MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Jak patrzę jak z pieczołowitością jest zrobione FIfa 15 to z pogardą patrzę na NHL 15. Tylko podbili rozdziałkę, lekko grafikę i usunęli większość trybów. Pewno za rok dopiero się ogarną. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ja zupelnie nie W NHL 14 nie rozegralem ani jednego meczu poza Friendly na kanapie. Tutaj bedzie na 100% tak samo, wiec kompletnie nie rusza mnie brak trybow, ale rozumiem fanow, ktorzy zieja ogniem. Maja uzupelnic wiekszosc jak nie wszystkie tryby po premierze, ale niesmak i tak pozostanie. Jednak pod wzgledem tego co mnie interesuje, czyli gameplay, grafika i oprawa to IGN nie wypowiada sie w innych jak pozytywnych slowach. Good. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Dobrze mi się zdaje, że w demku nie można nawet sterowania zmienić? kurde, zupełnie nieprzyzwyczajony jestem do takiego sterowania Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Jak najbardziej można. Game Settings->Controls. Defeltowo masz ustawione Skill Stick. Jak chcesz tak jak w Fifie czy PES to zmieniasz na NHL 94. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi