(zazwyczaj x% do weapon damage). Czy da się "zdjąć" potem ten gem i wsadzić lepszy? Czy jest on na stałe i po upgradzie broni w ten sposób ma ona do końca ten początkowy(słaby?) upgrade? Edytowane 26 marca 2015 przez QTF Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Też tam zginąłem kilka razy gdy chciałem zdobyć te szaty. W końcu przeleciałem na chama omijając wszystkich, podniosłem ją i dałem się zabić, ale zbroja się zapisała Pokonałem też pierwszego bossa Jestem Souls'owym lamusem, więc proszę o wyrozumiałość 2 Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Spotkałem przeciwnika zjadającego mi Insight No i do ludzi narzekających na małą różnorodność oręża - panowie, przypominam, że Bloodborne to pierwsza gra w (mam nadzieję) własnej serii. Demon's też było biedne porównując je do Darków, nie mówiąc nawet o dwójce. W Demonsach mieliśmy chyba dosłownie 15 zestawów pancerzy i tyle samo typów bronii melee (topory małe i duże, fist weapons, włócznie, halabardy, curved swordy, katany, ssy, gsy, ugsy, rapiery) - gdzie wiele z nich różniło się między sobą tylko wyglądem oraz jednym, dwoma atakami z całej movelisty i odrobinką damedża Wiele z nich było też po prostu zapchajdziurami wrzuconymi tylko po to, żeby sobie były. W BB każda z broni już z definicji jest bardziej rozbudowana i wymagała większego przemyślenia, pomysłu na siebie ze względu na tranfsormację. I tak From udało się wepchać do gry naprawdę pokręcone i oryginalne pomysły (Logarius' Wheel). Wiadomo, że ograwszy 3 gry z serii Souls, loot w BB wydaje się mega ubogi (za każdym razem gdy znajduję jakiś sekret i podnoszę znaleziony item, który okazuje się tylko large tytanit shardem albo (pipi)owym consumablem, jest mi troszkę smutno), ALE patrząc na BB z perspektywy serii nie ma co się bać o biedę w kolejnych częściach. Po jakimś czasie zdobywa się Bloodgems, które poprawiają statyystyki naszej broni(zazwyczaj x% do weapon damage). Czy da się "zdjąć" potem ten gem i wsadzić lepszy, czy jest on na stałe i po upgradzie broni w ten sposób ma ona do końca ten początkowy(słaby?) upgrade? Można je dowolnie wkładać i wyjmować. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 (edytowane) Mam pytanko do czego służy kapelusz posłanca i urna posłańca ?I czy runy działają cały czas, jak takie pasywy ? Edytowane 26 marca 2015 przez cotek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Jaką broń proponujecie która jest najlepsza na ojczulka. Powoli myślę że moj młoto miecz jest za słaby w postaci miecza i za wolny jako młot Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Mam pytanko do czego służy kapelusz posłanca i urna posłańca ? To sa tylko kosmetyczne rzeczy dla tych malych poslancow na ziemi, zeby je im wyekwipowac musisz sie dokladnie rozejrzec po hubie centralnym Cytuj
Makot 5 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Na ojczulka proponuje bicza jest pewna gienialna metoda jak go szybko pokonać Na początku biegniemy w prawo lokujemy się na nim i ustawiamy się tak by był za drzewem i nagrobkami a my z drugiej strony.Ojczulek jest zbokowany a my Pejczem zadajemy mu hity i po zjechaniu 3/4 paska zamienia się w bestie i wtedy biegniemy na środek planszy gdzie pośrodku mamy bodajże duży nagrobek.bawimy się w kotka i myszke czekamy aż bestia skończy swoje combo i wtedy walimy z mołotowa ,uciekamy i powtórką (dookoła nagrobku) Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Jaką broń proponujecie która jest najlepsza na ojczulka. Powoli myślę że moj młoto miecz jest za słaby w postaci miecza i za wolny jako młot Strzał w pysk z pistoletu jak atakuje w formie bestii i krytyk. Do tego jak masz pozytywkę to możesz jej używać do stunowania go na kilka sekund Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Wyjdź z gry. Po ponownym zalogowaniu loot będzie do zebrania w miejscu gdzie stał ten koleś Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Mógłby ktoś w spoilerze napisać co dropi w starym Yharnam z gościa na wierzy ? Wszedłem do niego i w trakcie walki spadł... A loot jest w takim miejscu,że tego nie podniosę Cytuj
Makot 5 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Nie wiem czy zauważyliście ale używanie pozytywki na Ojczulku przyśpiesza jego przemianę Cytuj
QTF 8 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 (edytowane) Nie wiem czy zauważyliście ale używanie pozytywki na Ojczulku przyśpiesza jego przemianę Pokonałem tego bossa, jak ja zdobyc? do czegoś się przyda potem? Edytowane 26 marca 2015 przez QTF Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 @IrenicuS nie trzeba wychodzić z gry, starczy się przenieść do huba i z powrotem. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 No to wyjscie z gry trwa jakby 10 razy szybciej 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 (edytowane) @IrenicuS nie trzeba wychodzić z gry, starczy się przenieść do huba i z powrotem. Wtedy zresetujesz potwory a tak wrócisz do miejsca w którym wyszedłeś z gry:) Edytowane 26 marca 2015 przez blantman Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 (edytowane) Widzę że lubię sobie utrudniać zabawe:D nie pomyślałem o tym tak a też mnie spotkała taka przygoda z lootem tego gościa z wieży. Edytowane 26 marca 2015 przez messer88 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Mam pytanie, jaką ocene dostało BB w psx extreme?. 9+ Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Z gościa na wieży dropi badge, dzięki któremu możemy w hubie kupić nowe bronie: Rifle spear i Stake Driver. Cytuj
Makot 5 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Nie wiem czy zauważyliście ale używanie pozytywki na Ojczulku przyśpiesza jego przemianę Pokonałem tego bossa, jak ja zdobyc? do czegoś się przyda potem? Znalezć ją można podchodząc do jednego z okien,w miejscu gdzie pierwszy raz spotykamy tego bydlaka z cegłą (Miejsce po otwarciu bramy) Nie mam pojęcią czy pózniej się doczegoś przyda jeszcze nie dotarłem aż tak daleko Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Dacie cos pograc dzis w nocy, powiedzmy o 24.00 ? Zanim kupie, chcialbym zagrac chwilke. Bede dluznikiem :-P Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 a coopa już ktoś w końcu testował, działa? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Jestem już po 2 zmianach cyklu dnia, teleportowałem się do latarni Central Yharnam. Tam powitał mnie nowy przeciwnik-bestia. Utłukłem go. Dopiero po chwili zauważyłem, że okno, przez które wcześniej rozmawialiśmy z pewnym miłym dla nas NPCem jest rozwalone od środka. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Mnie pierze 4 boss w klasztorze muszę zajarać i pójdzie do piachu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi